کارت ویزیت شخصی :)

AKdesign

Member
سلام به همه دوستای قدیم و جدید مجید آنلاینی :rose:

بالاخره منم پس از سال ها واسه خودم کارت ویزیت زدم :green:

فکر ، ایده ، اتود ، اجرا . . . همش تو یک ساعت انجام شده

با اینکه ساده شده ولی بخاطر اینکه از لوگوم (AK) هم استفاده کردم به این شکل در اومده:)

خوشحال میشم نظر دوستان رو بدونم تا تو چاپ بعدی اشکالاتشو برطرف کنم :rose:

سمت راست : طرح اصلی
سمت چپ : نمونه چاپ شده

پیوست ها

• dfzc1.jpg
    dfzc1.jpg
    475.7 کیلوبایت · بازدیدها: 71

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
قشنگ شده تبریک میگم.
برای برش های اینجوری باید به چاپخونه سفارش کنی که اینجوری برش بزنه؟

AKdesign

Member
ممنون از همه دوستان بابت نظرات خوبتون :rose::oops:

قشنگ شده تبریک میگم.
برای برش های اینجوری باید به چاپخونه سفارش کنی که اینجوری برش بزنه؟

تو شهری که من هستم (تبریز) تا جایی که میدونم هیچ چاپخونه ای دستگاه برشی نداره که بتونه اینجوری برش بده ، واسه همین همه کارت ها رو دونه دونه دستی برش دادم :green: ولی شاید تو تهران یا شهرهای دیگه باشه،شاید!

to remember sb

مدیر انجمن
سلام
خوبه اما کاش رنگ های بعد از چاپ دقیقا همرنگ طرح اصلی در میومد
و یه مشکل دیگه من A رو پیدا نمیکنم به جاش i هست .. البته فکر کنم من اشتباه میبینم :green:
و یه پیشنهاد گوشه سمت راست بالا به نظرم اگر نیم دایره نبود قشنگ تر میشد (نظر شخصی)
موفق باشید

AKdesign

Member
سلام
خوبه اما کاش رنگ های بعد از چاپ دقیقا همرنگ طرح اصلی در میومد
و یه مشکل دیگه من A رو پیدا نمیکنم به جاش i هست .. البته فکر کنم من اشتباه میبینم :green:
و یه پیشنهاد گوشه سمت راست بالا به نظرم اگر نیم دایره نبود قشنگ تر میشد (نظر شخصی)
موفق باشید

رنگهاش تو عکسی که گرفتم یکم بد شده وگرنه 99.99 % همرنگ طرح اصلیه! :green:

شومام اگه یکم دیگه تلاش کنی حتما خواهی یافت :green:خود لوگو رو هم میزارم که بهتر متوجه بشی ، اونجایی که تو میبینی قسمت بیرونی لوگو هست که به شکل i دیده میشه

بازم مرسی بخاطر نظر :rose:

پیوست ها

• AK ORGINAL LOGO 100%.jpg
    AK ORGINAL LOGO 100%.jpg
    22.2 کیلوبایت · بازدیدها: 3

MOSTAFA

کاربر فعال
به به سلام:دی
ایده جالبی داره آورین :دی
ولی کاش کنار این ایده دیزاین و طراحی یکم از این سادگی در میومد الان خیلی ساده شده به نظرم
موفقیتـ:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
کار خوبی شده
به نظر من هم A خیلی مشخص نیست توش
و اینکه برای برش شما به چاپخونه که بگید خودش تیغه رو براتون میسازه همون تبریز هم 100% این کارو میکنه واستون!
و یه نکته اینکه این جنس کارت رو معمولا به این شکل کات نمیکنن چونکه شما فکر کن اینو توی جیب قرار بدید یا جای دیگه
عمر بسیار کوتاهی داره!
میشه بگید روی چه جنسی چاپ کردید ؟ چاپخونه چاپ کردید یا با پرینتر زدید ؟!!
بهتره برای کارتهایی که قراره کات شه از جنس لمینت یا pvc استفاده شه که مقاومت بیشتری داره

اما در کل ایده خوبه و میتونید قویترش کنید
موفق باشید

mayapower

Well-Known Member
سلام
کارتای چند رنگ احتمالا لمینت و دستی برش زدن
مقوای 100 گرمی 200 ٰ 300
یه سری خودم کارت شیشه ای زده بودم
به جای مقوا طلق نسوز چاپ کردم
الان این سری سه 2500
کارت ویزیت زدم
نمیدونم چیکارشون کنم
وقت کنم طرحاشم میزارم
در رابطه با تیغ با تیغش ساخته بشه
ما تو یزد میفرستیم تیغش رو اصفهان بزنن
چاپش رو هم تهران
ولی خب من خودم شیت میفرستم 50 در 70
یه چیزی که بهش زسیدم
هیچی بهتر از کارتای لمینتی نیست
آدم 50تا 50 تا میزنه حیلی شیک
البته اوایل کارتای 1000 تایی میخواد
فعلا من برم
یا علی

AKdesign

Member
کار خوبی شده
به نظر من هم A خیلی مشخص نیست توش
و اینکه برای برش شما به چاپخونه که بگید خودش تیغه رو براتون میسازه همون تبریز هم 100% این کارو میکنه واستون!
و یه نکته اینکه این جنس کارت رو معمولا به این شکل کات نمیکنن چونکه شما فکر کن اینو توی جیب قرار بدید یا جای دیگه
عمر بسیار کوتاهی داره!
میشه بگید روی چه جنسی چاپ کردید ؟ چاپخونه چاپ کردید یا با پرینتر زدید ؟!!
بهتره برای کارتهایی که قراره کات شه از جنس لمینت یا pvc استفاده شه که مقاومت بیشتری داره

اما در کل ایده خوبه و میتونید قویترش کنید
موفق باشید

من 3ماهی میشه اومدم تبریز واسه همین خیلی از جاهارو نمیشناسم ولی از 3.4 تا چاپخونه تو مرکز شهر پرسیدم گفتن نمیشه باید اگه شما جایی رو سراغ دارین لطفا بگین تا چاپ بعدی رو بدم اونجا :rose:
در مورد کات کردن هم حق با شماست ولی فقط 30 تا از 200 کارت رو به این شکل کات کردم ، تو بقیه کارت ها فقط یکی از مثلث ها رو کات میکنم تا مقاومتش زیاد باشه :)
چاپ هم رو فابریانو چکشی تو چاپخونه چاپ کردم ولی اگه جایی پیدا کردم که تیغه رو بسازه جنس کارت رو عوض میکنم

بازم مرسی بخاطر نظر و راهنمایی :rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
توی سایت خودمون یکی از بچه های تبریز بود
میگفت انجام میدن ساخت تیغه رو توی تبریز
حالا نمیدونم تا چقدر صحت داشت حرفش اما بالاخره باید یه چاپخونه باشه این حرکتو بزنه !
اگر بخوایید میتونید از چاپخانه آنلاین یا بچه هایی که تهران یا اصفهان هستند کمک بگیرید ! فوقش یه هزینه بیشتر اما کیفیت بالاتر میدید!
البته اگر خواستید این کارو کنید پیشنهاد میکنم محکم تر روی ایده کار کنید چون تواناییش رو دارید

موفق باشید

خيلي خوب شده.
آفرين بر شما.
فقط شما چاپ افست زدي يا ديجيتال؟
چه تعداد زدي براي خودت؟

zahednejad

Well-Known Member
نمیدونم واست بزنن یا نه
اما معذرت میخام گند بزنم این چاپخونه ها رو من خودم کارامو میدم اصفهان
این بار یه تنوع دادیم گفتیم دو گوش کارت واسمون بزنن مثلا واسمون دو گوش گرد زدن همون لمنیت فقط دو لبش صاف انگار با دست برش خورده انقد بد شده همون کارت میکام اگه دیده باشید اینا کارای ریسکی هستن
چون اهمیت نمیدن
و هزینشم زیاد میش هر سانت یه چیزی حدود 4 هزار که متر مربع میکنن تصور کن واسه تیغ دو گشو گرد من 40 هزار هزینه تیغ بش حالا فرض کن بخوایی کات های متفاوت داشته باشی وا ویلا

AKdesign

Member
نمیدونم واست بزنن یا نه
اما معذرت میخام گند بزنم این چاپخونه ها رو من خودم کارامو میدم اصفهان
این بار یه تنوع دادیم گفتیم دو گوش کارت واسمون بزنن مثلا واسمون دو گوش گرد زدن همون لمنیت فقط دو لبش صاف انگار با دست برش خورده انقد بد شده همون کارت میکام اگه دیده باشید اینا کارای ریسکی هستن
چون اهمیت نمیدن
و هزینشم زیاد میش هر سانت یه چیزی حدود 4 هزار که متر مربع میکنن تصور کن واسه تیغ دو گشو گرد من 40 هزار هزینه تیغ بش حالا فرض کن بخوایی کات های متفاوت داشته باشی وا ویلا
به خاطر همین هزیته و کیفیت پایین نمیشه خیلی از ایده ها رو چاپ کرد . . . :sad:

جدیدترین ارسال ها

بالا