کارت ویزیت

ACTIVE

Active Member
سلام من خیلی وقته نیستم، اما در مورد کارت ویزیت رعایت چند نکته رو الزامی دیدم که بگم

در مورد نوشتار: ارزش آرتزین بالاتر از دفتر فنی هستش که شما با تغییر رنگ اینو نشون دادید اما در سایز بهنر بود که دفتر فنی کوچکتر از عنوان اصلی انتخاب می شد. برای آرتزین بهتر است یک تایپوگرافی منحصر از نوشتار موجود داشته باشی!
Artzin co که نوشتید به نظر می رسه که در جایگاه مناسبی درج نشده و نیاز به کار کردن داره، انتخاب فونت مناسب هم کلا برای نوشتار انگلیسی به نظر من صورت نگرفته! در مورد سایه ای هم که پشت این نوشته انداختید من لزومی به آن در این ترکیب بندی نمی بینم.

در مورد استایل: این سبک به نظر من مدتی توسط طراحان مختلف بکار رفته است و به منظر من دموده شده است، ترکیب قوس پایین منظورم هستش شما می توانید کمی با این قوس ور برید و از نظر پرسپکتیو روش کار کنید (البته به نظر من کلا قوس پایین دموده هستش و سعی کنید از ترکیب جدید تری استفاده کنید).

در مورد رنگ بندی: تقریبا میشه گفت برای کارهای فنی رنگ مایه نارنجی زرد و کلا این رده به همراه سورمه ای انتخاب خوبی هست اما باز هم کلیشه ای به نظرم درصورت تغییر استایل از رنگهای مشابه با ترکیب رنگی و درصد دهی متفاوت تری استفاده کن.

موفق باشید.

perna

Member
کار شما هست بسی دلربا

ولی من یه مشکلی با طرحت دارم و اونم اینه که به کار بردن نارنجی و آبی تو همچین طرحی تو کتکم نمی ره

نظر شخصیمه :rose:

o_real_love

Well-Known Member
سلام به همه
ببخشید من یک روزی نبودم
معذرت می خوام که دیر جواب دادم
از همه ممنونم
و متشکرم که نظرات واقعا سازنده ای دادید
یک طرح دیگه من پیاده کردم
ولی نمیدونم چرا گمشده؟؟؟؟
البته چاپ شده و خیلی هم خوشگل شده
باید بگردم ببینم کجاس