Mist3rEvil
Member
برای بازی و گرافیک میخوام
من توان خرید اینتل رو دارم
پس phenom X4 9850 BE رو بخرم بهتره ؟
من توان خرید اینتل رو دارم
پس phenom X4 9850 BE رو بخرم بهتره ؟
سلام دوست عزیز
همینطور که گفتم phenom x4 9850 جز گروه چهار هسته ای ها هست . ولی اگه شما میتونید اینتل بخرید از cpu های مدل quad بخر به چند دلیل اول اینکه اینتل سخت جون تره دوم قابلیت اورکلاک بالاتری نسبت به ای ام دی داره سوم توان مصرفیش کمتره و چهارم در بعضی موارد از phenom بهتر عمل کرده . فقط موضوع هزینه هست اگه مشکل پول نداری حتما اینتل بخر .
مادربرد چی می خوای بخری ؟
با سلام دوست عزیز - واقعا شرمنده ام نتونستم بار اول جواب بدم چون کاملا جواب سوال هاتونو نوشته بودم ولی یکدفعه کامپیوترم هنگ کرد - مجبور شدم دوباره بنویسم - بازم شرمنده.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بله! دوست عزیز این ها نمودار هستن و در اونها توضیح داده شده که هر کارت گرافیک روی برنامه یا بازی های رایج چقد جواب میده.
برای مثال :
![]()
این نمودار مشخص شده که:
بازی یا نرم افزار مورد نظر در اول نمودار مشخص شده که اینجا بازی هست و اسمش هم Call of Duty 2 هست.
در زیر نام بازی یا نرم افزار توضیح داده که این بازی یا نرم افزار روی چه رزولوشنی اجرا میشه که اینجا رزولوشن معمول 1024*768 هست.
بعد اومده لیستی از کارت گرافیک های روز دنیا رو گزاشته و بهشون یه رنج درصد داده که تو این نمودار رنج درصا " 220 " هست.
همونطور که میبینید اومدن و با اعطای رنگ نوع این محصول رو مشخص کردن . برای مثال اینجا :
Overclocked = طوسی - New Product = قرمز - AMD = ُسبز و Intel = آبی -- مشخص شده.
درصد های جواب دادنشون هم به صورت کاملا واضح در نمودار مشخصه..
===============================================================
با تشکر . EMIRATES
AGP - PCI Express اینا با هم دیگه چه فرقی دارن ؟
سلام دوست و استاد گرامی
دشمنات شرمنده این حرفا چیه میزنی ؟ فدای سرت !![]()
در مورد نمودار :
عزیز اونایی که گفتی مشخص بود من میخواستم ببینم دراز تر باشه یعنی چی کوتاه تر باشه یعنی چی ؟
تشکر از ماست
سلام دوست عزیز
با توجه به قیمت خوبه البته cor2 های اینتل هم قوی هستند .
راجع به سوال دیگت شما می تونید ایم قطعات رو جداگانه تهیه کنید ولی باید اول ببنید که مادربردتون چه چیزهایی ساپورت می کنه . اول باید مادربردتو تعیین کنی بعد بری سراغ گرافیک - رم و سی پی یو . در حال حاظر تمام مادربردها از سی پی یو فنوم پشتیبانی نمی کنند . من پیشنهاد می کنم برای انتخاب مادربرد از برند گیگا به سایت www.avajang.com یه سری بزنی یه مدلی جدید زده البته اسمش کامل خاطرم نیست ma78 که از لحاظ امکانات واقعا بالاست ظمنا کارت گرافیک انبور داره که می تونه با یک کارت گرافیک دیگه هیبرید بشه که این یکی از بهترین مزایاشه .
فکرکنم جواب سوالتو دادم .
اگه باز هم سوالی بود من در خدمتم .
فقط یه سوال دارم من چطوری می تونم پیام شخصی بفرستم ؟
در یک کلمه " سرعت در جواب دادن "
سلام دوست عزیز
با توجه به قیمت خوبه البته cor2 های اینتل هم قوی هستند .
راجع به سوال دیگت شما می تونید ایم قطعات رو جداگانه تهیه کنید ولی باید اول ببنید که مادربردتون چه چیزهایی ساپورت می کنه . اول باید مادربردتو تعیین کنی بعد بری سراغ گرافیک - رم و سی پی یو . در حال حاظر تمام مادربردها از سی پی یو فنوم پشتیبانی نمی کنند . من پیشنهاد می کنم برای انتخاب مادربرد از برند گیگا به سایت www.avajang.com یه سری بزنی یه مدلی جدید زده البته اسمش کامل خاطرم نیست ma78 که از لحاظ امکانات واقعا بالاست ظمنا کارت گرافیک انبور داره که می تونه با یک کارت گرافیک دیگه هیبرید بشه که این یکی از بهترین مزایاشه .
سلام دوست عزیز
چهار هسته ای ها quad qx9770 که هنوز تو بازار من ندیدم . ولی q9450 حدود 440 هزار تومن هست .
فکرکنم توضیحات کافی باشه اگه باز هم سوالی بود من در خدمتم .
سلام خدمت همه دوستان
عزیز ها میشه بگید این کش cpu چیه ؟