کارهای ارسالی مسابقه مدلینگ و رندرینگ / موضوع : دوربین عکاسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

max vray

کاربر VIP
حالا خود مجید کو که بهش پست خصوصی بزنیم!نفر اول مهم هستش ...که معلوم کار سجاد هم بخاطر جزییات مدلینگ و کیفیت رندرینگ اول هستش ....ما هم به چشم یک تفریح به این قضیه نگاه میکنیم وگرنه یک مسابقه زمان بندی و داوراش معلومه اما این مسابقه نه داوراش معلومند که ادم بهشون بگه اقا بیا نمرت بده و نه این که اصلا بر اساس زمان بدی ها فعالیت صورت گرفته!امیدوارم برای مجید مشکلی پیش نیومده باشه اخه از اون بعید بود بد قولی کردن.
من که دیگه مسابقه برام از تب و تاب افتاده 13 ام که تاپیک مسابقه زده شد کجا الان کجا!!
دوستان همه موفق باشین.

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
بچه ها من واقعا دوست نداشتم بد قولی کنم...ولی خیلی گرفتارم..فردا وقتم ازاده اگه موافقید داوری این دوره رو من انجام بدم..تا برای دوره بعد نحوه داوری مشخص بشه...

Ali_CG

Well-Known Member
مجید جان ایشالا که گرفتاریت تموم میشه . . .
خودت هم داوری کنی خوبه . . .
اگه 2-3 تا داور باشه بهتره . . .
مثلا آقا عارف و فرشید . . .
به اندازه نیم ساعتی واسه داوری وقت دارن حتما . . .

Ali_CG

Well-Known Member
301.gif

یک عمر بعد !
fol.gif

amirz1376

Well-Known Member
سلام

بابا من که خیلی خسته شدم هی منتظرم که مسابقه ی بعدی معلوم شه بیایم تو مسابقه ولی هر روز که نت گیرم میاد ببینم چی شده هیچ عنوانی ذکر نشده .

میگم همه یه پست تو همین تاپیک بزارن که به هر کاری میخوان رای بدن و برنده موضوعو اعلام کنه تو تاپیک و ما هم مدلینک رو شروع کنیم تا آقا مجید گل بیاد و یک تاپیک جدید بزنه .

ممنون :rose:

منم شخصا به گزینه ی 1 رای میدم

Mehroo

Member
مجید کار داره قبول
ولی تعجبم از اینه که چرا دوستانی مثل

که ناظرین بخش WIP انجمن هستن هیچ حرکتی نمیکنن
وقتی موضوع اینطوری سر سری گرفته میشه کاملا انگیزه کاربر از شرکت در مسابقات بعدی و کلا درگیر شدن در انجمن از بین میره

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
شدیدا باهات موافقم مهرداد جان:rose:
من می گم یکی از بچه ها که وقت بیشتری نسبت به بیقه داره مسولیت برگذاری مسابقات رو بر عهده بگیره.و داوری رو هم توسط خود اعضای شرکت کننده در مسابق تعیین می کنیم.تا زمان داوری هم زیاد نشه
مگر نه باید تا سال ها منتظر بشینیم تا یکی بیاد مسابقه راه بنداره و چند سال بعد هم داوریش انجام می شه!!!!!!!:wink:

Ali_CG

Well-Known Member
منم به نوبه خودم گذشت یه ماه رو به همه دوستان تبریک میگویم! :green:
مسابقه قبلی که شرکت کردم 1 هفته طول کشید، این یکی 1 ماه، یعدی حتما 1 سال ! :neutral:
انصافا اگه از داور خارجی استفاده میکردیم هم داوریش حرفه ای تر بود هم زودتر به نتیجه میرسیدیم! چه ربطی داشت؟! :green:
اونایی که با ناظرای انجمن رفیقن پیغام خصوصی بزنن تا یه فکری بکنن
ما که وقتی پیغام میدیم جواب نمیدن!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا