کارت ویزیت

michealwiper

Active Member
سلام

لطفن ایراداتشو بگید

فراموش نشه که طرف اینجوری خواسته . ینی المانهاش ، رنگهای بکار رفته توش ، نوع فونتش

و و و

حالا هر چی بنظرتون میرسه که باید تعمیر بشه یا تعویض یا هر چیز دیگه بگید تا ببینم در نهایت باید چیکار کنم :green:

فقط ی چیزی که عکس پایین پشت کارته

مرسی

پیوست ها

• visit.jpg
    visit.jpg
    239.5 کیلوبایت · بازدیدها: 25
آخرین ویرایش:

hdnsoft

Well-Known Member
:paint:سلام خسته نباشین من در مقامی نیستم که بخوام ایراد بگیرم اما میتونم قشنگی هاش رو بگم حروف برجسته انگلیسی که به کار بردین کمی طرح رو فانتزی کرده و فونت تبلیغات پلی ایست.... اولش کمی برام ناخوانا بود اما بعد که دقت کردم دیدم دقیقا به همین دلبله که حس کنجکاوی بیننده رو تحریک میکنه تا بیشتر دقت کنه
در مورد پشت کارت هم باید بگم بک گراند اون قسمت با طرح رو کار همخوانی نداره ، کلا از دوجنس و محیط متفاوتن و سخت میشه قبول کرد این پشت همون کارت باشه به نظر من باید بین طرح روی کارت و پشت کارت حداقل یکمی ویژگی های مشترک باشه حالا چه از نطر رنگ بندی چه ازنظر دنباله بک گراند ،
کلا خسته نباشی :rose:

1991i

Member
امیدوارم از گفته من و لحنش ناراحت نشید[قصد توهین ندارم] :
کلاً طرحت خوب نیس .. عوضش کن !!!

michealwiper

Active Member
:paint:سلام خسته نباشین من در مقامی نیستم که بخوام ایراد بگیرم اما میتونم قشنگی هاش رو بگم حروف برجسته انگلیسی که به کار بردین کمی طرح رو فانتزی کرده و فونت تبلیغات پلی ایست.... اولش کمی برام ناخوانا بود اما بعد که دقت کردم دیدم دقیقا به همین دلبله که حس کنجکاوی بیننده رو تحریک میکنه تا بیشتر دقت کنه
در مورد پشت کارت هم باید بگم بک گراند اون قسمت با طرح رو کار همخوانی نداره ، کلا از دوجنس و محیط متفاوتن و سخت میشه قبول کرد این پشت همون کارت باشه به نظر من باید بین طرح روی کارت و پشت کارت حداقل یکمی ویژگی های مشترک باشه حالا چه از نطر رنگ بندی چه ازنظر دنباله بک گراند ،
کلا خسته نباشی :rose:
مرسی از نظرت خیلی خوب توضیح دادی

فقط درمورد پشت کارت باید بگم که خب میخاستم

یه چیزه دیگه باشه در واقع هیچ لزومی نمیدیدم که رنگش

همخونی کامل داشته باشه . ینی میخاستم بقول خودت

متناقض باشه تا زیاد هم رنگ توهم نباشه و گرفته نشه

ولی خب ممنون از نکته های یاد آوری شده :green:

michealwiper

Active Member
امیدوارم از گفته من و لحنش ناراحت نشید[قصد توهین ندارم] :
کلاً طرحت خوب نیس .. عوضش کن !!!
نه عزیزم

چرا ناراحت بشه آدم.اگه قرار باشه با هر چیزی ادم ناراحت

بشه که زندگی نمیشه.

بدم نظر شما اینه که بده،نظر اون اقا اینه که خوبه،نظر یکی
دیگه اینه که بدرد نمیخوره،نظر یکی اینه که ضعیفه و و .......

مهم ابراز کلام و گفتمانه. حالا بصرف اینکه مسلن من خوشم نمیاد

از رنگ مشکی که نباید گفت رنگ مشکی واسه کارت ویزیت یا کلن هر

طرحی بده.اقا من شخصن از مشکی کار کردن بدم میاد تو طرحام

ولی وقتی مشتری میخاد میگم چشم داداش بیا اینم مشکی

امیدوارم مطلب رو رسونده باشم

1991i

Member
نه عزیزم

چرا ناراحت بشه آدم.اگه قرار باشه با هر چیزی ادم ناراحت

بشه که زندگی نمیشه.

بدم نظر شما اینه که بده،نظر اون اقا اینه که خوبه،نظر یکی
دیگه اینه که بدرد نمیخوره،نظر یکی اینه که ضعیفه و و .......

مهم ابراز کلام و گفتمانه. حالا بصرف اینکه مسلن من خوشم نمیاد

از رنگ مشکی که نباید گفت رنگ مشکی واسه کارت ویزیت یا کلن هر

طرحی بده.اقا من شخصن از مشکی کار کردن بدم میاد تو طرحام

ولی وقتی مشتری میخاد میگم چشم داداش بیا اینم مشکی

امیدوارم مطلب رو رسونده باشم

:)
من تکنیک کارتون و عرض کردم نه رنگ یا سلیقه مشتری رو !
طراح خوب طراحیه که با همه نوع رنگی در همه شرایط و با هر سلیقه ایی، بتونه یه کار خوب تحویل بده.
اما ایراد: ایراد اصلی کار اینه که هیچی به هیچی نمیخوره. میخواستم فهرست‌وار بنویسم دیدم همه‌ی مشکلات کار از یه جا آب میخوره اونم از ناهماهنگی بین همه‌چیز. از فونت‌ها و سایزهای عجیب و غریب کار گرفته تا اون رگه‌ی سمت راست کار که فلسفه‌ش و باید توضیح بدید حداقل، تا محیط کار که بازم ارتباط "تبلیغات پلی‌است .." و با کف دریا متوجه نمیشم. و صد البته رنگ پس زمینه که واقعان زننده‌س [این به این معنی نیست که من این رنگ و دوس ندارم به این معنیه که این رنگ اینجا کاربرد نداره درحالی که میتونم کلی کارت ویزیت بدم بهت که با همین رنگ کار شده به چه خوبی]. شما میتونی برای جلب رضایت مشتری از همین رنگ ولی کمی خنثاترش و استفاده کنی. اشکالات ریز دیگه هم وجود داره. از پشت کار هم میگذریم[اون زیرخط و هم توضیح بدی ممنون میشم].

دوست عزیز اولین گام برای طراح خوب بودن اینه که جایگاه خودت و درک کنی. بنده کمترین همیشه به کسایی که ازم می‌پرسن طراحی و از کجا شروع کردی میگم: اول از همه تقلید کردم! شما رو هم به تقلید توصیه میکنم:
از اینجا میتونید نمونه کارهای خوبی رو ببینید و ایده بگیرید.

ببخشید که طولانی شد:rose:

aes71.info

Member
نظر شخصی من اصلا خوشم نیومد (کارای خودم هم خوب نیستا!!!) جذاب نیست ولی خسته نباشی!

OSX

Member
دوست عزیز مُدرن باش به نظر من همچین کاری جاش تو 10 سال پیشه وقتی که هنوز cs نیومده بود!!
شما الان میتونی از cs5 استفاده کنی گرچه مهمتر از اینا خلاقیته.

جدیدترین ارسال ها

بالا