کارت ویزیت ( ندا )

رُز

Member
سلام دوست جونای گُل :rose:
این کارت وییزیت و برای یکی از دوستام کار کردم که آرایشگاه داره.
لطفا نظرتونو بدید چون تا قبل چاپ دوست دارم ایراداشو بگیرم:)
ممنون:green::):green:

پیوست ها

• neda%20design%20by%20rose.jpg
    neda%20design%20by%20rose.jpg
    172.9 کیلوبایت · بازدیدها: 114

Mj

Well-Known Member
خیلی زیباست البته فکر کنم به خاطر اینکه مربوط به آرایشگاهه صورتی کار کردی ولی مشکی یا طوسی رو هم امتحان کن و ببین که در کنار رنگ نارنجی معجزه میکنه
خسته نباشی

رُز

Member
Mjspe2D ممنونم .آره کارو واسه زنونه بودنش این رنگی کار کردم ولی کنارش رنگ بندی مشکی و آبی را گذاشتم .
متاسفانه باید کیفیت عکس را بالاتر انتخاب می کردم.:rose:
Erfan مفهوم که نه ، ولی این ترکیب رنگ به چشم قشنگ اومد . مرسی:rose:

آخرین ویرایش:

shobair133

Active Member
سلام عزیز :)
من شخصا اون آبیه رو بیشتر پسندیدم ، اما به نظر من رنگ نارنجی هم خیلی خوب جواب میده ، یه امتحانی بکن ...

Mr.Doosti

Active Member
سلام دوست من!!!!!!!
کار خوبی شده....
ولی فقط شما وقتی داری یه کار فانتزی می زنی بهتره از فونتای فانتزی هم استفاده کنی تا قشنگی کارت دو چندان بشه.
فونت تیتر پشت کارت رو عوض کن.نوشته ندا رو می تونست خیلی بهتر و خوانا تر باشه.
موفقیتـ

رُز

Member
MohammadGh ممنون دوس من.
shobair133 عزیز رنگ اصلی را اونا انتخاب کردن.ممنونم
shepesh دوس جونی از راهنمای ت ممنونم.

G.E.E.k

Member
سلام .
سایه فونت ندا نباشه فکر میکنم بهتر بشه!
فونت های فارسی رو هم که بهتره از فونت اختصاصی اسفاده کنی یا لااقل یهکم از سر وته فونت ها بزن و جای نقطه ها رو انگولک کن تا به یه ترکیب بهتر برسی فونت یکان هم (البته اخصاصی شده )هم به کار میاد!
فونت انگلیسی هم بهتره عوض بشه فونت هایی دست نویس انگلیسی هم فکر کنم به مفهوم کارت که یه جورایی باید ظریف و هنری باشه میاد!
اون آیکونی هم که انداختی کنار تلفن اصلا مفهوم نیست از یه وکتور مناسب تر و با رنگ بهتر استفاده کن!
آخر هم اینکه رنگ بندی بد نیست (سیاه با نقطه صورتی هم امتحانش ضرر نداره ، یا بک سفید و خطوط صورتی!)
ببخشید وضولی کردم!!
موفق باشی !

mostafa_cs

Well-Known Member
من از رنگاش خوشم اومد، البته بنفشش اگه کمی به صورتی میزد بهتر بود.
فونتها رو هم که اساتید فرمودند تجدید نظر کنی بد نیست.
موفق باشی.

GsGraphic

Well-Known Member
سلام خسته نباشي رز عزيز
به نظر من يه مقدار رنگبندي كار مشكل داره و اون خطوط منحني
بك كار رو با اوپسيتي كمتر استفاده كني بهتر ميشه(نظر شخصي)
موفق باشي

سلام.
کار خوبی شده اما اگر اجازه بدید بنده هم چند مورد بگم:
- میتونید از بک گراند بهتر و زیباتری برای کارت استفاده کنید، به علت اینکه این خطوط فاصله زیادی از هم دارن بک گراند زیبایی خودش رو از دست داده.
- همون طور که دیگر دوستان هم گفتند انتخاب نوع فونت ها بسیار موثر هستش، دقت بیشتر بکنید.
- به ترکیب رنگ ها توجه بیشتری نشون بدید، مثلا برای این کارت ترکیب رنگ سوسنی + سفید به نظرم خیلی زیبا میشه
موفق باشید...

MOSTAFA

کاربر فعال
روی فونت ها بیشتر کار کن، سعی کن به قول دوستان فونت های فانتزی تری رو انتخاب کنی
من با رنگی هم که انتخاب کردی موافق نیستم، کنتراستش به شدت بالاست و چشم رو اذیت میکنه...!
پیشنهاد میکنم از ترکیب دو رنگ هم خانواده در بکگراند استفاده کنی، حالا بسته به سلیقه خودتون میتونید از رنگ های سرد مثل آبی و سبز یا رنگ های گرم مثل نارنجی و زرد استفاده کنید
موفق باشید

رُز

Member
خدمت تمام دوستان درود می فرستم.
اول به خاطر غیبت چند روزم منو ببخشید ولی حالا که نظرات خوبتونو خوندم می خوام یکم از کارم دفاع کنم .
در موردرنگ بندی باید بگم رنگ بک دست من نبود و خودشون خواستن .
در مورد فوت پشت کارت و Tell باید خدمتتون عرض کنم چون کارت برای یه شغلی هست که با مردم عامه سروکار داره باید فوتی انتخاب میکردم که مشکل نا خوانایی نداشته باشه و فونت تیتر هم خوانا و هم زیباست (نظر شخصی ) وتوی چاپ کاربرد زیادی داره.
و در آخر چون اعتقاد دارم کار باید یه مفهوم اولیه ای را به مشتری برسونه از وکتور روی کارت استفاده کردم و جای بهتری براش پیدا نکردم.
امید وارم نظرات بعدی شما را بخونم و بحث و اداوه بدیم.

کار جالبی شده

با نظر دوستان موافقم ، درسته تیتر خوندش آسونه اما رُز جان فونت فانتزی قابل خوندن واسه عموم هم کم نیستا :)

alireza_ghe

کاربر VIP
کار قشنگی شده خسته نباشی
:rose::rose:
ولی منم با فونت تیتر پشت کارت موافق نیستم به نظر من از tunisia استفاده کنی خیلی شیکتر میشه

:wink:
ولی کلا کار خوبیه
موفق باشی

رُز

Member
alireza_ghe ممنونم.:)
evil_graphic دست شما درد نکنه.:)
دوست جونا کارت ویزیت در سایز 8*5 کار میشه یعنی سایز کوجیکی و با اون کلمات عجیبی که پشت کارت باید می نوشتم تیترو انتخایب کردم از طرفی پشت کارت با اون قاب های زرد یکم رسمی تر شده و تیتر بهش اومده (نظر خودم ).
در کل به نظر همه شما دوستا مچکرم و فونت تیتر را به دلیل انتقاد زیاد عوض میکنم.
:shock:

p30graphic

Active Member
بستگی به جنس کارت هم داره مثلا اگه pvc باشه رنگ و لعاب دیگه ای می گیره. رنگ صورتی با آرایشگاه و میل دوخترونه میاد ولی اگه بکگراند سورمه ای با یه بافت فلورال کمرنگ ریز میزاشتی شیک تر می شد به نظره من

کارت رو از حاشیه ها فاصله بده جدای از اینکه ممکنه توی چاپ بره زیره تیغ، کار رو هم کمی زشت می کنه.
عنوان اصلی رو هم به نظرم ساده نذار. مثلا یه افکتی یا استروکی بده که بیشتر به کار بچسبه
خیلی هم از براش استفاده نکن

جدیدترین ارسال ها

بالا