پشتیبانی کاریکاتور

@pooy

Member
سلام به همه

این یه کاریکاتور از آقای مسعود شجاعی طباطبایی هست ( مسول خانه کاریکاتور ایران)

کلا با زیبراش کار شده و همین :)

تو سایت زیبراش سنترال رندرایه فوق العاده ایی با همین زی بی میگیرن . خوشحال و ممنوون میشم ااگه کسی بتونه کمکم کنه که رندرایه بهتری بگیرم :rose:

پیوست ها

• 264843_343198939096104_1714806083_n.jpg
    264843_343198939096104_1714806083_n.jpg
    89.6 کیلوبایت · بازدیدها: 44

MBTCG

Member
تو سایت زیبراش سنترال رندرایه فوق العاده ایی با همین زی بی میگیرن . خوشحال و ممنوون میشم ااگه کسی بتونه کمکم کنه که رندرایه بهتری بگیرم
وقتی زیبراش رو نصب می کنی یه سری فایل pdf هم باهاش نصب می شه که راهنماش هست. قسمت رندرینگ اونا رو مطالعه کن.
اصل قضیه اینه که لایه های مختلف (pass) رو مثل ambient occlution، color, ZDepth و... رو جداگانه رندر می گیری و بعد تو یه نرم افزار دوبعدی مثل فتوشاپ سر همشون می کنی و هر لایه رو جداگانه تغییر میدی.

@pooy

Member
وقتی زیبراش رو نصب می کنی یه سری فایل pdf هم باهاش نصب می شه که راهنماش هست. قسمت رندرینگ اونا رو مطالعه کن.
اصل قضیه اینه که لایه های مختلف (pass) رو مثل ambient occlution، color, ZDepth و... رو جداگانه رندر می گیری و بعد تو یه نرم افزار دوبعدی مثل فتوشاپ سر همشون می کنی و هر لایه رو جداگانه تغییر میدی.

ممنونم
منم برا این کار و کارهای مشابه لایه هایه shadow + depht + mask +sss+bpr رو جداگانه میگیرم و تو فتوشاپ با هم ادغام میکنم اما خیلیییییییی فرق داره با اون رندرایه فوق العاده ! :(

MBTCG

Member
خیلی چیزای دیگه هست که مهمن. مثلا نورپردازی، تنظیمات متریال، بک گراند. توع سایه ها، فریم و ...

اگه من جای شما بودم برای این کار حتما از یه بکگراند دیگه استفاده می کردم. مثلا یه سالن یا اتاقی رو می زاشتم و بلورش می کردم. مثل وقتی فوکوس روی کاراکتر هست و بگ کراند خیلی واضح نیست.
ظاهرا تو کار شما فقط از یک لایت استفاده شده که تقریبا با دوربین موازی هست و امبینت لایت هم وجود نداره. سایه ها هم کاملا Hard edge هستن.
من احتمالا از سه تا لایت استفاده می کردم. با سایه های soft. شاید هم از یه عکس HDR اسفاده می کردم.

اگه وقت داری یه کتاب در مورد نورپردازی بخون خیلی کمک می کنه.
این چیزایی هم که گفتم همیشه درست نیست.

@pooy

Member
بازم ممنونم که راهنماییم میکنی
خواستم از بک گراند استفاده کنم اما لایه ماسک موها رو برش میداد و غیر طبیعیش میکرد.
دقیقا از همون یه نوره پیش فرض استفاده کردم :(
امبینت لایت چیه؟
چطور میتونم رفلکت و انعکاس متریالو کمو زیاد کنم ؟
تو modifiere متریاله skin گزینه رفلکتو پیدا نکردم:(
بازم مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا