پشتیبانی کارمند سال 1950 :d

madmaster_3d

Well-Known Member
کاش یک عکس بزرگتر میزاشتی و اطلاعات کارت که چه برتامه ای استفاده شده رو میگفتی. با اینکه سادس قشنگه. فقط رنگ اکسچرت آدم دپرس میشه. رنگ روشن خوشکل بزار.

freshgun70

Member
با 3ds max 8 ساختم!و با فتوشاپ سیاه سفید کردم متن ها رو نوشتم !!

1.jpg

اینم عکس رنگی از مدل
:cool:

arash7464

Member
آفرین freshgun 70 عزیز، قبلا هم کاراتو که توی سایت گذاشته بودی ، دیدم، از پشتکارت خوشم میاد، سری قبلی هم کاراکتر brave رو زده بودی، ولی یه چیزی ای کاش یه مقدار بیشتری روی جزییات کاراکترات کار کنی، ادامه بده، موفق باشی...:wink:

h.khafan

Active Member
سلام....افرین خیلی خوب شده :)...همینکه کامل کردیش خیلی کمک کرده به تاثیر گذاشتن کار...فقط چند تا نکته...یکی اینکه کره ی چشم روبهتر بود جوری تنظیم میکردی ک خطوط حلالیه کره که به یک نقطه ختم میشن اون نقطه میشد مردمک چشم کاراکتر اونوقت با متریال دهی میتونستی روی همون کره سیاهیه مردمک رو درست کنی ک دیگه نیازی به یک کره ی دیگه برای مردمک نباشه (کمک میکرد به کم پلی شدن کار)در عوض تعداد سگمنتهای همون کره ی اصلیه چشم رو بیشتر میکردی ک حالت شکسته شکستش از بین بره ..و اینکه من اگه جای شما بودم چون کاراکتر کم پلیه موهاشرو به این پر دیتیلی نمیزدم..و تعداد موهارو کم و ضخامتشون رو خیلی بیشتر میکردم ک اونم فانتزی بشه و به کار بیاد ....(یا اینکه مدل میکردم مو رو هم)
و اینکه روی لب هم یکم بیشتر کار کن ک شکستکیهایش توی دوق نزنه.....

موفق باشی دوست من

آخرین ویرایش:

emad04

Well-Known Member
سلام .
جالب شده . من فیلمشو دیدم قشنگه .
با مکس 8 ساختی ؟ مکس 8 اون زمان هم طرفداراش زیاد بودن و هنوزم که هنوزه کاربراشو داره .

جدیدترین ارسال ها

بالا