لطفا اگه براتون مشکلی نداره ایراداتشو بگین ممنون می شم من می خوام کار هام بهتر از این به شه ولی کسی کمکم نمی کنه یه تو شهر ما که گنبد کاووسه اینجوریه و برا همه چی باید پول بدم من اومدم تا ازتون کمک بخوام منو کمک می کنین؟
چون تازه یاد گرفتی خیلی قشنگه. بهت پیشنهاد می کنم حتما فتوشاپ رو هم یاد بگیر . که کارهات رو اونجا با رنگها بازی کنی قشنگ تر بشه. الان کارهات یک 'gama بالایی داره. موفق باشی
همونطور که دوستمون گفت برای شروع کار های خوبیه، فرقی نداره تو چه شهری باشی، همینکه بتونی فیلم های آموزشی ایرانی و خارجی رو تهیه کنی و به اینترنت دسترسی داشته باشی کافیه. من و بیشتر بچه های اینجا از این فیلم ها زیاد داریم خواستی بگو پست میکنیم.
ایراد کارت هم که فعلا مهم ترینش ساخت متریاله، پیشنهاد من اینه که برو سراغ VRay و کامل خودش و متریال سازی باهاش رو یاد بگیر.
از همه ی دوستان ممنونم
من بلد نیستم با دوربین های وری کار کنم و هر کاری کردم یا تصویرم کشیده می شد یا کوچیک می شد
و متریالم همه عکسن یعنی کیفیت ندارن و نمی دونم چه توری باید متریال بسازم من عاشق متریال ساختنم ولی راهشو بلد نیستم اگه کسی در رابطه با متریال ساختن وری چیزی داره بهم بگه ممنون می شم
راستی یه سوال داشتم من برای کارهای داخلی خیلی زجر می کشم :من یه نور از پشت پنجره هام می دم (نور وری لایت) و یه نور هم از بالا یعنی از سقف به طرف پایین و چون دور تا دور سقف یه رد سیاه می مونه میام از پایین هم یه نور لایت می دم و جابجا کردن اینها منو اذیت می کنه لطفا یه راهی بهم نشون بدین
راه نور پردازی داخل تو روز این جوری یه؟ بازم از دوستان ممنون اگه به این سوالم پاسخ بدن
سلام جواد جون.یه مطلبی.ببین هر کدوم از کارهات براش وقت گذاشتی.پس دارای ارزش هست.برای هر کدوم یه تایپیک جدا باز کن.
ببین مشکل کارهات اینه در درجه اول کار خوب ندیدی.خیلی باید توی سایتهایی مثل اورموشن رونن بکرمن ... گشت بزنی.کارها رو ببینی.من خودم شخصا تمامی کارهای این سایت ها رو روی سیستمم دانلود کردم.
وقتی چشمت کار خوب ببینه کم کم توی کارهای خودتم تاثیر + میزاره
کارها رو تحلیل کن.مثلا نور از کجا اومد.شدتش چقدره؟ متریال ها چقدر رفلکت دارن.با هم نشیشنی متریال ها چه ترکیب بندی در میاد.
مثلا توی یه کار نباید بیشتراز 3 نوع تنوع رنگی باشه
کارهای اورموشن روباز کن تحلیل کن.همین فایلهای اینتریور و اکستریور که داری.تنظیمات رندر کالر مپینگ و اینهارو با دقت بررسی کن.
حالا اگه خدا خواست آموزش هام رو برات میفرسم انشااله بتونه کمکت کنه
حرف هاي عارف جان خيلي درسته، براي پخته شدن بايد بوسيله ي نمونه كار هاي خوب خودتو بپزي بعد كه حسابي حرفه اي شدي خودت كار بهتر از اون ميتوني بسازي.
نگران ياد گيري هم نباش همه ي ما اولش بلد نبوديم اما اگر همين علاقه رو داشته باشي و دنبالش باشي ياد ميگيري.
آموزش viscorbel creating vray materials قسمت ١ و ٢ رو حتما ببين خيلي حرفه اي و عاليه. مشكلي داشتي بپرس.