کارت ویزیت )یزد چله(

Mandana

Active Member
هر دور طرفش جای کار داره.در مورد روش:
یا خطها رو تغییر رنگ بده یا آرم رو.اصلا باهم همخونی ندارن
اگه یکم به عکسها هم افکتی چیزی میدادی بهتر بود گمونم
1658.gif

در مورد پشتش:
همه ی کار موازی خط افقه.اون خط موربی که گذاشتی.اونم با اون رنگ...که رنگ فونت وسطش بهش نمیخوره.کاملا مسیر نگاه رو به هم میریزه
اگه اونو هم افقی بذاری به نظرم بیتره
موفق باشی

mashreghi

Member
به نظرم چون ماشین آلات نساجی هست اگر یک بافت پارچه بک گراند کنی بهتره معمولا یک کارت ویزیت شیک خلوت و به دور ازشلوغ پلوغیه . موفق باشی

MAJORAN

Member
دوست عزیز طرحت قشنگه ولی رنگ ها با هم همخوانی ندارند.
موفق باشی...

لينك طرف اول براي من باز نشد
اما لينك دوم خيلي شلوغ هست ميتوني بهترم دربياري ميخواي نمونه بزنم برات

yazditabar

Member
نمی خوام تو زحمت بیافتی؛ فقط لینک چند تا نمونه تو این مایه ها بده ...

سلام .

رنگها توي چاپ اونطوري كه رو مونيتور مي بيني از هم تشخيص داده نميشن. رنگهاي روشن خيلي نزديك به همن .

ليأوت از نظر من قشنگ نيست و تعادل تو صفحه ديده نميشه .

من هيچوقت سعي نمي كنم ماموريت كارت ويزيت رو به بروشور تغيير بدم . يه كارت ويزيت مگه چقدر جا داره كه اينمهمه مطلب توش نوشتيد . كارت ويزيت يعني كارت ملاقات ... يعني ،‌نام شركت ، نوع شركت ، شعار شركت (يا حداكثر يك جمله مسئوليت شركت ) ، آدرس و مشخصات تماس ... والسلام .

پشتش هم يا هيچي ... يا فقط انگليسي يا زبان مورد نياز ...هر چه ساده تر و خوشرنگ تر ... اداري تر و با كلاس تر .

كلا اصلا اين چيزي كه بهش مي گن كارت ويزيت نيست :D به صاحب كارت پيشنهاد كنين بجاي اينكه از كارت ويزيت يه بروشور بسازه يك بروشور مجزا چاپ كنه ... بدون اينكه بترسي بهت اتهام كار درست كردن بزنه ;) اگر قبول نكرد هم به جهنم :D به اين نمي گن كارت ويزيت ... شما وقتي كوچيكش كني ... يك كارت بي نظم مي بيني كه نه ماموريت كارت ويزيت رو داره نه جامعيت بروشور ... هيچي به هيچي .. اين عكساي پشت كارت الآن روي مونيتور بزرگن ... اما وقتي 9 در 6 بشن ... كار طرف بخودي خود تحقير ميشه ... وقتي كارت طرف منظم و منسجم باشه ، باعث ميشه كه مشتريش اعتماد بيشتري پيدا كنه. اما وقتي كه شلوغ و پر خط و نقش باشه ... يا اين احساس رو ايجاد نمي كنه ... يا بر عكسش رو ايجاد مي كنه.

شرمنده ها ... ،‌چون نظر خواستي گفتم ;)

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا