کارت ویزیت شخصی 3d designer

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام به همه گی

یه کارت ویزیت واسه خودم زدم چند وقت پیش ولی هنوز واسه چاپ ندادم
مقداری ایده رو از کارت ویزیت طراحی شده از آقای artabaz گرفتم ، همینی که تو تاپ گالری هست (امیدوارم راضی باشند):rose:
میخواستم ببینم نظر دوستان راجع به کارت چیه ؟ و بگید بهترین جنس برای چاپش چه جنسی میتونه باشه؟

ممنون :rose:

پیوست ها

• Preview - Copy.jpg
    Preview - Copy.jpg
    417.2 کیلوبایت · بازدیدها: 65
آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
زیبابود خسته نباشید
به مجید آنلاین خوش آمدید :rose:

از همه ی دوستان ممنونم
خودم هم تو فکر لمینت هستم
--------------------------------
باقی اساتید کم لطفی نکنید
میخوام کار خوبی بعد از چاپ بدستم برسه

آخرین ویرایش:
مهران جان خسته نباشی
اگه نظر منو بخوای اول از همه یه لوگو طراحی کن لوگوی خوب ! بعد بغل سایتت عکسه پاکت نامس که به نظرم درست نیست معمولا برا ایمیل یه همچین کاری میکنن
و اینکه اون سه تا گزینه مدلینگ و لایتینگ و تکسچرینگ کلاس کارو میاره پایین و دیگه که از رنگ قرمز استفاده نکن و در کل فقط به عنوان یه کار بازاریه 1 ساعته قابله قبوله
منو ببخش اصلا قسط بدی ندارم از زدن این حرفا فقط خواستم نظرمو بدم و امیدوارم با تجربه ی کمی که تو خوندن رشته گرافیک دارم بدست میارم کمکت کرده باشم

موفق باشی

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام آقا مهران گل. خوشحالم دوباره تو جمعمونی.
منم با نظر دوستمون آقای Without Name موافقم.
به نظرم حتماً یه لوگو واسه خودت طراحی کن اول.
بعد اینکه کلاً فارسی نمیخوای استفاده کنی، نه؟ البته چیز خاصی هم نداره ها که بخوای فارسی بنویسی. ولی خب هر چیه تو ایران میخواد پخش بشه دیگه. :wink:
یا علی :rose:

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام ، خسته نباشی مهران جانـ
اولا که لطف داشتی !!! اما چیزی به اون جزئی ایده دیگه حساب نمیشه :green:
بخش بالای کارت که بصورت پیکسلی و سه بعدی درج کردی جالبه ! ، میتونستی بخش پایینی رو هم همینطوری کنی بصورتی که منوی موجود که تیره تر هست دقیقا مثل متن بالایی سه بعدی به نظر بیاد و رنگش هم به همین ترتیب باشه ، حتی جایگاه اون بخش QR هم همینطور باشه
چون الان بخش پایین کارتت خیلی ساده هست.
بقولی آیکون ایمیل هم واسه آدرس سایت اشتباهه
موفقیتــــ :rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
مهران جان خسته نباشی
اگه نظر منو بخوای اول از همه یه لوگو طراحی کن لوگوی خوب ! بعد بغل سایتت عکسه پاکت نامس که به نظرم درست نیست معمولا برا ایمیل یه همچین کاری میکنن
و اینکه اون سه تا گزینه مدلینگ و لایتینگ و تکسچرینگ کلاس کارو میاره پایین و دیگه که از رنگ قرمز استفاده نکن و در کل فقط به عنوان یه کار بازاریه 1 ساعته قابله قبوله
منو ببخش اصلا قسط بدی ندارم از زدن این حرفا فقط خواستم نظرمو بدم و امیدوارم با تجربه ی کمی که تو خوندن رشته گرافیک دارم بدست میارم کمکت کرده باشم

موفق باشی
خواهش میکنم
طرح رو گزاشتم تا با نظرهای مختلف رو در رو بشم
آیکن ایمیل درست شده بود حواسم نبود که خروجی ماله قبله
کار بازاریه 1 ساعته قابله قبوله
والا کارای بازاری که من دیدم رسما داغون تشریف دارن به جز بعضی از دوستان :green:

سلام آقا مهران گل. خوشحالم دوباره تو جمعمونی.
منم با نظر دوستمون آقای Without Name موافقم.
به نظرم حتماً یه لوگو واسه خودت طراحی کن اول.
بعد اینکه کلاً فارسی نمیخوای استفاده کنی، نه؟ البته چیز خاصی هم نداره ها که بخوای فارسی بنویسی. ولی خب هر چیه تو ایران میخواد پخش بشه دیگه. :wink:
یا علی :rose:
مرسی ابوالفضل دلم طاقت نیاورد گفتم از تجربه های دوستان استفاده کنم بهتره
تازه پاقدمم خوب بود مشکل آپلود سنتر و پیشنمایش هم درست شد :)
والا چیزی نداره بخوام فارسی بزنم
اتفاقا واسه پشت کارت یه لوگو میخوام بزارم ولی چیزه درست حسابی ندارم، یه لوگو دارم ولی خیلی مناسب نیست فقط برای پای رندرهام میزارم
اینو ببین پایین عکس دست راست یعنی لوگومه ولی اینو همینطوری زدم
The Chair

چند وقت پیش میخواستم با اسمم تایپو یا لوگو بزنم ولی مخ بی سوادم قد نداد :-?
سلام ، خسته نباشی مهران جانـ
اولا که لطف داشتی !!! اما چیزی به اون جزئی ایده دیگه حساب نمیشه :green:
بخش بالای کارت که بصورت پیکسلی و سه بعدی درج کردی جالبه ! ، میتونستی بخش پایینی رو هم همینطوری کنی بصورتی که منوی موجود که تیره تر هست دقیقا مثل متن بالایی سه بعدی به نظر بیاد و رنگش هم به همین ترتیب باشه ، حتی جایگاه اون بخش QR هم همینطور باشه
چون الان بخش پایین کارتت خیلی ساده هست.
بقولی آیکون ایمیل هم واسه آدرس سایت اشتباهه
موفقیتــــ :rose:
مرسی
از پیشنهادت ممنون یه تستی میرم ببینم چه شکلی میشه :rose:

آخرین ویرایش:

+Mohammad+

Well-Known Member
سلام
شرمنده من نظرات دوستان رو نخوندم ولی چون مهران دوستمه نظرمو میگم
به نظر من برای این کار از ست رنگی آبی آسمونی و مشکی مات استفاده کن
آبی یه رنگ آرام بخش هستش و قرمز دقیقا برعکس ... من خودم وقتی اعصابم خورده رنگ آبی رو می بینم آروم میشم ولی قرمز رو که می بینم نه!
بک گراند رو آبی آسمونی کن .. البته با روش گرادینت عالی میشه
اسمت رو به یه فونت ساده بنویس .. این فونت به درد کار تو نمیخوره ... استایلی که به متن هم دادی یکم کلیشه ای شده به نظرم
در مورد استایل من خودم همیشه با توجه به فونت استایل میدم ... ولی تو هم حتما لازم نیست استایل سه بعدی بدی .. ولی اگه اصرار داری با خوده امکانات 3d ـه فتوشاپ cc یه متن خوشگل درست کن .. هر چی بشه بهتر از متن فعلی هست!
اون رنگای زرشگی هم خیلی تو ذوق میزنه اگه آبی رو انتخاب کردی می تونی به جای اونا از آبی مات استفاده کنی
اون مربع ها رو هم که از سمت بالا آویزونن :دی خوبی ..فقط شفافیتشون رو کم تر کن که بیش از حد لازم تو چشم نخورن

شرمنده یکم طولانی شد.
موفق باشی رفیق!

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام
شرمنده من نظرات دوستان رو نخوندم ولی چون مهران دوستمه نظرمو میگم
به نظر من برای این کار از ست رنگی آبی آسمونی و مشکی مات استفاده کن
آبی یه رنگ آرام بخش هستش و قرمز دقیقا برعکس ... من خودم وقتی اعصابم خورده رنگ آبی رو می بینم آروم میشم ولی قرمز رو که می بینم نه!
بک گراند رو آبی آسمونی کن .. البته با روش گرادینت عالی میشه
اسمت رو به یه فونت ساده بنویس .. این فونت به درد کار تو نمیخوره ... استایلی که به متن هم دادی یکم کلیشه ای شده به نظرم
در مورد استایل من خودم همیشه با توجه به فونت استایل میدم ... ولی تو هم حتما لازم نیست استایل سه بعدی بدی .. ولی اگه اصرار داری با خوده امکانات 3d ـه فتوشاپ cc یه متن خوشگل درست کن .. هر چی بشه بهتر از متن فعلی هست!
اون رنگای زرشگی هم خیلی تو ذوق میزنه اگه آبی رو انتخاب کردی می تونی به جای اونا از آبی مات استفاده کنی
اون مربع ها رو هم که از سمت بالا آویزونن :دی خوبی ..فقط شفافیتشون رو کم تر کن که بیش از حد لازم تو چشم نخورن

شرمنده یکم طولانی شد.
موفق باشی رفیق!
چطوری محمد؟
مرسی بابت این همه لطف
آبی رو هم تست میکنم ولی من که بلد نیستم با 3d فتوشاپ کار کنم :د حالا سرچ میزنم یادش میگیریم .
تمام نظراتت رو حتما روش وقت میزارم که ببینم نتیجه چی میشه.

خیلی ممنون :rose:

+Mohammad+

Well-Known Member
چطوری محمد؟
مرسی بابت این همه لطف
آبی رو هم تست میکنم ولی من که بلد نیستم با 3d فتوشاپ کار کنم :د حالا سرچ میزنم یادش میگیریم .
تمام نظراتت رو حتما روش وقت میزارم که ببینم نتیجه چی میشه.

خیلی ممنون
قربونت .. چاکرم
اخه فتوشاپ 3D ـیش چیزی نداره .. یه متن داری با همون ابزار Text متن ات رو می نویسی و بعدش از بالا سمت راست روی آیکون 3D کلیک می کنی بعد یه پیغام نشونت میده که میخوای سوئیچ کنی توی Workspace ـه سه بعدی ، Yes رو که بزنی دیگه بقیه ی چیزا برات آشنا میشه..
من اینا رو برات آماده کردم که بتونی آشنا بشی
چیزه خاصی نداره .. انصافا توی نسخه ی CC رندر خیلی بهتر شده
اینا رو هم با فتوشاپ CC توضیح دادم .. اگه رندر خوب میخوای از همین نسخه ی CC استفاده کن
اگه رندرت خوب نشد از توی Preferences تنظیمات گرافیکت رو دستکاری کن شاید استفاده از OpenGL ات غیر فعاله...
step1.png
step2.png

یکم با گزینه هاش ور بری همه چیزشو یاد میگیری .. من خودم همینطوری یاد گرفتم
موفق باشی رفیق

behnam72

New Member
سلام
بهتره ساده و جذاب باشه
مهم این نیست که حتما باید از کاغذ ها و کاور های گرون قیمتی برای این کار استفاده کنید
میتونید با کمترین هزینه این کار رو به نحو احسن انجام بدید
مهم جذابیت کاره
موفق باشید دوست عزیز

Mehran coyote

Well-Known Member
قربونت .. چاکرم
اخه فتوشاپ 3D ـیش چیزی نداره .. یه متن داری با همون ابزار Text متن ات رو می نویسی و بعدش از بالا سمت راست روی آیکون 3D کلیک می کنی بعد یه پیغام نشونت میده که میخوای سوئیچ کنی توی Workspace ـه سه بعدی ، Yes رو که بزنی دیگه بقیه ی چیزا برات آشنا میشه..
من اینا رو برات آماده کردم که بتونی آشنا بشی
چیزه خاصی نداره .. انصافا توی نسخه ی CC رندر خیلی بهتر شده
اینا رو هم با فتوشاپ CC توضیح دادم .. اگه رندر خوب میخوای از همین نسخه ی CC استفاده کن
اگه رندرت خوب نشد از توی Preferences تنظیمات گرافیکت رو دستکاری کن شاید استفاده از OpenGL ات غیر فعاله...
مشاهده پیوست 101434
مشاهده پیوست 101435

یکم با گزینه هاش ور بری همه چیزشو یاد میگیری .. من خودم همینطوری یاد گرفتم
موفق باشی رفیق
یعنی یکی تو و یکی هم ابوالفضل تکین تو سایت
وقتم آزاد شد بازم روش کار میکنم چون عجله ای ندارم

سلام
بهتره ساده و جذاب باشه
مهم این نیست که حتما باید از کاغذ ها و کاور های گرون قیمتی برای این کار استفاده کنید
میتونید با کمترین هزینه این کار رو به نحو احسن انجام بدید
مهم جذابیت کاره
موفق باشید دوست عزیز

ما هم تا بشه کاره ساده و جذاب رو دوست داریم
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا