با عرض سلام خدمت شما دوستان عزیز خوشحال میشم نظرتون رو در مورد این کارت ویزیت بدونم با تشکر
norland_ir Active Member Nov 25, 2010 #1 با عرض سلام خدمت شما دوستان عزیز خوشحال میشم نظرتون رو در مورد این کارت ویزیت بدونم با تشکر پیوست ها IMG_0008.jpg 70.7 کیلوبایت · بازدیدها: 21 2.jpg 68 کیلوبایت · بازدیدها: 20 آخرین ویرایش: Nov 27, 2010
Alireza Saeedi Active Member Nov 25, 2010 #2 ایده ی خوبی داره !! ولی خیلییی جای کار داره !! استایل و نوع و رنگ فنت های پایینی رو دوس ندارم !! و با اینکه خودم خیلیی دوس دارم کار مرموز باشه ولی من هر چی فکر کردم نتونستم بفهمم موضوع کار چیه ...
ایده ی خوبی داره !! ولی خیلییی جای کار داره !! استایل و نوع و رنگ فنت های پایینی رو دوس ندارم !! و با اینکه خودم خیلیی دوس دارم کار مرموز باشه ولی من هر چی فکر کردم نتونستم بفهمم موضوع کار چیه ...
shobair133 Active Member Nov 25, 2010 #4 سلام دوست من بک گراندشو دوست ندارم ، ولی ایده قشنگیه میشه پشتشم بذاری ببینیم ؟
ArTaBaZ Well-Known Member Nov 26, 2010 #5 سلام پترنش جالب در نیومده ، اون سادگی متن های پایین خوب نبود به نظرم ، اون رنگ بکگراندش به خاطر پترن خوب نیست موفق باشی دوست عزیز
سلام پترنش جالب در نیومده ، اون سادگی متن های پایین خوب نبود به نظرم ، اون رنگ بکگراندش به خاطر پترن خوب نیست موفق باشی دوست عزیز
Mj Well-Known Member Nov 26, 2010 #6 سلام قشنگ شده ولی اصلا از پترنش خوشم نیومد بچه راست میگن پشتشم بذار ببینیم
alireza_ghe کاربر VIP Nov 26, 2010 #8 منم بانظر دوستان موافقم پترنش خیلی آماتور کار شده و پر از ایراده که یه بییننده معمولیم اونارو میبینه ولی در کل طرح بدی نیست ایدش قشنگه
منم بانظر دوستان موافقم پترنش خیلی آماتور کار شده و پر از ایراده که یه بییننده معمولیم اونارو میبینه ولی در کل طرح بدی نیست ایدش قشنگه
GsGraphic Well-Known Member Nov 27, 2010 #9 سمت راست كه ستاره داره خوب شده البته ايدش ضعف اجرايي بيداد ميكنه توي كار