سلام گل پسر

طرحت خوب شده. اینا هم چیزهایی بود که به ذهنم رسید و از دلم نیومد بهت نگم! رعایت کردن و نکردن یکیشون شاید خیلی فرقی نکنه ولی وقتی چندتا شدن! چرا!! فرق میکنه! اگه میبینی زیادن، باید ببخشی! قصد جسارت ندارم!
راجع به طرح:
منم از اولی خوشم اومد.
ببین اگه توی "ق" و "ع" کلمه یبوقی رو هم سیفید کنی، خوشت میاد؟
نوشته ا پاور آو ایرانیین سافور کامپانی رو هم به نظرم اگه بکشی چپ، طرح زیباتر بشه.
اگه می خای مات چاپ کنی به نظر من یا دومی رو چاپ کن یا اگه اولی رو می خای روی بکش از این خط کجا که توی هدر سایت هم اومده، بزار یا یه چیزی که بکش خالی نباشه! البته بک دومی که خالیه برای مات خوبه.
می تونی از رنگای دیگه هم استفاده کنی (مثل نارنجی، سبز روشن و...) ولی به شرط اینکه خیلی هم شولوغ پولوغ نکنی!
راجع به چاپ:
توی یه فایل جدید یه لایه تایپ درست کن و این جمله رو صد بار بنویس تا دیگه یادت نره: "از این به بعد برای کارهای چاپی فقط از مد cmyk استفاده میکنم!"
فایلی که پیوست کردم بالاییش rgb ئه و پایینیش cmyk ست. "تفاوت رو احساس کنید!!!"
برای کارای چاپیدنی همون اول مد کار رو سی ام وای کا بزار، اینطوری توی انتخاب رنگ راحت تری .
موقع انتخاب رنگ سعی کن اعدادت رند باشن مثلا c80 m30. و رنگ متن نوشته هات که سیاهن رو اینطوری بزاری بیتره c0 m0 y0 k100 !!
فکرر نکنم ابعاد طرحت درست باشه، اول از جایی که میخای بدی چاپ کنن برات بپرس ابعاد رو، بعد طرحت رو اصلاح کن وگرنه توی چاپ دفرمه میشه!
چاپ هم یا سلفون مات یا uv براق (که فرق داره با گلاسه) مناسبن.
حق با سارا خانومه! طرحت رو چاپخونه بدی خیلی بهتره!
یه چیز خیلی مهم ولی ریز!! توی انتخاب چاپخونه یا کانون تبلیغاتی برای چاپ، یه کم دست و دل باز باش! بعضی وقتا طرح عالیه و نکات همه رعایت شده ولی چاپخونه گند میزنه به همه چیز!!!
وای، چقدر حرف زدم! اصلا به من چه ربطی داره

هر کاری میخای بکنی، بکن