کارت ویزیت ( نظرخواهی)

Tsobh.com

Well-Known Member
یه مدت بود اصلا نمی تونستم کارامو بیارم تو انجمن و از نظرات شما دوستان عزیزم بی نصیب شده بودم
آقا کم سعادتیه ماست دیگه چی کار می شه کرد
بالاخره خوب یا بد همین الان تموم شد
دنبال ایرادات کار می گردم
لطفا راهنمایی کنید

توضیحات : ویزیت لمینت براق ، کاغذ هانسول ، دورگرد ، سایز 8/5 * 5/5 ، خاکستری زمینه only K

attachment.php

پیوست ها

• Tsobh----tagizade.jpg
    Tsobh----tagizade.jpg
    135 کیلوبایت · بازدیدها: 165

moslancer2

Member
بسیار زیبا و شیک...:rose:
فقط اون سایه های زیر آیکون ها رو یکم نازکتر و مرکزش رو مشکی تر کنید اون متن هاردور و آدرس ایمیل هم یکم فاصله اش رو با نوار بیشتر کنید...:wink:
ولی فکر کنم اگر میشد لمینت مات باشه و با یو وی هم اگر اضافه میشد برای اون آیکونها و نوارها و لوگوی موبایل و فونت اسم یا فقط متون و یا فقط نوار وآیکون فکر کنم بد نبود... برای اینکار شیک بنظرم مواد شیک هم میاد...
ولی براق هم خوبه...

آخرین ویرایش:

Tsobh.com

Well-Known Member
بسیار زیبا و شیک...:rose:
فقط اون سایه های زیر آیکون ها رو یکم نازکتر و مرکزش رو مشکی تر کنید اون متن هاردور و آدرس ایمیل هم یکم فاصله اش رو با نوار بیشتر کنید...:wink:
ولی فکر کنم اگر میشد لمینت مات باشه و با یو وی هم اگر اضافه میشد برای اون آیکونها و نوارها و لوگوی موبایل و فونت اسم یا فقط متون و یا فقط نوار وآیکون فکر کنم بد نبود... برای اینکار شیک بنظرم مواد شیک هم میاد...
ولی براق هم خوبه...

مرسی از نظرت دوست عزیز
او ن چیزی که فرمودید زیبا از کار درمیاد
فقط تا جایی که می دونم uv روی لمینت ماندگاری نداره و کل پروسه تولیدی شاید برای مشتری مقرون به صرفه نباشه
که برای این مشتری هم نبوده

moslancer2

Member
مرسی از نظرت دوست عزیز
او ن چیزی که فرمودید زیبا از کار درمیاد
فقط تا جایی که می دونم uv روی لمینت ماندگاری نداره و کل پروسه تولیدی شاید برای مشتری مقرون به صرفه نباشه
که برای این مشتری هم نبوده

خواهش میکنم... وقتی کاری زیباس آدم لذت میبره...
اما درباره یووی باهات زیاد موافق نیستم چون من تقریبا زیاد کار کردم... حتی روی کارت...
اما آره هزینه هاش خب یکم مقرون به صرفه نیست...
ولی با براق هم شیک در میاد...
برای مات بخاطر رنگ زمینه گفتم چون یکجوری فکر کنم مچ باشن...
اما اینکه کلش بخواد مات باشه نه... براق برای کلش بهتر و رنگها تقریبا زنده تر و صیقلی جلوه میکنه...:rose:
ولی واقعا کار ساده و شیکی شده... خسته نباشی...:paint:

Mj

Well-Known Member
خیلی قشنگ شده
رنگ آبی و طوسی هم ، به هم میان ولی راستش زیاد بودن رنگ طوسیش یه مقدار دلمو زد (نظر شخصی و سلیقه ای )
به هر حال خسته نباشی:paint:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
تبريك ميگم
كار خوبي شده
فقط چند تا نكته كه به نظر من كار رو كمي ضعيف كرده و اون گيرايي كه بايد داشته باشه رو نداره!
پشت كارت (موبايل نقي...)حس ميكنم دقيقا وسط نيست ؛ اگر هم باشه اون مستطيل آبي زيرش با اون موبايل نقي زاده ؛ جاگيري مناسبي نداره (منظم نيست)
به نظرم به جاي اون استروك موبايل سفيد ميتونستيد يه شيپ يا وكتور زيبا تر با دكمه هاي منظم استفاده كنيد !!‌از زيبايي كار كم كرده!!

فونت آدرس و تلفن كه قسمت مهم كارت هست به نظرم انتخاب خوبي نبوده!!‌ خيلي نازك و ناخوانا هست !! بعد از چاپ ديگه فكر ميكنم چيزيش نمونه!:دي

بريم سر تركيب رنگ:
رنگ خاكستري ؛ بين رنگها مرده ترين رنگ هست !! كه در كنار رنگ گرم پر جنب و جوش ترين رنگ ميشه!!
حالا شما با آبي و لوگوي سبز مخلوطش كرديد ديگه كلا جذابيتشو از دست داده !!
ببخشيد ولي تركيب رنگ خيلي ضعيفه !!!

اما سادگي ويزيت رعايت شده

موفق باشيد

Tsobh.com

Well-Known Member
زیبا شده
موفق باشی

مرسي محمد جان

نظر لطفتونه دوست عزيز

تبریک میگم عالی شده:rose:

ممنون ، از اينكه نظر دادين

خیلی شیک و فانتزی شدهــ آورین.
موفق باشی

از نظر شما هم ممنونم

مثل هميشه مورد لطف قرار دادين
وقتي كه از كار تعريف مي كنيد يا اينكه ايراداتش رو مي گيد به آدم انرژي و اعتماد به نفس مي ديد
ممنونم دوستان :rose:

Tsobh.com

Well-Known Member
خیلی قشنگ شده
رنگ آبی و طوسی هم ، به هم میان ولی راستش زیاد بودن رنگ طوسیش یه مقدار دلمو زد (نظر شخصی و سلیقه ای )
به هر حال خسته نباشی:paint:

ميشه يكم بيشتر راهنمايي كنيد
زياد بودن رنگ طوسي ( خاكستري ) يعني اينكه درصدش زياده يا فضاي زيادي رو به خودش اختصاص داده ؟
ممنونم دوست خوبم :rose:

Tsobh.com

Well-Known Member
انصافا ر قوت نظر مي دين خيلي خوشحالم مي كنين
مثل هميشه ريز بين ، نكته سنج با انتقادات سازنده

واقعا ممنونم:rose:

تبريك ميگم
كار خوبي شده
فقط چند تا نكته كه به نظر من كار رو كمي ضعيف كرده و اون گيرايي كه بايد داشته باشه رو نداره!
پشت كارت (موبايل نقي...)حس ميكنم دقيقا وسط نيست ؛ اگر هم باشه اون مستطيل آبي زيرش با اون موبايل نقي زاده ؛ جاگيري مناسبي نداره (منظم نيست)
راستش نمي خواستم وسط باشه يه جوري چون شماره و آدرس سمت چپ بود فكر كردم بايد كمي سمت راستش سنگيني كنه تا طرح بالانس شه ( سليقه شخصي بود )

به نظرم به جاي اون استروك موبايل سفيد ميتونستيد يه شيپ يا وكتور زيبا تر با دكمه هاي منظم استفاده كنيد !!‌از زيبايي كار كم كرده!!
كاملا صحيحه ، يكيم سعي روي سادگي داشتم و اينكه به كار عمق ندم ، لايه ها روي سطح باشن

فونت آدرس و تلفن كه قسمت مهم كارت هست به نظرم انتخاب خوبي نبوده!!‌ خيلي نازك و ناخوانا هست !! بعد از چاپ ديگه فكر ميكنم چيزيش نمونه!:دي
اگه منظرتون خو فونت قشنگ نيست اون يه بحث ديگه است كه بايد فونت هاي ديگه رو امتحان كنم ولي اينكه از چاپ درمياد شك نكنيد ، اناصافا كيفيت دستگاه چاپ خوبه اپراتورش هم همه تلاشش رو مي كنه ، قبلا برام درآورده

بريم سر تركيب رنگ:
رنگ خاكستري ؛ بين رنگها مرده ترين رنگ هست !! كه در كنار رنگ گرم پر جنب و جوش ترين رنگ ميشه!!
حالا شما با آبي و لوگوي سبز مخلوطش كرديد ديگه كلا جذابيتشو از دست داده !!
ببخشيد ولي تركيب رنگ خيلي ضعيفه !!!

اين مسئله رو دوستان و همكارها هم گفتن و كاملا توجيهم كردن ولي نمي دونم چرا خودم دوست دارم ولي مي دونم كه هر چيزي هم كه خودم دوست دارم دليل اين نيست كه درسته يا حتما قشنگه

اما سادگي ويزيت رعايت شده

موفق باشيد

ممنونم شما هم موفق باشيد دوست جان
:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ممنون از توضيحات

راستش نمي خواستم وسط باشه يه جوري چون شماره و آدرس سمت چپ بود فكر كردم بايد كمي سمت راستش سنگيني كنه تا طرح بالانس شه ( سليقه شخصي بود )

ببخشيد اين كلمه ي بالانس يكم روتين شده ديگه!!!!
توي ويزيت بالانس چه معني ميده ؟!
بالانس رو اينتروييو تععين ميكنه و انسجام كارت با اين نظرتون مخالف هستم
شما اون استروك گوشي رو حذف كنيد !!‌
ببينيد نبايد با برداشتن يك آبجكت به اين شكل Solidarity از بين بره!!!( ببخشيد اين نظر منه )

كاملا صحيحه ، يكيم سعي روي سادگي داشتم و اينكه به كار عمق ندم ، لايه ها روي سطح باشن

اين دپ كار و عمق دادن نقطه ي قوت كار گرافيكي هست!!!!
لايه ها روي سطح باشن رو من نميدونم چيه !!‌ اما كارت ويزيت يعني جذب كردن مخاطب
ميشد ساده اما شيك تر باشه اين قسمت!!

گه منظرتون خو فونت قشنگ نيست اون يه بحث ديگه است كه بايد فونت هاي ديگه رو امتحان كنم ولي اينكه از چاپ درمياد شك نكنيد ، اناصافا كيفيت دستگاه چاپ خوبه اپراتورش هم همه تلاشش رو مي كنه ، قبلا برام درآورده

كارت ويزيت يه كالاي تبليغاتي عمومي هست !!‌ و رده بندي سن خاصي نداره !!
كار اين دوستمون هم اختصاصي نيست و عمومي هست!! تعمير موبايل

حالا شما فرض كنيد اين كارت دست يك آدم ميان سال (حالا مسن هم نميگيم)
به نظرتون ميتونه بخونه؟؟؟
خوب مشكل پيش مياد
زيبايي فونت هم مهمه كه ديگه اون سليقه ي شماست و من نميدونم بر اساس چه هارموني اون فونت انتخاب شده توي كار !!!
اما سليقه طراح هميشه مهمه و من هم احترام ميگذارم به اين سليقه ، من فقط نظر خودم رو گفتم دوست عزيز

اين مسئله رو دوستان و همكارها هم گفتن و كاملا توجيهم كردن ولي نمي دونم چرا خودم دوست دارم ولي مي دونم كه هر چيزي هم كه خودم دوست دارم دليل اين نيست كه درسته يا حتما قشنگه

به هر حال هر چيزي اصولي تر باشه زيبا تر ميشه(از نظر ديد عمومي چون كارت ويزيت هم عموميه و دست مردم ميفته)

اميدوارم از نقد من ناراحت نشيد فقط ميخوام كمكي كرده باشم !!!
اگر هم مبحث رو پيگيري كردم فقط به اين دليل هست كه ميدونم پتانسيلش رو داريد

موفق باشيد

Tsobh.com

Well-Known Member
اميدوارم از نقد من ناراحت نشيد فقط ميخوام كمكي كرده باشم !!!
دوست خوبم چرا نارحت بشم ؟!!!!
واقعا دوستان و مخصوصا شما داريد در حقم لطف مي كنيد و من از بحث با شما و دريافت نظراتتون هم ياد مي گيرم و هم نظرات خودم رو با ديگران مي سنجم و اشكالات موجود را با همين بحث ها حذف مي كنم
اين كجاش ناراحتي داره ؟!!!!

ببخشيد اين كلمه ي بالانس يكم روتين شده ديگه!!!!
توي ويزيت بالانس چه معني ميده ؟!
بالانس رو اينتروييو تععين ميكنه و انسجام كارت با اين نظرتون مخالف هستم
شما اون استروك گوشي رو حذف كنيد !!‌
ببينيد نبايد با برداشتن يك آبجكت به اين شكل Solidarity از بين بره!!!( ببخشيد اين نظر منه )
راستش من اين كارو انجام دادم ولي وقتي وارد ديد محو كار ( حاشيه خاكستري ، تار ديدن طرح ، نمي دونم اصطلاح عموميش چيه ) نقطه عطف طرح بازهم وسط نميشه ، نقطه عطف به چپ تمايل داره
اينكه انسجام طرح با يك آبجكت ممكنه از بين بره چيز طبيعي هست چون با آوردن همون آبجكت برخي از ويژگي هاي كار تغيير مي كنه ( يك حالت زنجيره دارن نسبت به هم ) فكر كنم در اين مورد بايد به يك مرجع مراجعه كنيم

اين دپ كار و عمق دادن نقطه ي قوت كار گرافيكي هست!!!!
لايه ها روي سطح باشن رو من نميدونم چيه !!‌
دقيقا من هم شكي ندارم ، ولي اينجا بحث يك طرح 8/5 در 5/8 هست نه بيلبورد ، پوستر و .... عمق كار فكر مي كنم تمركز رو از بين مي بره يا اصطلاح عاميانه شلوغ مي كنه همون تو دوتا بعد بودن و نه رفتن به عمق اينجا به نظرم بهتر بود
روي سطم بودن يعني همون محور x & y يعني روي z نره

اما كارت ويزيت يعني جذب كردن مخاطب
ميشد ساده اما شيك تر باشه اين قسمت!!
كارت ويزيت يه كالاي تبليغاتي عمومي هست !!‌ و رده بندي سن خاصي نداره !!
يكم در تعريف با هاتون اختلاف نظر دارم ، كارت ويزيت مشتري رو جذب نمي كنه ، يادآوري كالا يا خدماتي است كه قبلا مشتري با آن مواجه شده ولي تصميم خريد يا خريد مستمر را نگرفته ( هنوز بالقوه است ) و وقتي شرايط براي بالفعل شدن وي فراهم مي شود ( مثلا فراهم شدن بودجه خريد ، تغيير سليقه يا رجحان ، مطلوبيت ، مد و و و و و.... ) كارت ويزيت وسيله يادآوري مجدد پيام صاحب پيام به مخاطب ( خريدار ) است

كار اين دوستمون هم اختصاصي نيست و عمومي هست!! تعمير موبايل
حالا شما فرض كنيد اين كارت دست يك آدم ميان سال (حالا مسن هم نميگيم)
به نظرتون ميتونه بخونه؟؟؟
خوب مشكل پيش مياد
زيبايي فونت هم مهمه كه ديگه اون سليقه ي شماست و من نميدونم بر اساس چه هارموني اون فونت انتخاب شده توي كار !!!
اما سليقه طراح هميشه مهمه و من هم احترام ميگذارم به اين سليقه ، من فقط نظر خودم رو گفتم دوست عزيز
ممنون از تذكرتون ، يادم نبود ، تحت تاثير ساير عوامل قرار گرفته بود

به هر حال هر چيزي اصولي تر باشه زيبا تر ميشه(از نظر ديد عمومي چون كارت ويزيت هم عموميه و دست مردم ميفته)
اگر هم مبحث رو پيگيري كردم فقط به اين دليل هست كه ميدونم پتانسيلش رو داريد
موفق باشيد
به اون قسمتي كه فرموديد پتانسليش رو دارم يكم مشكوكم :green:

مرسي دوست خوبم
خيلي گليد
اميدوارم بحث رو ادامه بديد:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
راستش من اين كارو انجام دادم ولي وقتي وارد ديد محو كار ( حاشيه خاكستري ، تار ديدن طرح ، نمي دونم اصطلاح عموميش چيه ) نقطه عطف طرح بازهم وسط نميشه ، نقطه عطف به چپ تمايل داره
اينكه انسجام طرح با يك آبجكت ممكنه از بين بره چيز طبيعي هست چون با آوردن همون آبجكت برخي از ويژگي هاي كار تغيير مي كنه ( يك حالت زنجيره دارن نسبت به هم ) فكر كنم در اين مورد بايد به يك مرجع مراجعه كنيم

ببينيد دوست من
راستش من منظورم پيدا كردن نقطه ي عطف و ... نيستم
منظورم محوريت پشت كارت هست كه ديسيپلين مشخصي نداره
به قول خودتون با همون بلور كردن كار هم ميشه بهش رسيد !! خودتون بيشتر دقت كنيد
اين نظر من بود توي نگاه اول ديدم و كاملا بارز هست با خط كش و براش توي فتوشاپ هم رسم كنيد به سادگي متوجهش ميشيد
كلا شما توي اين قسمت نظر خودتون مهمه
من ديگه بحثي توي اين قسمت ندارم چون نتيجه اي نداره!!! شما نظر خودتو داريد به هر حال...

دقيقا من هم شكي ندارم ، ولي اينجا بحث يك طرح 8/5 در 5/8 هست نه بيلبورد ، پوستر و .... عمق كار فكر مي كنم تمركز رو از بين مي بره يا اصطلاح عاميانه شلوغ مي كنه همون تو دوتا بعد بودن و نه رفتن به عمق اينجا به نظرم بهتر بود
روي سطم بودن يعني همون محور x & y يعني روي z نره

ببخشيد ميشه با سند به من بگيد معني عمق دادن به كار ميشه شلوغ بودن كار و اينكه عمق دادن به كار مخصوص كارهاي بزرگ تر از اين سايز هست ؟؟؟ من توي كتابهايي كه خوندم در مورد رابطه ي عمق و سايز بحثي نديدم تا به حال !!‌

ما در اينجا فقط بحث 2d هست كاري با محور z نداريم
عمق دادن توي بخش 2دي بيشتر روي پرسپكتيو و رنگبندي ها استفاده ميشه
پس فكر نميكنم از يك آبجكت با رنگ و لعاب بيشتر كار رو شلوغ كنه 100 درصد و با اطمينان ميگم كه جان تازه به اين قسمت كار ميده !!

يكم در تعريف با هاتون اختلاف نظر دارم ، كارت ويزيت مشتري رو جذب نمي كنه ، يادآوري كالا يا خدماتي است كه قبلا مشتري با آن مواجه شده ولي تصميم خريد يا خريد مستمر را نگرفته ( هنوز بالقوه است ) و وقتي شرايط براي بالفعل شدن وي فراهم مي شود ( مثلا فراهم شدن بودجه خريد ، تغيير سليقه يا رجحان ، مطلوبيت ، مد و و و و و.... ) كارت ويزيت وسيله يادآوري مجدد پيام صاحب پيام به مخاطب ( خريدار ) است

ببخشيد من كي تعريف خاصي از كارت ويزيت انجام دادم ؟!؟

عين گفته ي خودم
" كارت ويزيت يه كالاي تبليغاتي عمومي هست !!‌ و رده بندي سن خاصي نداره !!
كار اين دوستمون هم اختصاصي نيست و عمومي هست!! تعمير موبايل "

چيزي كه من گفتم خلاف واقع هست ؟
شما بايد قسمت دوم صحبت من رو ج ميداديد كه بحث نتيجه داشته باشه
من گفتم فردي كه سن بالايي داره به ندرت بتونه اين تكست رو با اين سايز بخونه !!!

اينايي كه گفتم فقط نظر شخصيه و تجربيه من هست !!

در هر حال موفق باشيد

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا