سلام دوست عزیز خیلی خوبه
ولی به نظر من داتی که به جای . گذاشتی زیاد خوب نیست
حالا اومدیم یکی مثل من بی سواد بود اونوقت باید چیکار کنه؟![]()
سلام دوست
طرح ساده و زیبایی هست ولی نمیدونم این رنگ سبز تو چاپ خوب در میاد یا نه !
موفق باشی دوست جون![]()
می شه مشکل نحوه ی طراحی رو بگی تا بهترش کنم {ممنون}ایده کار رو دوست دارم ولی نحوه طراحی اون رو تا حدودی نه !!!
میتونستی به جای استفاده از رنگ سبز یه رنگ دیگه رو انتخاب کنی، بعد چرا کلمه آریا رنجه رنجه شده ؟
فونت زیر لوگو {ایمیل و شماره تماس} خوانا نیست و برای افرادی که آشنایی چندانی با فونت ندارند مشکل ساز هست، در انتخاب فونت تجدید نظر کن.
![]()
ممنونسلام دوست عزیز
کار قشنگیه .. رنگهای شاد و خوبیه فونت نوشته هات جالبه
اما اون نوشته ی دات کار رو خراب کرده ... چه نیازی به نوشتن هست وقتی میشه . گذاشت ؟؟
و اینکه کارت به نظرت خیلی ساده نیست
( نظرات شخصی )
موفق بباشی![]()
ممنونسلام عرفان جان همه چیز رو گفت
به نظر من زیادی جالب شده ولی اگه بجای اون رنگ سبز رنگ دیگه ای رو انتخال کنی بهتره موفق باشی دوست عزیز![]()
ممنونطرح كلي و ايده خوبه
رنگ سبز زياد جالب نشده از رنگ هاي ديگري استفاده كني بهتره
بعد فونت ايميلت خوانا نيستش
موفق باشي
می شه بیشتر راهنمایی کنیسلام
دوست عزیز این کارت برای یه گرافیست به نظر من خوب نشده . چون باید برای کارت خودت سنگ تموم بزاری تا هرکی کارت دید بدونه که شما این کاره هستی ولی اگه طرح کارتت ضعیف باشه به کارت لطمه میزنه . سعی کن بیشتر روش کار کنی . این نظر شخصی منه
ممنونحوبه
ولی دوستان همه چیو گفتن رنگ سبز جالب نیست
ممنونسلام دوست عزیز...
والا استادان که همه چیزا رو گفتن ، ولی من فکر میکنم که اگه Kerning یا همون فاصله بین تو حرف تو ایمیل یکم بیشتر بشه بهتر باشه و اون نقطه های آریا هم تکنیک خوبی هست ولی اینجا جواب نداده
موفق باشی![]()
مرسیسلام دوستی
با نظر عرفان و بقیه دوستان موافقم + از این دوتا حرکتت خوشم اوومد 98+ و [dot] کمتر جایی میشه دید
فونتای فارسیت خوبن ولی نتونستی خوب روشون کار کنی
موفقیت![]()
داش پویا از ریشه می زنی ؟به نظرم هنوز خیلی جای کار داره![]()