کارت پایان خدمت از نوع لیزری×!×؟

rss.Mafia

Banned
سلام علیکم
حتما از عنوان خیلی تعجب کردی که اینجا چه خبره!
ولی خوب مسلما من که وضعیت جسمانیم دوسه قدم تا لقا الله فاصله داره و پدرمم فوت کرده و وضعیت مالی خانواده هم خوب نیست و طرح های علمی و اقتصادی زیادی هم دار مسلما در این زمان بحرانی نمیتونم به خدمت مقدس سربازی بدون داشتن مدرک دیپلم برم و خوب مسلما باید با این وضعیتم و با این مدرک دو سال توالت عشایر رو بشورم! ولی اگر کارت معافیت پزشکیم جور بشه میتونم به این هدف هام برسم...
هر کس هم کمکم کنه به علم کمک بزرگی میکنه و در ضمن پاداش مالیش هم اگر در توانم باشه پرداخت میکنم...
خوب دوستان من میخواهم یک کارت معافیت پزشکی جعل کنم تا خدمت نرم و بتونم باهاش کارهایی هم انجام بدم...
اول ممنون میشم به این سوال ها و در خواست ها جواب بدید:

1-اول اینکه میخواهم بدونم جرم خرید یک کارت معافیت جعلی چی هست؟(کامل توضح بدین)
2-در ضمن میخواهم بدونم وقتی کارتم ردیف شد میتونم مثلا جایی مشغول به کار بشم و یا خودم رو بیمه کنم و حتی گذر نامه بگیرم؟(میخواهم بدونم در چه اموری اون شماره ها و اعداد و ارقام رو کارت رو استهلام میکنن و ممکنه لو برم؟
3-میخواهم بدونم رو کارت های معافیت جدید مهر حرارتی یا علامت شبرنگ و یا چیز دیگری که غیر قابل چاپ و جعل باشد وجود دارد یا نه؟ چون من فقط میتوانم با پرینتر لیزری کار کنم و مهر و غیره را میتونم یک کاریش بکنم اما نمیدونم مثلا از این مهر فشاری ها یا برچسب شبرنگ نیرو انتظامی جعل کنم - بنابر این ممنون میشم اطلاع بدین که از این جور چیزای خفن هست رو کارت یا نه

بعد از پاسخ سوالاتم هر کس که در بعد از نوروز امسال و در همین سال یعنی سال هشتادو شش کارت معافیت پزشکی گرفته و الان اون رو داره حتما به من پی ام یا ایمیل بزنه:
[email protected]
انشالله از خجالتش در میام و با کمک بزرگی که به علم میکنه صواب زیادی هم خواهد برد!
منتظرم....

bia2pc

Member
راست میگه بنده خدا یه کمکی بهش بکنید.
ما که از این امر الهی و مقدس راحت شدیم :d

rss.Mafia

Banned
مثلا ميشه يك مدرك براي لال بودنمون جعل كنيم و بريم خودمون رو به لال بودن بزنيم و معاف بشيم؟

چون جعل خود كارت خيلي خطري و نشدني هست...

arashsoft

Well-Known Member
یک بیماری های بلا نسبت چرتی ملت دارن میرن معافی میگیرن
یارو باقله نمی خوره ..میره معاف میشه

اینجا جای این حرف نبود .. انقدر ضعیف نباشیم..
من آخر لجن بودم .. رفتم خوب شدم
به خدا چیز بدی نیست
خدایی آدم می کنه
البته مشکلتو درک میکنیم
ولی نه ما این کاره نبیده و نبیدی خواهیم بود

hnikdel

Member
فكر كنم جريمه جعل كارت خدمت ، 3 بار اعدام روي صندلي برقي باشه.
:twisted:

بچه ها هیچکس توی این فوروم در اوهام زندگی نمیکنه
با یه استعلام خیلی راحت جایی میبرنت که خودشونم ندونن کجا رفتن .
جیگر واقعاً فکر میکنی سازمان اطلاعات ایران انقدر ضعیفه که توی بزرگترین فوروم بخوای درخواست جعل بدی من که آینده ای خوب پس از جعل کارت برات پیشبینی نمیکنم
منم خودم هرچی بخوام راحت جعل میکنم حدود 20 ملیونی پول چاپ کردم اما یهقرونیش از خونه بیرون نرفته باز با این حال یه بو هایی برده شده که من چی کار میکنم
این کارم برای 3 سال پیش بود به هیچکی نگفتم داشتم ...... می رفتم وای به حال شما که داری توی همچین فورومی اونم با دادن ایمیل معتبر خودت این حرف رو میزنی گه بخوای من خودم میتونم اطلاعات دقیق محل سکونتتو بدم خیلی مثل آب خوردن واقعاً فکر میکنی اطلاعات ایران نمیتونه ؟

YTERROR

Active Member
شما در درجه اولاگه پدرت فوت کرده معافی

در درجه دوم شما بیماری فشار خون یا بیماریهای خاصب اگر داری باز هم معافی

در درجه سوم اگه تحت نظر کمیته امدادی باز هم معافی

در درجه چهارم شما اگر هم معافیت پزشکی رو جعل کنی و بخوای بری بیمه بشی اولین چیزی که تویی بانک اطلاعاتی اداره یمه می خوره وضعیت نظام وظیفه ای شماست

اون دوران که کسی به کسی نبود گذشته الان همه چیز کامپیوتری وقتی نام شما وارد میشه کلیه وضعیت تحصیلی و .... شما قابل دسترس خواهد بود

بهتره به فکر کی کار دیگه باشی هر چد الان سربازی سد بزرگی هم نیست مثل قبلا و می تونی نری

mojtaba-saleh

Active Member
اگه پدرت فوت کرده که معافیت کفالت برو بگیر راحت و خوب چه کاریه...

این جعل کردن هم اصلا عاقبت خوبی نداره. خیلی راحت گیر میفتی این دوسال که باید بری سربازی میری زندان...:lol:

فقط یک درصد احتمال بده که یه جا ازت کارتت رو بخوان و شما کارت جعلی بدی و اونها استعلام کنن از نظام وظیفه
اون وقت یه چیزی بیشتر از 20 ماه خدمت رو باید بری تو زندان بگذرونی
فکر میکنی ارزشش رو داره ؟

ماده 60 - کسانی که با ارتکاب اعمالی چون جعل شناسنامه ، مهر ، امضاء ، کارت پایان خدمت ، کارت معافیت ، استفاده ازشناسنامه دیگران ، اعمال نفوذ ، شهادت کذب ، گواهی خلاف واقع ، مکتوم داشتن حقیقت ، اخذرشوه ، یا فریب دادن مشمول موجبات معافیت خود و یا دیگران را از خدمت نظام وظیفه عمومی فراهم سازند ، به اتهام آنان در دادگاه صالحه رسیدگی شده و با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به حبس تعزیری از یک سال تا پنج سال محکوم می شوند.

توی ماده 60 نوشته که حتی اون کسی که کار جعل کارت رو برای شما انجام میده هم شامل این قانون میشه و باید 1 تا 5 سال بره آب خنک بخوره. هیچ کس حتی در ازای پول خوب هم حاضر نیست یه همچین کاری بکنه مگر اینکه واقعا آخر خلاف کار باشه که فکر نکنم تو این فورم از این جور آدم ها داشته باشیم

آخرین ویرایش:

belderchin

Member
296.gif

1- اينقدر ساده نباش
2- در ادامه صحبتهاي spark عزيز بايد بگم اطلاعات ايران از طرف سازمان سيا مورد تشويق قرار گرفته و از نظر قدرت جزو 3 سازمان اول جهان قرار گرفته ! به همراه كشور سوريه !!!
3- شما كه دنبال جعل كارتي ميخواي معافيت پزشكي جعل كني كه براي استخدام هيج جا قبولت نميكنن !! حتما" كارت قرمزشم ميخواي جعل كني !
4- جرم اين كار حبس هستش حالا چقدر ديگه خبر ندارم
5- در مورد سوال دومت مطمئن باش ار بدو ورود به فرودگاه لو ميري ....... مگه ميشه كسي راحت بياد جعل كنه بعدم با خيال راحت از كشور بره بيرون !
6- در مورد سوال سومت : اين 5000 توماني ها كه جديد اومده رو حتما" ديدي...... اينا رو ميگن بيش از 100 نوع مورد امنيتي توش پنهانه براي تشخيص اسكناساي تقلبي ! ديگه كارت پايان خدمت كه مجوز عبور شما از كشور هست هيچي .
7- من خودم سال 83 خدمتمو تو كردستان گردان تكاوريش تموم كردم ..... با مدرك ديپلم رفتم ولي با زير ديپپلمها قاطي بوديم و فقط درجه مون بالاتر بود ...... اونا نه تنها توالت نميشستن بلكه فقط پستشون از ما بيشتر بود ...... گذشت اون زماني كه ديپلم با زير ديپلم فرق داشت .
يه پيشنهاد :
اگه واقعا" مشكل داري و نميتوني الان بري فعلن غيبت كن و بعدا" برو فوقش 3 ماه اضافه ميخوري . ولي نه به فكر جعل باش نه ترك خدمت . موفق باشي
ياعلي

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
نه حسن ...خطر داره حسن
نه كارت گرفتن ديگه كاره سختيه(من خودم 25 روزه گرفتم.البته تو كتاب گينس اسمما زدن)
و نه سربازي.يه سرهنگ اشنا بود مي گفت اون زمونا ما هر كاري مي خواستيم با سربازا مي كرديم چي شدن حالا كه ديگه از پسشون بر نميايم

جدیدترین ارسال ها

بالا