کارت ویزیت و سربرگ ، نظر که نه : بکوبید استفاده کنیم

Yunes.grapix

Well-Known Member
بچه ها سلام ، من یه کارت ویزیت دورو ، برای چاپ لمینیت یا پی وی سی ، آماده کردم ، با یه سربرگ (پیوستی های زیر)
می خواستم در مورد چینش کلمات و شماره ها ، خود لوگو (رنگ ، شکل ، علائم و یا هر چیز دیگه) و در مورد بکگراند، نظرتونو بگید، ممنون
البته اگه نقدتون در مورد ساده بودن کاره، عقیدم اینه که این فرم کار شاید خیلی بروز نباشه ولی هیچ وقت از ریخت نمی افته ، ساده بودنش برام ملاکه

پیوست ها

• 1-copy.jpg
    1-copy.jpg
    99.8 کیلوبایت · بازدیدها: 58
  • 2-copy.jpg
    2-copy.jpg
    111.9 کیلوبایت · بازدیدها: 50
  • grapix-copy.jpg
    grapix-copy.jpg
    456.8 کیلوبایت · بازدیدها: 49
آخرین ویرایش:

Yunes.grapix

Well-Known Member
البته این رو هم بگم، عکس روی کارت ویزیت کار من نیستا ، نگید تقلب کردی: تو یکی از مجلات گرافیکی دیدم ، و برابر قانون کپی رایت در جا کپیش کردم:green:

michealwiper

Active Member
البته این رو هم بگم، عکس روی کارت ویزیت کار من نیستا ، نگید تقلب کردی: تو یکی از مجلات گرافیکی دیدم ، و برابر قانون کپی رایت در جا کپیش کردم:green:
فقط بنظرم اون عکس مشکیت یجورایی شلوغ پلوغه

میدونی چشم اذیت میشه و بعد خسته.

البته من چون کلن از رنگهای تیره خوشم نمیاد اینو میگم . چون میدونی اینجا حرفایی که گفته میشه ممولن نظرات شخصی آدماست

در مورد پشت کارتتم باید بگم بنظر من خوب شده هم سادس هم واضح. من شخصن از فونتات خوشم میاد بقیه رو نمیدونم

راستی اون فونت نستعلیقتو اگه میتونی بزار که بچه ها استفاده کنن مرسی :rose:

Yunes.grapix

Well-Known Member
فقط بنظرم اون عکس مشکیت یجورایی شلوغ پلوغه

میدونی چشم اذیت میشه و بعد خسته.

البته من چون کلن از رنگهای تیره خوشم نمیاد اینو میگم . چون میدونی اینجا حرفایی که گفته میشه ممولن نظرات شخصی آدماست

در مورد پشت کارتتم باید بگم بنظر من خوب شده هم سادس هم واضح. من شخصن از فونتات خوشم میاد بقیه رو نمیدونم

راستی اون فونت نستعلیقتو اگه میتونی بزار که بچه ها استفاده کنن مرسی :rose:

مرسی دوست عزیز از نظرت،:
البته یه مقداری از مشکل اون عکس به خاطر مشکی بودن کادر اطراف نمایشگر سریع انجمن هست، زمانی که در یه محیط ساده دیده بشه بهتره ، ولی چشم سعی می کنم یه فکری به حالش بکنم ، فونتی رو هم که گفتی دم دستم نیست ولی تا یه ساعت دیگه به روی چشم ، میذارمش تو همین تاپیک

Yunes.grapix

Well-Known Member
اینقدر ما غیر قابل تحمل شدیم براتون ، به خدا فردا می خوام بدم برای چاپ ، شما رو به خدا نظر

Yunes.grapix

Well-Known Member
آخرین ویرایش:

michealwiper

Active Member
این چهار تا فونت رو از این خانواده داشتم که همینجا می زارم برای استفاده دوستان
http://up6.iranblog.com/uploads/13141525451.zip
دمت گرم حال دادی داداش

فقط این فونتایی که گزاشتی ببخشید که سوال میکنم اسماشون همینایی که میبینم

یا نه واسه یه مسلن تولید کننده خاصی هست. مسلن تیتر داریم جدید داریم که تقریبن همشون از یک خونوادن

Yunes.grapix

Well-Known Member
دمت گرم حال دادی داداش

فقط این فونتایی که گزاشتی ببخشید که سوال میکنم اسماشون همینایی که میبینم

یا نه واسه یه مسلن تولید کننده خاصی هست. مسلن تیتر داریم جدید داریم که تقریبن همشون از یک خونوادن

راستش ، جواب کاملی نمی تونم بدم، چون من تو کار چاپ دیجیتال هستم و چندین ساله که دارم مجموعه های فونت و مجموعه های عکس و غیره را برای کارم توی هارد جمع می کنم، الان به بیش از 800 گیگابایت رسیده ، شاید چندین گیگش فقط فونته! البته با نرم افزارهاش ، فونت هایی رو که زیاد باهاشون کار دارم رو تو یه مجموعه گلچین کردم و بقیشون چون اکستراکت شده نیست، نمی تونم بقیه مجموعه اش رو پیدا کنم ، خیلی زمان گیره ، و اطلاعات خاصی در موردش ندارم، خلاصه چاکر خواتیم

hsajj

Member
جالب شدن :rose:
به نظرم سایز فونت آدرس و تلفن توی کارت ویزیت کوچیکه
پشت و روی کارت هم به هم نمیان
موفق باشی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا