...::: کارت ویزیت خودم...! :::...

winsent

Banned
سلام.
ممنون از تمامی شما دوستان که در طرح قبلی (کافی شاپ) با نظرات خوبتون من رو راهنمایی کردید.
این کارت ویزیت خودم هستش که 1 ماه پیش چاپش کردم, میخواستم نظراتتون رو مثل همیشه بدونم.
راستی سایز کار هم 10 در 5 هستش.
موفق و پیروز باشید...

پیوست ها

• Front.jpg
    Front.jpg
    45.8 کیلوبایت · بازدیدها: 68
  • Back.png
    Back.png
    179.9 کیلوبایت · بازدیدها: 72

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
کارای خوبیه.
فقط توی اون کار سمت راست، رنگها جون نداره و در کار سمت چپی، رنگ زرد زیادی خودشو نشون میده.
موفق باشی.

در ورد رنگ زرد با دستان موافقم

ولی به نظر من اگه بتونی یه فونت دیگه بزاری که احتیاج به سایه دادن نداشته باشه بهتره

3pideh

Member
روی خاکستریش خیلی شیکه ولی روی دومش اصلا باهاش هم خوانی نداره
استفاده ار فونت ohod هم برای title آیکونها یکم مناسبش نیست:paint:

سلام دوست عزیز
به نظر من اول اینکه اصلا آیکن ها در خور این نوشته ها نیستن :-?
مثلا همون اولی که طراحی فروشگاه هست میتونستی به جاش یه آیکن سبد خرید فروشگاهی بزاری که توی سبدش مثلا به پک یا خالا یه چیزی که به طراحی سایت ربط داره بزاری :paint:
در مورد سایه تکست هم بهت بگم که واسه راحت خوانده شدن هر طرحی مخصوصا کوچیک یا سایز خیلی بزرگ باید به فونت فقط یه دور خط ساده بدی که فکر میکنم زیباش بکنه و خواندن رو آسون تر میکنه

فونت پایین هم که تل رو زدی میتونست یه فونت دست نویس انگلیسی باشه که خیلی زیبا می شد ( از این فونت پیچ تو پیچی ها ) اونم با رنگ مشکی

در اونور کارت هم میتونستی به این زمینه توسی یه افکتی بدی که اینقدر خشک نباشه حداقل یه افکت راه راه

امید وارم تونسته باشم بهت یه ذهنیت داده باشم :oops: با آرزوی پیشرفت و سلامتی :rose:

PrinceofCs

Well-Known Member
سلام winsetnt کار سمت چپ بیشتر جای کار داره خیلی ساده شده به نظرم یه براش flower ..... به کار بدی بد نیست
anyway good luck friend me:rose:

L-B

Well-Known Member
امیر جان کلیت کار که خیلی خوبه ... ولی همون که روی کارت و پشتش به هم نمیخوره یکم بده !

چاپ شدش هم بزاری ببینیم ممنون میشم ..

موفق باشی

winsent

Banned
با تشکر از تمامی شماها...!
این طرح چاپ شده و به نظر خودم بسیار خوب هم هست!
بعضی از چیزها قبل از چاپ شاید توی ذوق بزنه ولی بعد از چاپ خیلی خوب از کار در میان!
موفق باشید...
برای همتون :rose:

winsent

Banned
سلام.
ببخشید دیر پاسخ میدم، تا آخر هفته طرح چاپ شده رو هم میذارم (در تاپیک قبل هم گفتم)
موفق باشید...

جدیدترین ارسال ها

بالا