کارهای ارشیا جهانگیری

aj-graphic

Member
اااااا بقیه کجان
منو تنها گذاشتید!؟...
این مدیرا یه سایت زدن ماکهنه شندییییمممم
هیشکی منو دوست نداره!
بابا کمک کنید فکر کنید که ما هم میدیم چه مشه!؟
:cry:

سلام ارشیا جان ... می دونم این کارت تقریبا قدیمیه ولی من تازه دیدمش ... کار قشنگیه ولی من جای تو بودم از مشکی تو کار استفاده نمی کردم ولی به هر خوب شده

-!! | موفق باشی | !!-

aj-graphic

Member
الآن مدیرا بیان دعوات می کنن!
پست قدیمی هستش ولی خودم می خواستم به روزش کنم!!:دی
منتظر کار جدیدم باشید!

البته در مورد رنگ قبلا بحث شده و مدل های مختلب تو صفحه 2 گذاشتم! همه رنگشو!

aj-graphic

Member
:Dمرا مجبور به این کار کردید!!:دی
حامد جون این و فعلا داشته باشید 1 طرح تبلیغاتی برای 1 شرکته که چاپ شده نظرتونو لطف فرمایید!
فردا هم چندتا لوگو با 1 طرح 50%از ماه رمضان می ذاریم!:دی
درسته سادست ولی خودم باهاش حال کردم!:دی!!:wink:
sabzdoost002.jpg

ارشیا جان ناراحت نشی ها ولی تو این 2 تا طرح جدیدت هیچ کار خاصی انجام ندادی و خیلی سادس ... :eek:
رنگ زرد برای نوشته ی " شرکت سبز دوست " خیلی جالب نشده ... کلا ترکیب رنگی کار خوب نیست و به هم نمیان ... حداقل به خورده جزئیات به کارت اضافه می کردی ... در کل میشه گفت که فقط کارت از دو عکس و چند تا متن تشکیل شده ...
بعد یه سوال !! این دو تا کار هست یا یکی ؟!!! خیلی وسط کار ضایع قطع شده ... لوگو خودت هم زیرش اصلا خوب کار نشده ...
در آخر هم بازم می گم فقط مشکلات کارتو گفتم ... یه وقت ناراحت نشی ها ا ا ا .. !:D

-|- موفق باشی -|-

aj-graphic

Member
ارشیا جان ناراحت نشی ها ولی تو این 2 تا طرح جدیدت هیچ کار خاصی انجام ندادی و خیلی سادس ... :eek:
رنگ زرد برای نوشته ی " شرکت سبز دوست " خیلی جالب نشده ... کلا ترکیب رنگی کار خوب نیست و به هم نمیان ... حداقل به خورده جزئیات به کارت اضافه می کردی ... در کل میشه گفت که فقط کارت از دو عکس و چند تا متن تشکیل شده ...
بعد یه سوال !! این دو تا کار هست یا یکی ؟!!! خیلی وسط کار ضایع قطع شده ... لوگو خودت هم زیرش اصلا خوب کار نشده ...
در آخر هم بازم می گم فقط مشکلات کارتو گفتم ... یه وقت ناراحت نشی ها ا ا ا .. !:D

-|- موفق باشی -|-

ممنون آیدین!خان و جان همیشه من با نظرات شما کار هایم را انجام می دهم و جای بسی افتخار است که شما مرا یاری میدهی!دی
درمورد رنگ زرد هرجور راحتی! ترکیب رنگی کار معمولا من توی کارهای دیگه هم که زدم اینطوری بود کار باید رنگ بندیش شاداب باشه تا نظر خواننده رو جلب کنه!!ولی بازم هرحور راحتی!:neutral: منظورت از جزییات چیه!؟
معمولا تو کار های چاپی نمی شه از همه نو عکس با هر اندازه استفاده کرد چون تو کیفیت چاپ به مشکل بر می خوره مورد بعدی هم بازم می گم تو مار چاپی معمولا همین هاست و من هم ترجیح دادم زیبایی در عین سادگی و بر عکس! وسط عکس هم نظر لطفتون!هستش ولی بدک نیست! اون لوگو خودم هم باید تو چشم می اومد به 1 سری دلایل که زیاد رو ریتم کار تاثیر نداشته!:دی:-?
ممنون از نظرات که مرا همی یاری می دهی!
قربانت!:oops:

leili1

Active Member
من با این نظر ارشیا کاملا موافقم
معمولا تو کار های چاپی نمی شه از همه نو عکس با هر اندازه استفاده کرد چون تو کیفیت چاپ به مشکل بر می خوره
و کارت خوبه

galagoola

Active Member
سلام ارشیا جان چطوری
یه چند تا نکته بگم خدمتت
اول ایرادات:
اول اینکه اون جملاته قصارت نبایستی همش مارک می خورد چون همه که توی رنج نیستند بایستی کلمات زیباتر متفاوت تر و ماندگارتر مارک می خوردند
دوم اینکه محل وب و ایمیل مناسب نیست از ابهت عکس گل کاسته
سوم : قطع بریده شده دشت گل که شبیه اسلایس پیتزاست ( شوخی! ) کلن برام سواله
فاصله بین نوشته هات هم توی آدرس یه مقدار زیاده

اما محاسن
استفاده از عکس های گل و برگ پسندیده و نمایی که گل به کار میده بسیار عالیه
اسحاس می کنم که خواستی پرچم ایران رو یه جور تو کارت داشته باشی اگه که مد نظرت بوده که خیلی عالی این کارو کردی
با قرمز کردن جملات ما اولین نیستیم و آخه ما آخرشیم هم تضاد قشنگی رو اعمال کردی

یه مورد هم هست که نظزه شخصیه قبلن هم گفته بودم به فونته هما آلرژی دارم

موفق و موید و .... باشی دوستی جان

aj-graphic

Member
سلام ارشیا جان چطوری
یه چند تا نکته بگم خدمتت
اول ایرادات:
اول اینکه اون جملاته قصارت نبایستی همش مارک می خورد چون همه که توی رنج نیستند بایستی کلمات زیباتر متفاوت تر و ماندگارتر مارک می خوردند
دوم اینکه محل وب و ایمیل مناسب نیست از ابهت عکس گل کاسته
سوم : قطع بریده شده دشت گل که شبیه اسلایس پیتزاست ( شوخی! ) کلن برام سواله
فاصله بین نوشته هات هم توی آدرس یه مقدار زیاده

اما محاسن
استفاده از عکس های گل و برگ پسندیده و نمایی که گل به کار میده بسیار عالیه
اسحاس می کنم که خواستی پرچم ایران رو یه جور تو کارت داشته باشی اگه که مد نظرت بوده که خیلی عالی این کارو کردی
با قرمز کردن جملات ما اولین نیستیم و آخه ما آخرشیم هم تضاد قشنگی رو اعمال کردی

یه مورد هم هست که نظزه شخصیه قبلن هم گفته بودم به فونته هما آلرژی دارم

موفق و موید و .... باشی دوستی جان
گالوگا....لالالا!:دی جان چطوری/؟ خوفی؟
حق باشماست ولی صاحب شرکت اصرار داشت روی لوگو کار بشه منم وارد نیستم!:دی ببخشید!
دوم من غلط بکنم رو حرف شما حرف بزنم!
سوم: اون نماده شرکت هستش و در تمامی کار های شرکت از اون استفاده می شه گل لاله هستش! یه چیزی تو مایه های پروانه مجید آنلاین! هم چین معنی داره!
فاصله هم چشم!
فونت هم لطف داریم ! 1سری دکتر بری اسپری مخصوص هست برای دفع آلرژی فونت هما!:دی :D:):wink:
مرسی دوستی جان که مرا یاری داده ای!

ارشیا می دونستم ناراحت میشی اصلا نظر نمی دادم ... من نظر خودم رو گفتم .... اگه کسی به کارت نظر می ده برای اینه که کارات بهتر و بی عیب و نقص تر بشن ...
-... موفق باشی ...-

aj-graphic

Member
:neutral::oops:
ارشیا می دونستم ناراحت میشی اصلا نظر نمی دادم ... من نظر خودم رو گفتم .... اگه کسی به کارت نظر می ده برای اینه که کارات بهتر و بی عیب و نقص تر بشن ...
-... موفق باشی ...-[/
مرا همی شما یاری داده ای من چه گفتم مگر! :دی !
نی دونم از کجا می گی ناراحتیدم!:دی
شاید تو می دونی خودم نیمی دونم!!:دی
دوستی جان من هرچه دارم هرچه دارم از آیدن جان و بقیه اساتید دارم!

M.R

Member
سلام
من با ريتم يكنواخت موافق نيستم يه طراح اگه بتونه ريتم بشكنه كاري كرده وگرنه يه اپراتور فتوشاپم مي تونه اون كارو بزنه
به جز اون سرباز هخامنشي و خط ميخي و لي اوت كارت بك كارت خيلي قشنگه
موفق باشيد

aj-graphic

Member
سلام
من با ريتم يكنواخت موافق نيستم يه طراح اگه بتونه ريتم بشكنه كاري كرده وگرنه يه اپراتور فتوشاپم مي تونه اون كارو بزنه
به جز اون سرباز هخامنشي و خط ميخي و لي اوت كارت بك كارت خيلي قشنگه
موفق باشيد

سلام! دوست عزیز!
بحث اون کار که بسته شد !:دی دیر رسیدید!
منتظر نظرتون در باره کار های دیگه ای که گذاشتم هستم!
راستی این مدیران از این ورا نمی یان ...
با بزر گان می چرخن!!!:دی دی دی !
منتظر بقیه دوستان هستم!:lol:

aj-graphic

Member
این اساتید کجان!؟
درسته به قولی (خودش می دونه!)بچه هستم!:دی برای اینکارا ولی بانظرات شما بزرگ می شیم! و حرفه ای!:cry:

h.khafan

Active Member
سلام:

انگار دیر رسیدم.

اساتید تمامه نکات رو گفتن. گالاگولا جان کاملا موشکافانه همه ی نکات رو گفت و حرفی برای گفتن نزاشتن. :oops:

فقط به نظرم کنتراست عکسها رو بیشتر میکردی کار جذابیت بیشتری پیدا میکرد. حتما امتحان کن.

موفق باشی ارشیا جان :wink:
حامد

aj-graphic

Member
سلام:

انگار دیر رسیدم.

اساتید تمامه نکات رو گفتن. گالاگولا جان کاملا موشکافانه همه ی نکات رو گفت و حرفی برای گفتن نزاشتن. :oops:

فقط به نظرم کنتراست عکسها رو بیشتر میکردی کار جذابیت بیشتری پیدا میکرد. حتما امتحان کن.

موفق باشی ارشیا جان :wink:
حامد

مرسی حامد جون از نظراتت! که همی مرا یاری می دهد....
منتظر کار های جدیدم باشید! تو راهن:neutral:

جدیدترین ارسال ها

بالا