.::کارت ویزیت::.

Morteza76

Member
این چند تا نمونه رو برای مجله روزهای زندگی زدم
با اینکه خیلی سادست به نظر خودم جالب شده نظر شما چیه ؟

Size : 8.5*4.8 cm
Resolution : 300 Dpi
Mode : CMYK​

shina

New Member
ویرایش شده توسط سارا

لطفا توی یه تاپیک جداگانه نظرخواهی کنید.

در ضمن قبلا هم شما اینکارا رو برای نظرخواهی گذاشتید.

لطفا از گذاشتن کارهای تکراری خودداری کنید.

EMIRATES

Active Member
با سلام

دوست عزیز , کار های خودتونو تو تاپیک جداگانه مطرح کنید.

با تشکر.

alionline1366

Active Member
مرتضی جان به نظر من کار خیلی جالب نشده جای کار زیاد داره کارای اون دوست دیگمون هم خیلی ساده هست و معمولی از این جور کارا زیاد دیده میشه سعی کنید رو کارهاتون وقت بیشتری بزارید

H-M-P

Member
میگم این مسئولین این مجله نمیخوان لوگوشون رو تغییر بدن بهتره شما اول یه لوگو براشون طراحی کنین بعدا برین سراغ طراحی کارت ویزیت و ... !

موفق باشید !

Morteza76

Member
میگم این مسئولین این مجله نمیخوان لوگوشون رو تغییر بدن بهتره شما اول یه لوگو براشون طراحی کنین بعدا برین سراغ طراحی کارت ویزیت و ... !

موفق باشید !

به نظر شما لوگو یک مجله خانوادگی که لگوش باید هر شماره رو صفحه اول چاپ بشه و مردم این مجله رو سالها با این لوگو می شناسن میشه عوض کرد؟

mehdinasiri

پارس لند گروپ
یک مقداری کشیدگی در لوگو مجله دیده میشه. بنظر من رنگ روزهای زندگی می تونه آبی باشه...

omid_p30

Member
مرتضي جان دقيقا همون چيزيه من ميخام خيلي خوبه . منم از همون رنگ سبز ش بيشتر خوشم اومد.
فقط براي پشت كارت فكر كنم ميش بهتر كار كني . البته خيلي خوب و ساده شده .
موفق باشي.

H-M-P

Member
عزیز شرکت به این بزرگی میتونه لوگوش عوض کنه یه مجله کوچیک نتونه !؟ آیوا چند بار عوض کرد ؟ یا همین ادیداس !؟ دیگه مشتریاشون پرید ؟ ما خودمون همه چیز میزای یه شرکت 10 ساله رو عوض میکنیم آب از آب تکون نمیخوره چه برسه به یه مجله ! در هر حالت به نظر شخصی من این شبیه به یه نوشته معمولی هست تا یه لوگو در خور یه مجله !

موفق باشید !

جدیدترین ارسال ها

بالا