سلام به همه.
من یه سیستم توپ دارم از نظر خودم:
مادربورد گیگابایت با قابلیت ساپورت 4 رم.
رم :دو تا 1 گیگ که میشه 2 گیگ:مدل کینگ استون kvr667d2n5/1G
سی پی یو: 3200
--------
خلاصه من وقتی که فتوشاپ 10 رو باز میکنم اولا خیلی دیر میاد بالا و باز میشه و موقعی هم که میاد بالا خیلی کند عمل میکنه و نمیشه باهاش کار کرد.
در بیشتر مواقعش یه پیغام میده که اگه تونستم در اولین فرصت از اون پیغام عکس میذارم تا بهتر متوجه بیشد.مفهوم پیغامی که میده اینه که میگه : فضای رم شما پر است و فضای خالی وجود ندارد.
حال فتوشاپ 9 رو هم امتحان کردم که این پیغام رو میده و اگه بازم درست بخونیدش از مفهوم این پیغام میشه فهمید که مشکل فضای مموری یا رم سیستم دارم:
---------
اینم عکس نمونه از قسمت رم سیستم در موقعی که برنامه هایی مثل فتوشاپ 9 و یا 10 رو باز میکنم :
من یه سیستم توپ دارم از نظر خودم:
مادربورد گیگابایت با قابلیت ساپورت 4 رم.
رم :دو تا 1 گیگ که میشه 2 گیگ:مدل کینگ استون kvr667d2n5/1G
سی پی یو: 3200
--------
خلاصه من وقتی که فتوشاپ 10 رو باز میکنم اولا خیلی دیر میاد بالا و باز میشه و موقعی هم که میاد بالا خیلی کند عمل میکنه و نمیشه باهاش کار کرد.
در بیشتر مواقعش یه پیغام میده که اگه تونستم در اولین فرصت از اون پیغام عکس میذارم تا بهتر متوجه بیشد.مفهوم پیغامی که میده اینه که میگه : فضای رم شما پر است و فضای خالی وجود ندارد.
حال فتوشاپ 9 رو هم امتحان کردم که این پیغام رو میده و اگه بازم درست بخونیدش از مفهوم این پیغام میشه فهمید که مشکل فضای مموری یا رم سیستم دارم:
---------
اینم عکس نمونه از قسمت رم سیستم در موقعی که برنامه هایی مثل فتوشاپ 9 و یا 10 رو باز میکنم :
که گاهی میاد بالا فوران میکنه و میره پایین.
یه سیستم با دو تا رم 1 گیگ که بشه 2 گیگ حافظه باید به نظر شما اینجوری جواب بده ؟ افتضاحه....
-------------------------
یه سیستم با دو تا رم 1 گیگ که بشه 2 گیگ حافظه باید به نظر شما اینجوری جواب بده ؟ افتضاحه....
-------------------------
حال از اساتید محترم کمک میخوام که ببینند مشکل من چیه؟
آیا رم ها با هم نمیخونند؟
آیا با مادربورد مشکل داره؟
سیستم ویروسی شده ؟ (که نیست چون چند بار ویروس یابی و تعویض ویندوز انجام دادم)
یا .......
آیا رم ها با هم نمیخونند؟
آیا با مادربورد مشکل داره؟
سیستم ویروسی شده ؟ (که نیست چون چند بار ویروس یابی و تعویض ویندوز انجام دادم)
یا .......
در ضمن سیستم هم تازه عوض کردم و قطعات نو هستند.
----------------
خلاصه دوستان برسید به داد من ناتوان. :razz:
آخرین ویرایش: