کار با لینکیج بدون مسیر دهی؟(لطفا کمک)

behmat

Member
سلام دوستان
من میخوام یه مووی کلیپ درست کنم بعد در جا های مختلف و تو در تو به تعداد زیاد از اون استفاده کنم و سپس هر جایی که خواستم بدون اینکه مسیر بدم بتونم محتویات موی کلیپ لینکیج داده شده رو در همه جا کنترل کنم
با تشکر

smmousazadeh

Well-Known Member
کار با linkage به 2 صورت هست( در اکشن اسکریپ 2) :
1 : شما میخاید از یک فایل فلش خارجی ابجکتی رو بخونید که در اینصورت فقط با ایجاد linkage در هر 2 فایل ( در فایل بیرونی
بصورت export for runtime sharing و در فایل اصلی با حالت import ) اکتفا میکنه.
2 : زمانی که شما بخاید از یک ابجکت داخل همون فایل استفاده کنید که در این حالت برای linkage از export for actionscript استفاده میشه که شما یک نام به ابجکت میدید و بسته به نوع ابجکت میتونید اون رو فراخوانی کنید.که برای movieclip از attachmovie میشه استفاده کرد

آخرین ویرایش:

behmat

Member
یعنی منظورتون اینه که نمیشه با export for actionscript از داخل پروژه دستوراتی رو به موی کلیپ مورد نظر فرستاد؟

smmousazadeh

Well-Known Member
یعنی منظورتون اینه که نمیشه با export for actionscript از داخل پروژه دستوراتی رو به موی کلیپ مورد نظر فرستاد؟

شما با دستور attachMovie یک MC که در لایبراری هست رو فراخوانی میکنی و بعدش تمامی فرامینی که برای MC هست برای اون هم کاربرد داره
با export for actionscript فقط میشه یه شناسه برای MC تعریف کرد.( تا اونجا که من میدونم)

behmat

Member
منظورم اینه که میخوام یه دستوری رو از بیرون به اون بفرستم که در تمام موی کلیپ ها اثر بزاره
مثلا: gotoandstop

smmousazadeh

Well-Known Member
اگه منظورت رو درست فهمیده باشم میتونی از فایلهای کد یا دستورهای include و import برای اینکار استفاده کنید.
همچنین برای پیدا کردن MC میتونید از تابع typeof استفاده کنید.

امیدوارم منظورتون رو درست فهمیده باشم

behmat

Member
ممنون
بررسی میکنم اگه باز مشکلی بود فردا تو همین تاپیک ازت میپرسم

جدیدترین ارسال ها

بالا