darklight
کاربر فعال
سلام به همه دوستان ....
مدتی بود کار نذاشته بودم ... یک کار دانشجویی مربوط به بازسازی و مرمت کاروانسرای دهنمک.
پروژه کارشناسی خانم سلما رفعتی
سه بعدی سازیش رو هم با مکس 2015 و vray 3.2 و forest pack و marvelous designer پست پرو هم که با فوتوشاپ و فوتولوک.
رندرها در ابعاد کمی کوچکتر از A3 300 dpi
رندرهای داخلی هر کدوم 4 ساعت
رندرهای خارجی روز هر کدوم حدود 6 ساعت
رندر شب هم 14 ساعت
راستش روی تنظیمات رندر خیلی وقت نذاشتم چون هر شبی یکیش رو میذاشتم و فردا عصرش بر میداشتم برای همین خیلی زمانی مهم نبود .
برای اولین بار از ترکیب BF و LC استفاده کردم ... به جز رندر شب که در اون صورت یه 40 ساعتی طول می کشید.
مدل های تخت و پشتی و بالش و ... رو خودم انجام دادم ... مدل ساختمون و ... رو هم...
بقیه مدل ها مال 3dsky و archmodels و ... هست.
حتما نظر نقادانه بدید ... (البته با توجه به فعالیت سنگینی
که توی فروم هست نمی دونم این درخواستم تا چه حد معقول بود
)

مدتی بود کار نذاشته بودم ... یک کار دانشجویی مربوط به بازسازی و مرمت کاروانسرای دهنمک.

پروژه کارشناسی خانم سلما رفعتی
سه بعدی سازیش رو هم با مکس 2015 و vray 3.2 و forest pack و marvelous designer پست پرو هم که با فوتوشاپ و فوتولوک.
رندرها در ابعاد کمی کوچکتر از A3 300 dpi
رندرهای داخلی هر کدوم 4 ساعت
رندرهای خارجی روز هر کدوم حدود 6 ساعت
رندر شب هم 14 ساعت
راستش روی تنظیمات رندر خیلی وقت نذاشتم چون هر شبی یکیش رو میذاشتم و فردا عصرش بر میداشتم برای همین خیلی زمانی مهم نبود .
برای اولین بار از ترکیب BF و LC استفاده کردم ... به جز رندر شب که در اون صورت یه 40 ساعتی طول می کشید.

مدل های تخت و پشتی و بالش و ... رو خودم انجام دادم ... مدل ساختمون و ... رو هم...
بقیه مدل ها مال 3dsky و archmodels و ... هست.
حتما نظر نقادانه بدید ... (البته با توجه به فعالیت سنگینی

پیوست ها
آخرین ویرایش: