کارت ویزیت

hamid

Well-Known Member
با سلام خدمت همه دوستان
این کارت رو واسه یکی از دوستان زدم ترکیبی از نرم افزار Cinema 4D & Photoshop
5-6 ساعتی وقت برد عمده وقتش تو فوردی بود بخار رندر کردن یه 10 باری رندر با بیشتری جزئیات گرفتم
منتظر نظرات شما هستم

پیوست ها

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    437.5 کیلوبایت · بازدیدها: 160

MOSTAFA

کاربر فعال
کار زیبایی شده خسته نباشید حمید جان
فقط یه چیز که به ذهنم اومد چون همه ی آبجکت ها رو در یک ردیف و زیر هم قرار دادی به نظرم با کادر بندی عمودی هم تست کنی خوبه...اینطوری میشه از فضاها بهتر استفاده کرد...البته دید شخصیم بود:green:
بازم خسته نباشید قشنگ شده
موفقیتـ:rose:

ArTaBaZ

Well-Known Member
متن ها 3d بید دوست داشتم :green:
چرا طرف چپ یه جوریه ؟ اول فکر کنم مانیتورم کثیفه ولی دقت کردم میبینم انگار یک قسمتی بصورت ضایع پاک شده ! البته تو lcd من اینطوری نشون میشه اونم وقتی از بالا نگاه میکنم
حالا موبایل روی متن هست یازیر متن ؟ :-?
موفق باشید استاد

hamid

Well-Known Member
کار زیبایی شده خسته نباشید حمید جان
فقط یه چیز که به ذهنم اومد چون همه ی آبجکت ها رو در یک ردیف و زیر هم قرار دادی به نظرم با کادر بندی عمودی هم تست کنی خوبه...اینطوری میشه از فضاها بهتر استفاده کرد...البته دید شخصیم بود:green:
بازم خسته نباشید قشنگ شده
موفقیتـ:rose:
متوجه نشدم منم تو کادر عمودی زدم که میشه واظح تر بگید

متن ها 3d بید دوست داشتم :green:
چرا طرف چپ یه جوریه ؟ اول فکر کنم مانیتورم کثیفه ولی دقت کردم میبینم انگار یک قسمتی بصورت ضایع پاک شده ! البته تو lcd من اینطوری نشون میشه اونم وقتی از بالا نگاه میکنم
حالا موبایل روی متن هست یازیر متن ؟ :-?
موفق باشید استاد

طرف چپ مشکلی نداره چیزیم پاک نشده بک گراند بعد از طراحی توی محیط 3 بعدی قرار داده شده
هم زیر متنه هم روی متن :دی

ArTaBaZ

Well-Known Member
تو لایه جدید یک رنگ زرد بنداز و مد رو تغییر بده خودت متوجه میشی ( البته زیاد مهم نیست چون تاثیری نداره فقط برای این گفتم که کور رنگ نیستم :green: )

MOSTAFA

کاربر فعال
منظورم اینه الان کادر کارت مستطیل افقی هست...اگه کادر مستطیل عمودی هم تست کنی فکر کنم خوب بشه...یعنی آبجکت ها رو 90 درجه بچرخونی :دی
البته بازم میگم یه پیشنهاد بود، الانم کار خوب شده:wink:
:rose:

hsajj

Member
خیلی جالب شده :rose:
متن سه بعدی رو دوس داشتم و همینطور آبجکتای نورانی رو :)

hamid

Well-Known Member
از دوستان کسی میدونه که این کار رو چاپخونه بصورت 3 بعدی میزنه یا نه؟ یعنی نوشته بصورت برجسته به همین صورتی که هست در بیاد
بعد رو چه کاغذی هزینش چند میشه
ممنون

L-B

Well-Known Member
زیبا شده ...
رنگبندی خوبه فقط روی کلمه " موبایل " که قرمزه میشد بیشتر سایه سیاده داد ! ... کمی ( خیلی کم ( تو چاپ نمیدونم ) تو چشمه * )
رنگبندی " تماس " واقعا خوبه !

فقط فونت آدرس و تلفن میتونست بهتر باشه !

موفق باشی !

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
كار جالبي شده حميد جان

با نظر مصطفي هم موافقم
به نظر منم عمودي خيلي گيرا تر بشه با توجه به آبجكت ها !!!

اميدوارم بعد از چاپ هم خوب از آب در بياد چون توي ويزيت زياد ديتيل ها توي چاپ خوب در نمياد مثل تكسچر يا رفكلكتها و ...

در مورد سه بعدي اگر منظورتون اون سه بعدي هست كه مثل خط كش ها و .. هست كه به اون ميگن سه بعدي

اما چاپ برجسته رو فكر ميكنم بالاي 200 تا 300 باشه دقيق يادم نيست
موفق باشيد

آخرین ویرایش:

hamid

Well-Known Member
در مورد سه بعدي اگر منظورتون اون سه بعدي هست كه مثل خط كش ها و .. هست كه به اون ميگن سه بعدي
یعنی چی مثل خط کش ها؟
من میخوام موبایل و تماس که به صورت 3 بعد هستش رو کارت هم 3 بعدی باشه یعنی یه مقدار از سطح خود کارت بالاتر باشه بصورت برجسته
در مورد چاپ یا چاپخونه ها من هیچ دانشی ندارم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
طراحی کارت زیبا هست. اما متاسفانه در ایران کیفیت چاپ به حدی نیست که بتونه دقیقا مثل همین نمونه براتون چاپ کنه
به همین دلیل بهتر بود یه مقداری جزئیات رو کمتر کار میکردید.

در مورد چاپ 3بعدی هم من دقیقا متوجه نشدم. اگر منظورتون این هست که اون متن های 3بعدی به همین میزانی که الان توی عکس
برجسته و ارتفاع دارن بعد از چاپ هم اینطوری باشن باید بگم که نه نمیشه!
ولی خب میتونید از چاپ فشاری یا لترپرس استفاده کنید. به این ترتیب که قسمت هایی که میخواید رو با فشار دستگاه یه مقدار خیلی
کمی برجسته چاپ میکنند. ولی نه به میزانی که الان توی تصویر مشخصه. شاید در حد یکی دو میلیمتر.

mahdianco

Member
سلام
طرح خوبی زدی فقط اگر رو عکس داخل موبایل کمی کار میکردی بهتر میشد یکم کم کیفیته
یا بهتر بود عکس رو عوض میکردی

سلام، طرت جذاب و گیرایی شده، با نظر دوستان درمورد اینکه جزئیات به این خوبی که الان هست چاپ نمیشه، بخصوص اینکه نمیدونم ترکیب رنگ هاتون به چه شکله و این تو چاپ افست تاثیر مستقیم داره، تنها چیزی که بهش اشاره نشد نزدیک بودن شماره به برش هست، حداقل 3 میلی متر فاصله بدین از اطراف، قبل از چاپ هم یه پیرینت تو سایز اصلی بگیرین تا مطمئن بشید سایز نوشته هاتون اندازه ای هستن که می خواین

جدیدترین ارسال ها

بالا