کارت ویزیت خودم(آخرین کار من)

moslancer2

Member
واقعا یادم رفت !
آخر سر کدوم رو بدم بهتره!/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی اسم من عرفان هست اینقدر نگو مرد عرفان بگی بهتره

راستش من عادتم هست به دوستام هم همش میگم مرد... چشم از این به بعد میگم آقا عرفان گل:rose:
مات رو بده... اما صبر کن... بعدم من اسم مکان رو نگفتم یه موقع نکنه مشکل ساز بشه با قوانین فروم...:wink: بهتره تو هم ادیت کنی یه موقع بد نشه کسی خواست براش پ.خ بزن:rose:

آخرین ویرایش:

king75

Member
راستش من عادتم هست به دوستام هم همش میگم مرد... چشم از این به بعد میگم آقا عرفان گل:rose:
مات رو بده... اما صبر کن... بعدم من اسم مکان رو نگفتم یه موقع نکنه مشکل ساز بشه با قوانین فروم...:wink: بهتره تو هم ادیت کنی یه موقع بد نشه کسی خواست براش پ.خ بزن:rose:

اسم که اشکال نداره!!!!!!!

آدرس فکر کنم اشکال داره:shock:

moslancer2

Member
اسم که اشکال نداره!!!!!!!

آدرس فکر کنم اشکال داره:shock:

راستش فکر کنم اکثـرا تهــرانی ها میدونن کجا میشه (آخه توی لینکی که گذاشتی به من گفتی کجاس)... اما اسم هم نگی بهتره چون یه موقع اگر کار بد بشه نمیشه چیزی گفت... بازم من نمیدونم این من نیستم که تصمیم میگیره راستش من نخواستم دخالت کنم... فقط پیشنهاد بود:rose:

moslancer2

Member
پس سلفون مات بگیرم

ویژگی هاش چیه؟

اگر دوست داشتی البته... ویژگی خاصی نداره... کاغذ گرم بالا و روکش مات سلفون هست... اگر بری اونجا نمونه داره ببینی... شاید uv خوشت بیاد همه چی بسته به خودت هست که ببینی این کار روی چه حالتی خوب میشه:wink:

king75

Member
والا رو لمینت که عالی میشه ولی پول نداریم :sad:

بالاخره یک کاریش می کنم امید وارم اشکال نگیره و چاپ کنه! راستی اگه اشکال بگیره psd با خودم ببرم همون جا میشه درست کرد؟؟

moslancer2

Member
والا رو لمینت که عالی میشه ولی پول نداریم :sad:

بالاخره یک کاریش می کنم امید وارم اشکال نگیره و چاپ کنه! راستی اگه اشکال بگیره psd با خودم ببرم همون جا میشه درست کرد؟؟

عرفان جان بحث لمینت و سلفون جداس... شما میتونی با سلفون هم کار زیبا بدی... الان بیشتر کارها سلفون هست و کتون و بافت دار و اینا... لمینت هم چه مات چه براق بجای خودش...
پس فکر این نباش...
از لحاظ رنگ که خودت چک کن CMYK هم ببر با پسوند TIF و فایل اصلی کار PSD هم همرات باشه بد نیست، فونت ها هم اگر فکر میکنی نداره rasterize کن یا اینکه اگر نکردی اونجا یه موقع update نکن فوتوشاپ میشناسه...
اما از بابت این که اگر مشکلی داشت اونجا انجام میده یا نه باید ببینی من که آوردم کار رو تغییر دادم دوباره بردم...
رنگها رو درصد خوب بده و اگر مشکی میخوای باشه چهارتا 100 بده...
اگر اینا رو وارد نیستی ببر خودش انجام بده... اما یکم که چه ارز کنم کلی بد اخمه طرف... نمی دونم چرا...
موفق باشی عزیز:rose:

king75

Member
دوستان اون کار پیوست از سمت راست دومی رو می خواهم بدم برای چاپ به احتمال زیاد سلفون مات میدم!

به نظر شما دیگه مشکلی طرح نداره؟؟؟؟

راستی گوشه کار رو هم می توانند خودشون گرد کنند

ereshkigal

Member
روی کارت خیلی قشنگ شده... اما خاکستری پشت کارت زیاد همخونی نداره.
روی کارت خیلی ساده و قشنگه اما پشتش کمی شلوغ شده. فکر می کنم اگه اون آیکنا نباشن بهتر باشه چون کل کارت سبکش رسمیه اما اون آیکنا یکم فانتزیش کردن.
کلاً خیلی خوبه:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا