کار با فیلتر liquify

pedram_ns

New Member
با سلام
من یک تصویر پس زمینه چهره دارم و می خوام یک تصویر گرافیکی روی این چهره بندازم دو تا سئوال دارم.

1.چطور تصویر جدید رو هر چه بیشتر با تصویر چهره فرد هماهنگ کنم(از نظر رنگ و جلوه)
2. میخوام این تصویر رو با فیلتر liquify با چهره فرد هماهنگ کنم. چطور میتونم هم زمان هم چهره فرد رو ببینیم و هم روی تصویر لایه جدید کار کنم. چون در فیلتر liquify که میبرم فقط یکیشون رو میتونم ببینم.

ممنون

rasoulvalli

Well-Known Member
سوال اول که کاملا هنری هست و با افکت ها و فیلتر ها و تنظیمات متعدد باید انقدر کار کنی و بالا و پایین ببری که نهایتا تصویر مچ بشه.

در مورد سوال دوم اگه راهی داره منم دوست دارم بدونم ممنون میشم کسی بگه..البته اگر راهی داره!

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
با سلام
من یک تصویر پس زمینه چهره دارم و می خوام یک تصویر گرافیکی روی این چهره بندازم دو تا سئوال دارم.

1.چطور تصویر جدید رو هر چه بیشتر با تصویر چهره فرد هماهنگ کنم(از نظر رنگ و جلوه)
2. میخوام این تصویر رو با فیلتر liquify با چهره فرد هماهنگ کنم. چطور میتونم هم زمان هم چهره فرد رو ببینیم و هم روی تصویر لایه جدید کار کنم. چون در فیلتر liquify که میبرم فقط یکیشون رو میتونم ببینم.

ممنون

سلام
ببخشید تصویر پس زمینه چهره چی هست؟ :دی منظورتون بکگراند هست ؟!
و اینکه تصویر گرافیکی روی چهره یعنی چی ؟ تتو و براش و ... منظورتونه ؟
یکم دقیق بگید تا بهتر بشه کمک کنیم!

1-اگر برای بکگراند و ... هست باید کار با ابزارهای تنظیم نور و رنگ و کنتراست رو خیلی خوب کار کرده باشید
تا بتونید تصویر رو با عکس مورد نظر مچ کنید!
2- برای دیدن هر 2 تصویر توی محیط فیلتر تیک قسمت show backdrop رو بزنید قسمت use رو layer 0 بزارید
از قسمت opacity هم میتونید میزان شفافیت رو تنظیم کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا