کارت ویزیت زدم , نظر بدین ( با اجازه مبتدی هستم!)

winsent

Banned
مواظب باش كوچولو

آقا شما كه اين قدر تو سر اين رفيقمون زدي و هي چپ و راست گفتي طرحت مرده است و اله و بله و جيمبله آخه به طرح خودت يه نگاه بنداز بعد حرف بزن! اصلا اين اسمش طرح نيست كه. من كه برات متاسفم با اين كارت ويزيتي كه شما درست كردي. بچه 5 ساله از اين قشنگ تر درست ميكنه...

ايشون اومده اينجا تا بلكن از بقيه كمك بگيره و راهنماييش كنند نه اينكه هي بزني تو ذوقش!

آخرین ویرایش:

.ots

Member
فرزاد جان خیلی ممنون بابت نظرت و اون تاپیکی که زدی خیلی به ما تازه کارا کمک میکنه! . اون بکگراندشو فکر کنم یکم سلیقه ای باشه . من خودم با بدون بک گراندش بیشتر حال میکردم ولی ... :d
آرش ممنون که کار مارو دنبال میکنی !
یه چنتا ایده دیگه تو مخم هست شاید بعدا گذاشتم :d

winsent

Banned
دمت گرم رفيق!

آقا طرح شما به نظر من واقعا زيباست و هنوز جاي كار داره- بقيه دوستان كه از اساتيد بنده هستند شما رو بيشتر راهنمايي خواهند كرد... موفق و پيروز باشي

Rezaei

Member
کارات قشنگه و جدید اصلا هم مرده نیست فقط
- فونت ها خيلي به حاشيه نزديک است. بهتره کمي فاصله بدي .
2- فونت هاي مناسبي براي آدرس استفاده نشده . بهتره از فونت يکان در نرم افزار فارسي نويس مريم استفاده کني چون يه فونت استاندارد و خوبه .
3- طرح هاي ( نسبتا اسليمي ) کادر هم خيلي به حاشيه نزديک و احتمال زياد در برش قسمتي از آن حذف ميشه .
همونا رو رعایت کنی خوب میشه.برای کارت 2 یا 3 میل فاصله از لبه کارت بده که موقع برش خراب نشه.
برای بهتر شدن کارت هم پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش گروهی کارت ویزیت رو بخونی.البته لینکش رو نداشتم وگرنه برات میزاشتم.

.ots

Member
خانم مدیر تا اینجا که اومدی لااقل یه نظر میدادی ! :d
این پایینیم همین امروز زدم .

بعد یه سوالم داشتم . صفر و یکای تو این چشه چجوری کار شده ؟!

پیوست ها

• card.gif
    card.gif
    57.5 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • digieye.gif
    digieye.gif
    62.1 کیلوبایت · بازدیدها: 5

mehdi_25

Member
آقا شما كه اين قدر تو سر اين رفيقمون زدي و هي چپ و راست گفتي طرحت مرده است و اله و بله و جيمبله آخه به طرح خودت يه نگاه بنداز بعد حرف بزن! اصلا اين اسمش طرح نيست كه. من كه برات متاسفم با اين كارت ويزيتي كه شما درست كردي. بچه 5 ساله از اين قشنگ تر درست ميكنه...

ايشون اومده اينجا تا بلكن از بقيه كمك بگيره و راهنماييش كنند نه اينكه هي بزني تو ذوقش!
فکر میکنم برای جوابت در پست قبلیم کاملاً توضیح داده ام .

ایشون تاپیک زدن که نظر بدیم دیگه خوب شما اگه مشکلی با نظر من دارید بفرمایید .

شما ادعای طراحی دارید که اینطوری حرف می زنید . من در پست قبلی گفتم که یه کار ساده هست نه این که طرح خیلی توپه . عزیز دل برادر .

اینو هم بدون که این انتقادها هستند که باعث پیشرف میشن . اگه بی خودی از یه چیزی تعریف بشه ، باعث در جازدن میشه نه پیشرفت .

شما این کار جدید دوستمونو ببین نسبت به کار قبلیش خیلی بهتر شده و به نظر من خیلی از قبلیه سر تره .

arashonline

Well-Known Member
خانم مدیر تا اینجا که اومدی لااقل یه نظر میدادی ! :d
این پایینیم همین امروز زدم .

بعد یه سوالم داشتم . صفر و یکای تو این چشه چجوری کار شده ؟!

دوست من اين صفر يك ها رو تايپ كن در لايه جدا بعد لايه رو به OVERLAY تغيير بده بنداز وسط چشم بايد درست دربياد !
راستي كارتم خوب شده منتها آدرس و تلفن رو بزرگ تر كن !

آها این بهتره ها فقط همون جریان اندازه آدرس رو درست کنی بهتر میشه با یه فنت خوانا تر ...

Erfan

Active Member
دوست عزيز هنوز جاي كار داره و اگه يه خورده بيشتر روش كار كني بهتر از اينا ميشه ...

ديگر دوستان هم نظر هاي تند ندن .... گاماس گاماس !

مخلصيم بارزام !

.ots

Member
خوبی این سیستم فروم اینه که تعداد تشکرات کاربرا رو میگه ! آدم حال میکنه هی چپو راست تنکز بفرسته , بلکه یه رکوردی بزنیم ! :d

من رکوردتو میشکنم
39.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا