کارت ویزیت "وان گرافیک"

سلام مارشال جان . خوبي .

كارت خوب شده و تاپيو رو خوب در آورديش . فقط به نظر من واسه يك كانون آگهي و تبليغات كمي خشن هست و بيننده جلب كانون نميشه با نگاه به كارت . مي توني از پس زمينه يكدست مشكي استفاده كني تا كمي از خشني كار كم بشه .

موفق باشي

سلام

منظورتون از خشن چیه ؟! برگراند اصلیش سیاه و من خواستم از سادگی و تک رنگی در بیاد بخاطر همین کمی روی بگراندش کار کردم . و به نظر من باید یه کارت ویزیت برای یه کانون تبلیغاتی نباید ساده و تک نباشه و باید حداقل یه جذابیتی داشته باشه منم سعی کردم از یه طرح ساده استفاده نکنم و طوری طراحی کردم که از سادگی در بیاد .

و از اون خورشید هم به عنوان یه نماد ازش استفاده کردم و دلیل خاصی نداشتم .

Erfan

Active Member
تایپوگرافی رو خوب درآوردی، فقط افکت روی تکست ها رو نمیپسندم و میتونست زیباتر باشه.

:rose:

تایپوگرافی رو خوب درآوردی، فقط افکت روی تکست ها رو نمیپسندم و میتونست زیباتر باشه.

سلام

من از یه افکت ساده روی نوشته استفاده کردم تا از حالت مصنوعی در بیاد . میشه توضیح بدین از چه افکتی برای نوشته ها استفاده کنم.

با تشکر:rose:

Erfan

Active Member
منم به همین خاطر گفتم که افکت ساده درسته همیشه میتونه زیبا باشه، ولی بعضی از مواقع زیبا نیست.
از پترن های مختلف و فانتزی که روی نت هست میتونی استفاده کنید.

GsGraphic

Well-Known Member
سلام دوست عزیز خسته نباشی تبریک میگم خیلی کار خوبی شده
فقط اون دوتا لکه قرمز رنگ احمدی و قدرتی رو اگه حذف کنید
فکر میکنم بهتر میشه و آدرستونو ادامه بدین و شماره تلفن رو زیر آدرس قرار بدین
البته این یه نظر شخصیه.موفق باشی:rose:

Mandana

Active Member
بر عكس به نظرم چون بكگراند شلوغ هستش، ساده تر بودن متن اصلي مي تونه كاملن مفيد باشه.همون دراپ شدو! هم بر دارين به نظرم بهتر تر ميشه...
به نظرم همينجوري هم كار قشنگي مي تونه باشه منتها تنها مشكلي كه ديدم سركش "گ" و "ك" استش كه با اون شدت به طرف بيرون اشاره مي كنن.بيننده بعد از خوندن متن اصلي ديگه تلفن تماس و ادرس رو نمي خونه چون اون دو تا سركش ناخوداگاه چشم بيننده رو به سمت بيرون سمت راست كادر هدايت مي كنن.به نظرم يك فكري به حالشون بكنين
نمي دونم شايدم سليقه م بد شده اما خوب طرح كلي رو پسنديدم بر عكس دوستان...البته قسمت تلفن و ادرس رو نوچز :دي
موفق بباشي بلادل:rose:

Mahmoud.Dr.

New Member
به نظرم همينجوري هم كار قشنگي مي تونه باشه منتها تنها مشكلي كه ديدم سركش "گ" و "ك" استش كه با اون شدت به طرف بيرون اشاره مي كنن.بيننده بعد از خوندن متن اصلي ديگه تلفن تماس و ادرس رو نمي خونه چون اون دو تا سركش ناخوداگاه چشم بيننده رو به سمت بيرون سمت راست كادر هدايت مي كنن.به نظرم يك فكري به حالشون بكنين

به نظر من هم کار خیلی خوب شده بکگراند رو یکم ساده تر بکنی بهتره نه این که کاملا ساده باشه ها ... نه کمی از شلوغیش کم بشه بهتر ، سرکش ها هم به نظر من خوب هستند و به کانون تبلیغاتی اشاره میکنند ... شماره تلفن ها رو هم حتما درست کن و کد رو بزار شماره تلفن ها هم موازی نیستن به نظز من شاید هم چشمم اشتباه میبینه ...

موفق باشی - محمود

EleRam

Well-Known Member
آقا ببخشیدیه سوال!
این گوشه هاش همینطوریه؟ منظورم اینه که بعد چاپ، همین شکلی برش می خوره؟

سلام

از تمامی دوستانی که لطفاً کردن و نظرات سازنده دادن واقعاً ممنونم :rose:.

منم به نظرات دوستان احترام گذاشتم و یه سری تغییرات دادم .

اینم طرح نهایی:

پیوست ها

• One graphic.jpg
    One graphic.jpg
    154.9 کیلوبایت · بازدیدها: 4
سمت راست و چپ طرح یک فرو رفتگی داره...
منظورم اینه که بعد از پرینت کار، اون ها رو برش می دید یا همینطوری گذاشتید؟!

سلام

اگه کمی برای برش هم بره زیاد مهم نیست . احتمالاً لمینت میخوام چاپ کنم که یه مقدار سایز فرق میکنه که اونجا جای برش ردیف میکنم .

axomax

Member
سلام کار خوبه ولی فکر می کنم شماره تلفن احمدی تو برش بره با خلی لبه کار بشه.
خسته نباشید.

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام نبی جان.
کار زیبایی شده، ولی اون قسمتی که نوشتی وان گرافیک، رنگ سفید فکر کنم عوض بشه، کار قشنگ تر میشه.
موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا