خوشحالم از اینکه خوشت اومد. چشم بزرگش رو هم میذارم.اگه می تونی سایز بزرگ تر اش رو بذار برای دانلود.می خیلی خوشم اومد ازش
خیلی دوست دارم ببینمشضمنا اون سر رسیده که من گفتم کمیک استریپ نبود منظورم سبک گرافیکش و مد ونوع رنگبندیش بود
چرا ناراحت میشی. بچه که زدن ندارهعزیز، عکس ها رو میدرکم، ارتباط موضوعیشون رو هم میفهمم، اما... نمیفهمم،خوب که چی؟ :دی
حالا، بیخیال، مهم نیست اصلآ![]()
چه كار خوشملي شده.
منم مثل مائده بايد اعتراف كنم كه رنگاي مورد علاقم رو تو اين كار ديدم!![]()
كار خيلي قشنگي هم شده. سبك زيبايي هم داره. منظور قشنگي رو هم ميرسونه.![]()
موفق باشي.![]()
از کاریکاتور هر کسی میتونه برداشت خودشو داشته باشه. که معمولا حول یه هسته اصلی هست.یعنی چی؟ شاید این باشه:
آدم هايي که با تلاش و کوشش فراوان براي به دست آوردن چيزي تلاش مي کنن بدون اين که به عواقب به دست آوردنش فکر کنن و سپس همون چيز باعث نابوديشون مي شه.. مثلا پول.
قشنگه... فقط میتونستی چند تا خط اطراف کامیون و ماشین ایجاد کنی تا تداعی حرکت کنه مخصوصا وقتي از تپه سرازير مي شه.
ممنون.خییییییییییلی قشنگه
هم خودش هم موضوعش
خیلی از این سبک کاری خوشم میاد
فکر کنم کتاب کمیک استریپ بزرگمهر رو دیده باشید
خدای کمیک استریپ و اولین کتاب منتشر شده در این سبک در ایران
من که خیلی خوشم اومده از کاراش
از کاریکاتور هر کسی میتونه برداشت خودشو داشته باشه. که معمولا حول یه هسته اصلی هست.
یه جورایی میخواستم بگم: "خواستم ثواب کنم کباب شدم" یا "خودم کردم که لعنت بر خودم باد"
در مورد خط هایی که گفتی باید بگم این یه جور رخنگی، یه جور حرکت د رعین بی حرکتی رو میخواستم برسونم. توی طرح اصلی اینا بودن.