کار با فایل txt

alighoch

Member
سلام خدمت اساتید بخصوص evilجون ، nevercom جون ، Silver جون
یه چند تا سوال (دیگه نمیگم 2 تا سوال که سیلورجون گیرو بده)
من کار با فایل txt را گیرم.
1-میخوام یک متن از txtbox ذخیره شه تو یک فایل مثلا c:\a.txt البته مثلا تو سطر 10 فایل
2-میخوام یک متن که تو سطر 10 فایل مثلا c:\a.txt ذخیره شده را تو یک txtboxx نشون بدم
3- میخوام 10 سطر متن فایل c:\1.txt را به آخر فایل دیگر مثلا c:\2.txtx اضافه کنم و ذخیره (سطر آخر معلوم نیست متغییره)
پیشاپیش تشکر

Silver PC

Well-Known Member
سلام !

یه چند تا سوال (دیگه نمیگم 2 تا سوال که سیلورجون گیرو بده)

خواستیم ثواب کنیم کباب شدیم ، حالا همه چپ چپ نگامون میکنن : دی

الان عجله دارم نمیتونم نمونه بسازم !

برای سوال دوم که میخواهید یه سطر رو لود کنید ، من پلاگین Database Finder رو پیشنهاد می کنم !

قبلا یکی پرسیده بود واسش پیوست کردم . از اینجا دانلود کنید

البته از کد هم میتونید استفاده کنید . اینجا رو ببینید بد نیست !

موفق باشید !

alighoch

Member
سلام اگه میشه با کد بشه عالیه.لطفا تمام سوالاتمم روش فکر کنید تا از بحث خارج نشن.اگه با کد نشد 4ره ای نیست با پلاگین.در ضمن من که این دیتابیس پلاگینو نگرفتم قضیه ش.توضیح میدین ؟ مرسی

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

براي سوال اولتون:
میخوام یک متن از txtbox ذخیره شه تو یک فایل مثلا c:\a.txt البته مثلا تو سطر 10 فایل
من اين كد رو پيشنهاد ميكنم:
کد:
path$='c:\a.txt'
retval=StrToLine(path$,string$,10,TRUE)
تو اين كد به شرط اينكه فايل شما 10 خط داشته باشه. مقدار متغير $string كه همون عبارت موردنظر شماست تو خط 10 ثبت ميشه.

براي سوال دوم:
میخوام یک متن که تو سطر 10 فایل مثلا c:\a.txt ذخیره شده را تو یک txtboxx نشون بدم
اين كد رو پيشنهاد ميكنم:
کد:
path$='c:\a.txt'
str$=StrFromFile(path$,10,1)
LoadText("TextBox","str$")

و براي سوال سومتون هم:
میخوام 10 سطر متن فایل c:\1.txt را به آخر فایل دیگر مثلا c:\2.txtx اضافه کنم و ذخیره (سطر آخر معلوم نیست متغییره)
من اين كد رو پيشنهاد ميكنم:
کد:
path1$='c:\1.txt'
str$=StrFromFile(path1$,x,10)
[COLOR="DarkGreen"]*** x = the line number what you want to start[/COLOR]
path2$='c:\2.txt'
retval=StrToFile(path2$,str$,TRUE,TRUE)
تو اين كد اول ده خط از فايل اول شما از محل x (كه شماره خط مورد نظر هست) خونده ميشه و تو متغيري به نام $str ثبت ميشه. بعد مقدار متغير $str به فايل دوم اضافه ميشه.

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا