pouya saadeghi
Active Member
به نظرم بهتره به عنوان کاتالوگ چاپ بشه چون اصلا شبیه کارت ویزیت نیست! (بیشتر شبیه کاتالوگه
)

به نظرم بهتره به عنوان کاتالوگ چاپ بشه چون اصلا شبیه کارت ویزیت نیست! (بیشتر شبیه کاتالوگه)
به نظر من تو این مدت کمی که کار کردی کارت عالی شده کمکم کارت بهتر میشه
کارتم میتونه چاپ بشه فقط یکم خلوت ترش کن تا بهتر مفهوم رو برسونه
از طرحت معلومه که زیاد کارت دیدی
ادامه بده پیشرفتت خیلی خوبه
د خوب درد منم همینه دیگه
چاپخونه گفت باید اصول چاپو بدونی اخه من که نمیدونم
خداااااا من چرا انقدر مونگولم
راستش میدونی چیه وقتی یه چیزیو روش کار میکنم بعد چند دیقه ازش بدم میاد
استاد بزرگ عرفان کومان یه psd داره که خیلی خوشم میاد ازش
کار خودشه
ایناهاش
http://th00.deviantart.net/fs70/300W/f/2010/095/a/d/Master_In_Field_Of_RIA_by_Erfanix.jpg
شما ها ادامه بدین هنوز نیاز دارم بدونم ایرادام چیه![]()
دوست من، اگر میشد بهتون سورس کار رو میدادم ولی اون کار سفارش بود و متعلق به مشتری هست.
اگر میخواهید مقدماتی در مورد کارت ویزیت بدونید این تاپیک رو مطالعه کنید :
کلیات و جژئیات طراحی کارت ویزیت و کارت اینترنت
![]()
این خنده واسه این پست آخریت بود . خیلی باحال بود .
نکته دوم اینکه من چند وقت پیش که ا ولین طراحیت رو که دیدم با این چیزی که الان می بینم پیشرفتت واقعاً خوب بوده .
آفرین استعدادت خوبه .
من قبلاً در چند بند برات یه سری توضیحات داده بودم راجع به طراحی کارت ویزیت دوباره چند تا خم هاشو می گم برات .
1 - سعی کن کارت شلوغ نباشه . قرار نیست تو یه کارت ویزیت تمام کار هایی که صاحبش انجام می ده رو بنویسیم .
مشکل اینجاست که هنوز بعضی ها نمی دونن مصرف کارت ویزیت واسه چه کاریه . تراکت یا بروشور نیست که می خوان همه کاراشونو اون تو بنویسن . کارت ویزیت فقط باید شامل اسم نمادی از موضوع کارت و شماره تلفن و در بعضی موارد آدرس باشه .
حوب بگذریم .
2 - واسه اینکه کارت شیک در بیاد سعی کن از 2 رتگ در هارمونی های مختلف استفاده کنی . یعنی تیره و روشنش کنی توی کارت
3 - افکت ها و استایل هایی که داری استفاده می کنی دقت کن که اول خوانایی کارت رو پایین نیارن و بعد اینکه با فرم کلی کارت بخونن مثلاً وقتی طرحت کلاً فلت هستش زیاد مناسب نیست که به فونتت استایل 3 بعدی بدی .
در آخر هم کار زیاد نگاه کن . طرح زیاد بزن . مطمعاً باش موفق می شی