کارت گرافیک gefore بهتره یا ati چرا ؟

برای بازی و گرافیک میخوام

من توان خرید اینتل رو دارم

پس phenom X4 9850 BE رو بخرم بهتره ؟

saeedasg

Member
سلام دوست عزیز
همینطور که گفتم phenom x4 9850 جز گروه چهار هسته ای ها هست . ولی اگه شما میتونید اینتل بخرید از cpu های مدل quad بخر به چند دلیل اول اینکه اینتل سخت جون تره دوم قابلیت اورکلاک بالاتری نسبت به ای ام دی داره سوم توان مصرفیش کمتره و چهارم در بعضی موارد از phenom بهتر عمل کرده . فقط موضوع هزینه هست اگه مشکل پول نداری حتما اینتل بخر .

سلام دوست عزیز
همینطور که گفتم phenom x4 9850 جز گروه چهار هسته ای ها هست . ولی اگه شما میتونید اینتل بخرید از cpu های مدل quad بخر به چند دلیل اول اینکه اینتل سخت جون تره دوم قابلیت اورکلاک بالاتری نسبت به ای ام دی داره سوم توان مصرفیش کمتره و چهارم در بعضی موارد از phenom بهتر عمل کرده . فقط موضوع هزینه هست اگه مشکل پول نداری حتما اینتل بخر .

دیگه اون مال کامپوتر باز های حرفه ای و خرپولیه که ما نه میشه گفت حرفه ای هستیم نه اونقدر خرپول :cool:

دوست عزیزم من گفتم قیمتش خیلی برام فرقی نداره نگفتم پسرخالم بیل گیتس هست :دی

منظورم از اینتل همون بودکه شما فرمودید Core 2 Dou E8500 نه quad عزیز جان

همونطور که گفتم برای بازی و گرافیک میخوام

بین phenom x4 9850 و quad و Core 2 Dou E8500

phenom x4 9850 رو انتخواب می کنم چون

چون 4 هسته ایه دوهسته ایه و چهار هسته ایه که خیلی گرونه

قیمتش ارزون ترن

به گفته شما و دوستان به طور کلی از لحاظ کارهای گرافیکی و بازی ای ام دی در بیشتر مواقع نسبت به اینتل بهتر عمل کرده

سرعتش و کارایی نصبت به قیمتش خوبه

آیا درست انتخواب کردم ؟

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مادربرد چی می خوای بخری ؟

من اصلا در مورد مادر برد هیچی نمیدونم ولی الان به لطف شما و اینترنت و اینا تازه فهمیدم اصلا چیه و چیکار میکنه

من شنیدم هر cpu و قطعه مادر برد مخصوص خودشو میخواد و همخونی مادر برد و قطعات نقش به سزایی در کارایی سیستم داره

شما اجازه بده cpu رو انتخواب بکنیم به همه جاش به لطف شما میرسیم

لطفا اگه اطلاعات غلطی دارم بگید

آخرین ویرایش:
با سلام دوست عزیز - واقعا شرمنده ام نتونستم بار اول جواب بدم چون کاملا جواب سوال هاتونو نوشته بودم ولی یکدفعه کامپیوترم هنگ کرد - مجبور شدم دوباره بنویسم - بازم شرمنده.​

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بله! دوست عزیز این ها نمودار هستن و در اونها توضیح داده شده که هر کارت گرافیک روی برنامه یا بازی های رایج چقد جواب میده.​

برای مثال :​

call_of_duty_2_%281024%29.png

این نمودار مشخص شده که:​

بازی یا نرم افزار مورد نظر در اول نمودار مشخص شده که اینجا بازی هست و اسمش هم Call of Duty 2 هست.
در زیر نام بازی یا نرم افزار توضیح داده که این بازی یا نرم افزار روی چه رزولوشنی اجرا میشه که اینجا رزولوشن معمول 1024*768 هست.
بعد اومده لیستی از کارت گرافیک های روز دنیا رو گزاشته و بهشون یه رنج درصد داده که تو این نمودار رنج درصا " 220 " هست.​

همونطور که میبینید اومدن و با اعطای رنگ نوع این محصول رو مشخص کردن . برای مثال اینجا :​

Overclocked = طوسی - New Product = قرمز - AMD = ُسبز و Intel = آبی -- مشخص شده.​

درصد های جواب دادنشون هم به صورت کاملا واضح در نمودار مشخصه..​

===============================================================

با تشکر . EMIRATES :oops:

سلام دوست و استاد گرامی :rose:

دشمنات شرمنده این حرفا چیه میزنی ؟ فدای سرت !:lol: :wink:

در مورد نمودار :

عزیز اونایی که گفتی مشخص بود من میخواستم ببینم دراز تر باشه یعنی چی کوتاه تر باشه یعنی چی ؟

تشکر از ماست

سلام

این سوالمم نمیدونم چه جوری بگم هالا میگم

مادر بردا همشون هم cpu ، ram ، vga ... دارن بخواهیم اینا رو جدا بگیریم , میشه ؟

یعنی مثلا من الان رفتم cpu ، ram ، vga ... همه چیز رو تیه کردم فقط مادر برد نگرفتم بعد برم یه مادربرد خالی بگیرم اینارو روش نصب کنم

امیدوارم گرفته باشید

توی پست شماره 24 نگفتی درست انتخواب کردم یانه ؟

آخرین ویرایش:

saeedasg

Member
سلام دوست عزیز
با توجه به قیمت خوبه البته cor2 های اینتل هم قوی هستند .
راجع به سوال دیگت شما می تونید ایم قطعات رو جداگانه تهیه کنید ولی باید اول ببنید که مادربردتون چه چیزهایی ساپورت می کنه . اول باید مادربردتو تعیین کنی بعد بری سراغ گرافیک - رم و سی پی یو . در حال حاظر تمام مادربردها از سی پی یو فنوم پشتیبانی نمی کنند . من پیشنهاد می کنم برای انتخاب مادربرد از برند گیگا به سایت www.avajang.com یه سری بزنی یه مدلی جدید زده البته اسمش کامل خاطرم نیست ma78 که از لحاظ امکانات واقعا بالاست ظمنا کارت گرافیک انبور داره که می تونه با یک کارت گرافیک دیگه هیبرید بشه که این یکی از بهترین مزایاشه .
فکرکنم جواب سوالتو دادم .
اگه باز هم سوالی بود من در خدمتم .
فقط یه سوال دارم من چطوری می تونم پیام شخصی بفرستم ؟

EMIRATES

Active Member
سلام دوست و استاد گرامی :rose:

دشمنات شرمنده این حرفا چیه میزنی ؟ فدای سرت !:lol: :wink:

در مورد نمودار :

عزیز اونایی که گفتی مشخص بود من میخواستم ببینم دراز تر باشه یعنی چی کوتاه تر باشه یعنی چی ؟

تشکر از ماست

سلام

میسی.

هر چی دراز باشه یعنی درصدش از 0 تا 200 به همون اندازه هست - بقلش درصدشو نوشته - با شکل هم نشون دادن.

با تشکر.

سلام دوست عزیز
راجع به سوال دیگت شما می تونید ایم قطعات رو جداگانه تهیه کنید ولی باید اول ببنید که مادربردتون چه چیزهایی ساپورت می کنه . اول باید مادربردتو تعیین کنی بعد بری سراغ گرافیک - رم و سی پی یو . در حال حاظر تمام مادربردها از سی پی یو فنوم پشتیبانی نمی کنند . من پیشنهاد می کنم برای انتخاب مادربرد از برند گیگا به سایت www.avajang.com یه سری بزنی یه مدلی جدید زده البته اسمش کامل خاطرم نیست ma78 که از لحاظ امکانات واقعا بالاست ظمنا کارت گرافیک انبور داره که می تونه با یک کارت گرافیک دیگه هیبرید بشه که این یکی از بهترین مزایاشه .
فکرکنم جواب سوالتو دادم .
فقط یه سوال دارم من چطوری می تونم پیام شخصی بفرستم ؟

سلام عزیز
امیدوارم حالت خوب باشه خوب

من نفهمیدم یعنی من برم پردازنده اینتل بخرم که 2 هسته ایه و به گفته شما بیشتر مواقع توبازی های گرافیکی از کم میاره ؟

اگه خونده باشی گفتم برای بازی میخوام

هالا هرچی توبگی هرچی باشه 2 تا کامپوتر بیشتر از ما سوزوندی

سلام دوست عزیز

هالا اینی که گفتی کجا میشه گری اورد قیمتش چنده یه کم اطلاعات ازش بهم میدی

هیبرید که گفتی یعنی چی بیزحمت انگلیسیش رو بنویس

من که چیزی توی این سایت به اسم ma پیدا نکردم همش ga بود

لطفا لینکش رو بزار

دیگه فکر نکنم یه مادر برد انقدری گرون باشه بهترینش و آخرین مدلش چیه ?

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز
چهار هسته ای ها quad qx9770 که هنوز تو بازار من ندیدم . ولی q9450 حدود 440 هزار تومن هست .
فکرکنم توضیحات کافی باشه اگه باز هم سوالی بود من در خدمتم .

مطمئنی قیمت رو درست میگی ؟ یه رقم جا ننداختی ؟

اگه اینجوریه خب من اینتل میخرم

کسی هست قیمت این رو بدونه ؟

saeedasg

Member
جواب سوالات دوستان
1- مادربردها گیگابایت اکثرشون با اسم GA شروع میشه . ضمنا مادربردی که من به شما گفتم اینتل نیست بلکه سی پی یو amd ساپورت می کنه .
2- منظور از هیبرید : بعضی از مادربردها هستند که از فناوری sli یا crose fire استفاده می کنند . این تکنولوپی به شما این امکان رو میده که بطور همزمان از 2 یا چند کارت گرافیک استفاده کنید . خوب بریم سراغ هیبرید . منظور از هیبرید یعنی به طور همزمان کارت گرافیک آنبورد با گرافیک جدایی که شما میگذارید مورد استفاده قرار می گیره .
3. قیمت مادربردی که من مد نظرم بود همون 130 هزار تومن هست .
4. توضیح شکل : cpu support در این قسمت کلیه ی مدل های سی پی یو که مادربرد شما ساپورت می کنه رو نشون میده cpu soket : سوکت سی پی یو مادربرد هست . fsb : سرعت گذرگاه یا تبادل اطلاعات بین پل شمالی و جنوبی مادربرد هست که سی پی یو هم همین fsb رو داره . chipset : ای سی اصلی مادربرد که معروف یه چیپ هست که امکانات و ساپورت ها مادربرد از جمله تعداد درگاههای sata صوت و ... بستگی به این چیپ داره integrated vga : گراغیک داخلی یا همون آنبور هست که وقتی میزنه n/a یعنی نداره . Vga Slot : درگاه قرار گیری کارت گرافیک هست که در اینجا پس سی ای اکسپرس با سرعت 16x هست و ظاهرا این مادربرد از تکنولوپی sli هم پشتیبانی میکنه چون 2 درگاه داره memory type : ظزفیت رمی که مادربرد ساپورت میکنه که در اینحا 16 گیگابایت در حالت دوال چنل هست . Max memory : نوع رم و باس رم را نشان میدهد . memory slot : درگاه رمی که مادربرد ساپورت میکنه رو نشون میده . Pci : تعداد درگاههای pci یا شکاف های توسعه رو نشون میده usb :تعداد پورت های usb که در اینجا 10 تا هستند رو معرفی میکنه . iee1394 : تعداد پورت iee1394 که در اینجا 3 تا هستند و معمولا در دوربین های دیجیتال استفاده میشه رو نشون میده . audio : مربوط به صوت مادربرد که از چه استانداردی پشتیبانس میکنه . sata/pata : تعداد درگاه ساتا و پاتا یا همون ide رو نشون می ده . raid : نسخه ی پشتیبانی رید که مادربرد ساپورت میکنه رو نشون میده . doual bios : سیستم بایوس که در این نوع بایوس یک نسخه پشتیبان روی مادربرد یا یک قسمت از هارد یا سی دی مادربرد قرار دارد که در صورت خرابی بایوس اولیه بصورت اتومات بایوس دوم جایگذین این بایوس میشه . from facor : منظور این است که سایز نادربرد برای نصب درون کیس .
فکر کنم توضیحات کافی باشه ولی خیلی مختصر گفتم چون هر کدوم از قسمتها خودش توضیحات کامل تری رو میطلبه .

saeedasg

Member
در جواب دوستمون در مورد اوکلاک .
خیلی مختصر یهنی بالا بردن فرکانس قطعات و کاربری بیشتر از حد تعریف شده از قطعات سعی میکنم تا چند روز آینده یک مقاله کامل در مورد اورکلاک تهیه کنم . تا همه آشنا بشن .

saeedasg

Member
در مورد دو هسته ای یعنی یک سی پی یو که از دو پردازنده مرکزی استفاده میکنه . که هر چه تعداد این هسته ها بیشتر باشه قدرت سی پی یو بیشتر میشه .

EMIRATES

Active Member
سلام خدمت همه دوستان

عزیز ها میشه بگید این کش cpu چیه ؟

با سلام

کش در CPU ِیک نوع حافظه میانی است که باعث کارایی بیشتر CPU میشود.

نحوه ی کارکرد:

در پردازش CPU گاهآ به اطلاعاتی نیاز پیدا می کند که بلافاصله به کش مراجعه کرده و در صورت یافتن اطلاعات حالت Hit بوجود میاید و پردازش مراحل بعدی را طی می کند و در صورت نیافتن اطلاعات حالت Miss بوجود می آید و بلافاصله CPU به رم مراجعه کرده و اطلاعات را با سرعت کم از رم برداشت می کند.
به طور کلی کش حافظه ای مانند رم است ولی با قیمتی گران و سرعتی بالاتر که باعث کارایی بیشتر سی
پی یو می شود.

با تشکر.

جدیدترین ارسال ها

بالا