سلام . ممنونم.سلام دوست عزیز
اول از رنگ بندی شروع میکنم: خیلی رنگهای کارت به هم نزدیکن، یعنی بکگراند، تصویر کره زمین به نظرم رنگشون باید یکم متفاوت تر باشه
دوم: فونتای کار مناسب نیستن، شاید فونتای رسمی تر بهتر روی کارت ویزیت جواب بدن (مثلا فونت یکان)
سوم: لوگوت "temp30" همچنان جای کار داره
و چهارم: خیلی چاکریم
ارادتمند - محمد آشتیانی
سلام . ممنونم . چشم رو اون TEMP30 حتما مانور اساسی می دهمسلام
به نظر من طرح خوبه فقط تو انتخاب فونتها باید بیشتر دقت کنید!! مخصوصا temp30 بیشتر میشه روش مانور داد!![]()

سلام دوست من و خسته نباشی بخاطره این کار جالبت:
خیلی ساده و مبتدیانه شده . یکم روی رنگبندی زمینه دقت کن و بیشتر روش کار کن چون اصلا زمینه جالبی نیست و تمام کارت رو خراب میکنه هر چه ساده تر قشنگتر.
میریم سراغ کره زمین اون جالبه اما چون روی این زمین قرار گرفته از توی کار افتاده و به چشم نمیاد و در مورد اون خط های دورش که با براش درست کردی بیشتر روش کار کن به خصوص با ابزار Pen Tools . انتها و ابتدای خط هم را محو میکردی تا خوب از کا در بیاد.
لوگو یا آرم یا همون نوشته تمپ 30 رو بیشتر روش کار کن ونوع قلم و اندازه ها هم اصلا به این کار نمیان.
سوم کارت را یکم ساده تر کن و اینقدر شلوغ بازی در نیار چون اصلا کار به چشم نمیاد و بعد از چند بار نگاه کردن به اون خسته میشی.
ویکم هم توی سایت بگرد و چند تا کارت ویزیت دوستان رو نگاه کن تا ایده و فکر تازه به ذهنت بیاد.
انشاالله که کارهای بعدیت بهتر و بهتر تر بشه.
بازم ممنون از کارت.