Fa کار با دیتا بیس

hossein.mahdavi

New Member
با سلام خدمت دوستان
من تازه دارم با پلاگینی که جناب silverCover نوشته اند کار می کنم فقط یک سوال داشتم اون هم اینه که آیا اگر ما حدود 3000 تا ریکورد داشتیم آیا این دیتابیس از اون ساپورت می کنه و مشکلی بهم نمی زنه و یا اینکه محدودیتی در تعداد رکوردها داره و اگر هم بخواهیم به کاربر این اجازه را بدیم که فقط مثلا مجاز به وارد کردن 100 ریکورد باشد چه باید کرد با تشکر

silvercover

کاربر متخصص
اگر منظور شما پلاگین SQLite هست باید بگم که محدودیتی در عمل برای شما وجود نداره. در این پلاگین هر رکورد می تونه شامل 2000 فیلد باشه و هر دیتابیس می تونه 2 به توان 64 تا ردیف یا رکورد ( که در عمل اصلا این تعداد به کار نمیاد) داشته باشه.

تنها نکته ی مهم و قابل توجه حجم اطلاعاتی هست که قرار هست با PlugInGet ما بین دیتابیس و بیلدر جا به جا بشه و ما باید بدونیم که مثلا نمی تونیم یک حجم 10 مگی از داده را با این تابع یکجا به بیلدر منتقل کنیم. این باعث میشه تا حافظه تخصیص داده شده به بیلدر سر ریز بشه. دستور زیر رو برای یک دیتابیس که حاوی 1000 رکورد هست در نظر بگیرید:

کد:
SELECT * FROM Customers

خروجی این دستور همون هزار رکورد موجود هست و این یعنی یه بار زیاد. پس بهتره داده ها رو محدود تر کنیم و یا تیکه تیکه انتقال بدیم. در عمل هم کم پیش میاد که بخایم همه داده ها رو یکجا بخونیم.

ضمن اینکه برنامه های روزمره و ساده ای که با بیلدر ساخته میشه هیچ وقت به مرزها نمی رسه.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا