عکاسی
سلام دوستان من چند روز دیگه شاید برم تو عکاسی کار کنم.طرف از این آدم هاییه که توقع داره همون اول کار همه چی رو بلد باشی.حالا خواهشا هر چیزی که مربوط به عکاسی میشه(مخصوصا در زمینه ی کار با فتوشاپ) رو بگین.مثل اکشن چیدن عکش ها در کاغذ A4 یا هر نکته ای که دارین.
راستی به نظر شما اگه بحث حقوق شد چه قدر مناسبه با فرض اینکه از فتوشاپ واقعا یه چیزایی می دونم.
اول تبریک بخاطر کار (شیرینی ما رو ایگنور کردی هااا

)
اول نگفتید چه نوع استودیوییه (پرتره - مجلس یا ... ) ولی به هر حال من حساب رو میزارم روی پرتره
عکس 3*4 روی کاغذ 10-15 چیده میشه (که میشه 8 تا معمولا جای دو تاش یه عکس بزرگ میزنن با امضاء (یا بدون امضاء) عکاسی
6*4 رو روی 13-18 میچینید ....
نکته : توجه کنید حتما بین عکسها فاصله خیلی کمی بزارید یا همون اول اگه قالب آماده نداشت یه قالب درست کنید و خط کشیش کنید ...
عکس بزرگ رو برای 3*4 روتوش نکنید ، اول کوچیکش کنید بعد روتوش کنید که کارتون راحت و سریع بشه ، سیاهی دور چشمها رو حتما بگیرید ، چشمها رو روشن و کنید با کمی درخشندگی زیاد (آموزشش تو نت زیاد هست)
موهای خانمها را تا حد امکان برای عکسهای پرسنلی حذف کنید ، رنگ پوست رو تنظیم کنید (تم آبی اتونو بگیرید و روشن ترش کنید و از اشباع رنگها کم کنید )
منظورتون رو از چیدن روی آ4 متوجه نشدم
عکسای مجلسی هم تکنیکای زیادی داره باید مثل پوست پرتقالی و عروسکی و .... باید ببینید اون عکاسی چه متدی داره اگه سوالی داشتید بپرسید بگم .
نه آقا شما یه چند وقت که بری متوجه میشی هنوز هیچی از فتوشاپ نمی دونی !!!

در کل زیاد سخت نگیر باهاش راه بیا تا یه مدت که کار رو بلد بشی کامل بعد راجع به حقوق صحبت کن (مثلا سه ماه بعد یا شش ماه بعد )
فقط اگه عکاسی مشتری زیاد داره باید دستت سریع باشه (خوب صبح و شب تمرین کن تا زود راه بیفتی)