کارت ویزیت

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حسن اقا اصلا به این حرفا گوش نده!! من وقتی اینو از شما شنیدم واقعا تعجب کردم! اصلا به هیچ عنوان rgb ندی برای چاپ. یهو میبینی یه جای کار رو آبی کار کردی بعد از چاپ سبز میاد بیرون! از من گفتن بود. مگه همین cmyk چه ایرادی داره؟! اگر خوب طراحی بشه و جای خوب هم چاپ بشه بهترین کیفیت رو میده دیگه.

P.A.Y.T.O.N

Active Member
سارا خانوم بعضی جاها Rgb پرینت دیجیتال میگیرن که بهش میگن چاپ دیجیتال البته محدودیت داره تعداد زیاد نمیصرفه....
توی چاپ Rgb هم میشه چاپ کرد تو تهران 3-4 تا چاپخونه هست واسه این کار اتفاقا خیلیم قشنگ میشه ولی قیمت خیلی بالاس تعداد فیلمو زینک هم دو برابر میشه
فکر می کنی واسه چی مجله های اونور آبی شیک تره؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بله منم بیشتر عرف چاپ الان رو میگم. بقول شما چند تا جای محدود هست و همه جا نمیشه اینکار رو کرد!

album

Member
حسن اقا اصلا به این حرفا گوش نده!! من وقتی اینو از شما شنیدم واقعا تعجب کردم! اصلا به هیچ عنوان rgb ندی برای چاپ. یهو میبینی یه جای کار رو آبی کار کردی بعد از چاپ سبز میاد بیرون! از من گفتن بود. مگه همین cmyk چه ایرادی داره؟! اگر خوب طراحی بشه و جای خوب هم چاپ بشه بهترین کیفیت رو میده دیگه.
به هر حال فکر کنم در مورد این چاپ خونه ای که من دیدم حرف سارا خانوم درست باشه من اطلاعی در این مورد ندارم که آیا برادرم چاپخونه ی رو در شیراز یا تهران سراغ دارند که مطابق حرفهای P.A.Y.T.O.N باشه یا خیر ... به هر حال مم خودم برام جالب شد این قضیه
umn.gif
یحتمل شنبه یا یک شنبه میدم در دو حالت یک صفحه چاپ کنند نتیجه رو اعلام میکنم .
headache.gif

P.A.Y.T.O.N

Active Member
نه منظوره من چاپ مجله بود
کارت ویزیت بعیده
امکانات شیرازم تقریبا مثل اینجاس بعضی وقتام بهتره!!!

album

Member
نه منظوره من چاپ مجله بود
کارت ویزیت بعیده
امکانات شیرازم تقریبا مثل اینجاس بعضی وقتام بهتره!!!
مممم حالا شاید اینجا جاش نباشه یک سوال در مورد بروشور ها یا wallpaper ها چی ؟! یعنی میگید باید سایز تصویر بزرگ باشه ؟

mostafa_az

Well-Known Member
روی کار فوق العاده زیبا هست . پشت کار هم خیلی خیلی قشنگه ولی من از فونتش خوشم نیومد .
300.gif

مخلصیم
مصطفی

P.A.Y.T.O.N

Active Member
ببین حسن جون این کارتارو توی یه شیت می چینن و خروجی می گیرن با کارهای بروشور فرق داره
منظورتو از والپیپر نفهمیدم...
ولی کلا واسه کارهای چاپی معمولش اینه که باید چهار رنگ باشه ولی جدیدا سه رنگم میزنن که کار خیلی قشنگ تر میشه مخصوصا وقتی روش Uv بخوره...
اگه سوال خاصی داری تو این زمینه تو قسمت چاپ بپرس اونجا بهتر واست توضیح میدن...

جدیدترین ارسال ها

بالا