کارت ویزیت خودم

king75

Member
دوستان رو این کار 5 دقیقه کار کردم خواستم بدونم نظرتون درباره ایده کار چیه

دیدم چد نفر زدند درباره نوت بت و مای کاپمیوتر گفتم من هم با فتوشاپ بزنم

این فتوشاپ cs رو داشتم یک عکس گرفتم و اون رو انداختم توش فعلا همین به نظرتون خوبه روش کار کنم؟؟

راستی همین cs خوبه یا عکس cs5 بگذارم

پیوست ها

• 124124124fasfas.jpg
    124124124fasfas.jpg
    246.3 کیلوبایت · بازدیدها: 44
  • 312312312.jpg
    312312312.jpg
    710.1 کیلوبایت · بازدیدها: 57
آخرین ویرایش:

deamondisk

Member
سلامدوست عزیز ایده خوبه ولی یه اجرای قوی لازم داره تا اجرات جالب نباشه حتی اگه ایده عالی باشه به چش نمیاد :)

king75

Member
می دونم جالب نیست می خواستم ایده رو به نظرتون چطوره و بنظرتون چی کار کنم بهتر بشه

ببخشیدا
ولی اصلا روی این ایده کار نکنید
به نظر من که ( بازم ببخشید ) افتضاحه

king75

Member
دوستان یک فایل جدید ضمیمه کردم ! روش کمی کار کردم بیشتر جلوش !!!!!!

نظرتون رو درباره اون هم بدید :cry:

Tsobh.com

Well-Known Member
دوستم بهتر شده
ولی جالب در نمی یاد خیلی خاص هست و خیلی ها متوجه کار نمی شن که در اون صورت می شه بد
ایده رو عوض کن

moslancer2

Member
دوست من نا امید نشو ایده که خوبه... نوآوری کن بیشتر وقت بذار و کار کن روش قوی تر بشه بهتر میشه... من خودم شلوغ و خارج از چهار چوب کار کردم (البته اونی که برای سایت خبری زدم ساده تر بود) ایده notepad هم خیلی ساده اما در عن حال خوب بود...
ایده شما هم برای فتوشاپ خوبه... اگر پشت کارت رو عوض کنی و برای نوشته ها ایده بهتری استفاده کنی بهتر میشه...
معمولا پشت کارت رو ساده بگیری بهتر میشه مثلا فرض ببین پشت این پنجره فتوشاپ اگر بیاد توی دنیای واقعی چه شکلی میتونه داشته باشه... بعد یک لوگو ساده هم بذار پشتش...
من خودم پشت کارتم رو پشت پنجره ویندوز تصور کردم یک حالت aero مثل task bar و اینا برای ویندوز 7 بهش دادم و یک لوگو یکم شلوغ هم گذاشتم...:paint:
پس جای اینکه ادامه ندی ادامه بده اما روش کار کن...
ایده و خلاقیت همیشه میتونه کارای جالبی بکنه...
شاید یک ایده به ذهنت بیاد که من خوشم بیاد بقیه نه اما اینکه ببین چی خود دوست داری...:rose:

king75

Member
دوست من نا امید نشو ایده که خوبه... نوآوری کن بیشتر وقت بذار و کار کن روش قوی تر بشه بهتر میشه... من خودم شلوغ و خارج از چهار چوب کار کردم (البته اونی که برای سایت خبری زدم ساده تر بود) ایده notepad هم خیلی ساده اما در عن حال خوب بود...
ایده شما هم برای فتوشاپ خوبه... اگر پشت کارت رو عوض کنی و برای نوشته ها ایده بهتری استفاده کنی بهتر میشه...
معمولا پشت کارت رو ساده بگیری بهتر میشه مثلا فرض ببین پشت این پنجره فتوشاپ اگر بیاد توی دنیای واقعی چه شکلی میتونه داشته باشه... بعد یک لوگو ساده هم بذار پشتش...
من خودم پشت کارتم رو پشت پنجره ویندوز تصور کردم یک حالت aero مثل task bar و اینا برای ویندوز 7 بهش دادم و یک لوگو یکم شلوغ هم گذاشتم...:paint:
پس جای اینکه ادامه ندی ادامه بده اما روش کار کن...
ایده و خلاقیت همیشه میتونه کارای جالبی بکنه...
شاید یک ایده به ذهنت بیاد که من خوشم بیاد بقیه نه اما اینکه ببین چی خود دوست داری...:rose:

باشه پس ادامه می دم !!

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
خیلی ایده قشنگی
( بشدت حال کردم )
وای میتونس بهتر باشه
پشت و روی کار هم میتونست یه پل ارتباطی داشته باشه
بک روی کار ور کلا عوض کن ، نمیدونم بک وین 7 رو بزار
پشت کارم محیط فوتو رو بهتر از این نمایش بده
خعلی هم خوب
مننظر ادامه هستما
بدو :دی

Ps.Dude

Well-Known Member
سلام.

ایرادات کار:
1) Front و Back کار اصلا به هم نمیخورن.
2) تو تاپیکی که Amir Storm هم کارتی مثل شما زده بود گفتم، ایده ی اینکار رو باید دقیقا مثل خود کار اصلی در آورد.آخه چیزی نیست که بخواد انقدر روش مانور داد. (این نظر منه.)
3) قطع این کار چند در چنده؟ عجیب غریبه!
4) همه ی مردم که محیط PS رو نمیشناسن! اصلا با Front کار حال نمیکنم.

-منتظر جواب سوال 3 هستم

پیوست ها

• creative-unique-business-card-adworks.jpg
    creative-unique-business-card-adworks.jpg
    72.3 کیلوبایت · بازدیدها: 10

deamondisk

Member
دوست عزیز همینجور که اول گفتم ایده خیلی هم عالی هستش فقط اینجوری خشک کار نکن هر چیزی به ذهنت اومد دوباره برای خلاقیت و بهتر شدنش فکر کن روش کار کن تا اون چیزی که تو ذهنت داری به دست بیاد .
اون موقع این ایده خوب به چشم میاد ولی اینجوری ....
موفق باشی دوستی :)

king75

Member
ممنون از نظراتتون!

حتما بیشتر کار می کنم ولی به نظرم عوض بشه ایده بهتره چون خیلی ها با فتوشاپ اصلا سرکار ندارند و اصلا نمی دونند چیه :green:

به نظرتون تغییر بدم ایده را بهتر نیست

سلام
:rose:
به نظر بنده چند تا ایده بده بعد با راحتی انتخاب کن... این همیشه از اینکه یه ایده بدی و به زحمت اونو بپذییری بهتره
راستی دوست عزیز. در هر مرامی که هستی اون آواتار ترسناکت رو یه بازنگری بکن. حس خوب یه نعمت و یه جور خوش اخلاقیه. موفق باشی

یا علی

king75

Member
سلام
:rose:
به نظر بنده چند تا ایده بده بعد با راحتی انتخاب کن... این همیشه از اینکه یه ایده بدی و به زحمت اونو بپذییری بهتره
راستی دوست عزیز. در هر مرامی که هستی اون آواتار ترسناکت رو یه بازنگری بکن. حس خوب یه نعمت و یه جور خوش اخلاقیه. موفق باشی

یا علی

خوب شد آواتار :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا