کارگردان هنری در تیم بازی

:Mohsen:

کاربر باتجربه
یه سلام به بروبچز بازی باز ...!

یه چندتایی سوال ازتون دارم
من تا حالا بازی زیاد کردم، به بازی ها هم از دید حرفه ای تا حدودی نگاه کردم،چون 3D کار بودم، ولی بازی نساختم!

همونطور هم که بسیار تابلوهه مکس کار هستم و افتر افتکز، فوتوشاپ و ... هم کار کردم
جدیدا دارم جذب یه تیم بازی سازی میشم
بهم پیشنهاد دادن که عضو تیم کارگرانی هنری بازی باشم
خودشون میگن که اگه تو این کارو قبول کنی دیگه دوست نداری بشینی با بچه های مدلساز مدل بسازی(یعنی مثلا سطحش بالاتره)!(میخوان بچه گول بزنن!)

راستش چون تجربه ای در زمینه ساخت بازی ندارم، دقیقا نمیدونم که آیا این پیشنهاد به کار من میاد یا نه
من خودم به مدلسازی، تکسچر، نور و رندر علاقه زیادی دارم و تا حالا تو مکس اینطوری کار میکردم
البته برام یه توضیحاتی دادن و تا حدی میدونم کارش چیه
ولی یکم گیجم

شماهایی که به هر حال تو کار ساخت بازی چند تا بازی بیشتر از من پاره کردید(ببخشید خوردید!:green:)، یکم راهنماییم کنید

متشککر

wild-man

Member
برای کار کارگردانی بازی باید دید سه بعدی قوی و قدرت تجسم افکتها رو توی ادامه بازی داشته باشی البته اگه با افتر و تری دی مکس کار کردی زیاد مشکلی نداری فقط باید بدونی چه سکانسی با چه حالت و افکتی جور در میاد. در ضمن من یه مشکل توی افتر دارم وقتی یه پروژه رو یکم پرو بال میدم سریع سیستم هنگ میکنه سیستم من هم خیلی توپه ولی نمیدونم چیکار باید بکنم اگه میدونی حتما بهم کمک کن

:Mohsen:

کاربر باتجربه
ممنون از راهنماییت
در مورد سوالی هم که پرسیدی تو انجمون افترافکتز بپرسی بهتر به جواب میرسی

منتظر پاسخ دوستان دیگه هم هستم ...

درباره ی کارگردان هنری میشه گفت :
شما میشی مسئول بخش گرافیک 2d و 3d !
البته واسه ما اینطوری بود , کارگردان هنری دقیقا روی کار بچه های 2d و 3d نظارت میکنه و البته فراموش نشه که باید دید هنری ت واقعا کار کنه , مثلا کانسپت کار طراحیشو میاره جای شما تا نظر بدی !!!
البته نظر از لحاظ هنـــــــــری
همین دیگه چیز دیگه ای به ذهنم نرسید.

جدیدترین ارسال ها

بالا