کارت ویزیت خودم(آخرین کار من)

king75

Member
اول بگم ممکنه که این رو جایی دیده باشید چون این قدر کارت دیدم از روی اونها به این رسیدم !! :rose:

دوم هم بگم کلا قسمته من کار هام رو ساعت 4:30 بامداد بگذارم :lol: لوگو هم این ساعت گذاشتم:lol:

خوب اون آرم وسط که لوگو خودم هست این هم تاپیکش
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=170766
:oops:

آیکن هایی که بالای اسم سایت و تلفن و ایمیل گذاشتم خوبه؟؟؟؟؟؟

اندازه هم که 8.5 در 4.5 هست و پیکسل 300
:cool:

دیگه چی بگم!!!!!!!!!!

آهان!

زیر لوگو ام نوشته

photoshop graphic designer

گفتم چون ریزه بگم!!!
:-?

دیگه!:neutral:
:sad:
فکر نکنم دیگه توضیحی لازم باشه:sad:

ولی یک سوال؟

بالای شماره ام یک آیکن گذاشتم که پشتش حالت شیشه داره دستگاه چاپ این رو میگیره!!!!!!:-?

:neutral:

دیگه !!!!!!! فکر نکنم چیز دیگه این لازم باشه:wink:

آخر هم بگم کمی کار ساده هست !!!!! :cool:

یعنی کلا به نظر من کار های ساده و خلوت جالب تره و شکیل تر میشه :paint::green:

پیوست ها

• dsadasda.jpg
    dsadasda.jpg
    236.4 کیلوبایت · بازدیدها: 57
  • 412412412411111.jpg
    412412412411111.jpg
    580.7 کیلوبایت · بازدیدها: 35
آخرین ویرایش:
اول اينكه لوگو اصلا كيفيت نداره يعني خيلي مات هستش
نميدونم بخاطر چي هستش بايد تغييرش بدي
و دوم اينكه رنگ بندي جلو كارت با پشت كارت اصلا با هم سازگار نيستن
و سوم اينكه اگه از پترن توي كار هم استفاده ميكردي به نظرم بهتر بود
و در مورد پيش نمايش هم بايد به كارت ها يكم سايه (همون دراپ شادو)ميدادي تا از هم تفكيك بشن:rose:

moslancer2

Member
سلام عرفان جان... خوبی؟:rose:
اول از همه تبریک میگم که بالاخره برای لوگوت ایستادگی کردی:wink:
دوم اینکه اگر بخوام رو راست باشم باید بگم که من با انتخاب آیکون هات موافقم فقط!!! چرا؟ چون دوست من کار کارت رو من به این سادگی از کنارش نمیگذرم برات... بازم چرا؟ چون عزیز این کارت میخواد نمونه کاری از خودت باشه که جلب نظر کنه... حالا مسائلی که از نظر من (که یک نظر شخصی هست) رو برای کار شما میشه گفت این هست:
رعایت نشدن اصول رنگ... ببین رنگهای انتخابی برای لوگو و زمینه زیاد خوب نیست بیشتر روی این موارد کار کن اگر این رنگ رو دوست داری از یک بافت و یک افکت مناسب برای جلوه گر شدنش استفاده کن... کسی به این حالت رنگ ها نگاه کنه خسته میشه...
(از نظر من البته)
جای گذاری متون خوبه اما باید این رو هم در نظر بگیری که ممکنه به علت کوچک بودن در چاپ به مشکل بر بخوری...
در کل تنها مورد از نظر من رنگ ها هست و اینکه لوگو افکت خوبی نداره...
زمینه رو به قول دوست عزیز masouddesign از یک بافت و پترن استفاده کن...
روی جلوه گری لوگو هم کار کن چون میخواد کار خودت رو نشون بده...
اگر میخوای باز هم میگم با همین رنگها اگر دوست داری کار کنی روی موارد بافت و جزئیات وقت بیشتری بذار:paint:
موفق باشی:rose:
منتظر کارای دیگه هستم:rose:

king75

Member
تا شب یک تغییراتی میدم و می گذارم!

لوگو قبول درم و یک پترن یا بافت بهش میدم

لوگو هم کیفتش پایین هست چون وقتی ذخیره کردم اشتباهی اندازه کوچک ذخیره کردم و بد شد:cry:

ولی رنگ بندی هر چی فکر می کنم نمی دونم کجاش رو میگید

Amir storm

Well-Known Member
سلام
رنگ بندی خوب نیست یعنی رنگ هات جون ندارن اگه از زرد شادتری استفاده کنی بهتره
پس زمیه یک نواخت هست میتونی با پترن و سایه یه حالت طوسی زیبا بهش بدی
لوگو هم بی کیفیته (سعی کن لو گو هات رو با کورل یا الیستراتور درست کنی که محدودیت اندازه نداشته باشه)
آیکون هات زیبا هستن
.......................................................................................................................................
Potoshop Graphic designer
یعنی طراح گرافیک فتوشاپ (مگه شما اسکین فتوشاپ طراحی میکنی...!):green:
خب سعی کن خودت رو به نرم افزاری خاص محدود نکنی( افت کلاس داره ):green:
اگه رو فتوشاپ تاکید داری میتونی آیکونش رو بگذاری
.......................................................................................................................................
در کل کارت ایده جالب وشیکی داره وهمچنین خیلی جای کار داره
موفق باشی
یاعلی

hsajj

Member
قشنگ شده :rose:
به نظر من رنگ بندی پشت کار (مشکی و نقره ای) بهتره !
بقیه نکات رو ، دوسا گفتن !

king75

Member
در چند جواب بگم

فتوشاپ گرافیک دیزاینر (فتوشاپ رو برداشتم)

فونت اسمم و این کلمه بالا بزرگ تر شد ! الان دارم رو لوگو کار می کنم کیفیتش رو ببرم بالا

BENgraph

Member
نقد کارت ویزیت

در چند جواب بگم

فتوشاپ گرافیک دیزاینر (فتوشاپ رو برداشتم)

فونت اسمم و این کلمه بالا بزرگ تر شد ! الان دارم رو لوگو کار می کنم کیفیتش رو ببرم بالا

سلام عرفان جان

کار لوگوت رو دنبال میکردم تا به اینجا رسید ... اینکه میبینم در حال تلاش برای بهتر شدن کارات هستی بهت تبریک میگم و امیدوارم روزی یکی از بزرگان گرافیک ایران بشی

خلاصه میریم سر این کارتی که گذاشتی
اول رویه کار : (ترکیب رنگ)
مشکی رنگ شیکی است ! اینو خیلی از طراحها میگن اما شیکی اون ربطی به خودش نداره !!! مربوط به بقیه عناصریه که مشکی اونها رو در برگرفته ، در حقیقت رنگ مشکی یه بستره با عمق زیاد ، سفید هم همینطوره منتهی یه چند درجه کمتر و خاکستری هم یه بستره خنثی است و ... ترکیب رنگ مشکی با زرد در بیننده حس اخطار رو بوجود میاره (عموما) ، خطر ! و بیننده این ترکیب سریع موضع دفاعی در برابر خودش میگیره (به آرمها و علامتهای هشدار دهنده توجه کن) و این موضع دفاعی در کار شما اصلا بدرد نمی خوره !! شما نیاز به ایجاد حس اطمینان و تحسین در نگاه بیننده تون دارید ، نیاز دارید بیننده کارتتون (عموما منظورمه ) رو ترغیب کنید که برای انجام کارهای گرافیکی با شما تماس بگیره ، البته روش اخطار هم می تونه در صورت درست اجرا شدن کار خودشو بخوبی انجام بده اما برای فرد تازه کاری مثل من و شما استفاده از این ترکیب یا ترکیبهای مشابه خیلی خطرناکه !!! :green:

برای کار شما نیاز به ترکیبی مثل خاکستری (نیمه روشن یا تیره) مثلا + بنفش + صورتی (محدود) هست رنگ خاکستری به عنوان بستر ، رنگ بنفش به عنوان غالب و رنگ صورتی در نقش های لایت و افکت ، این ترکیب (که مورد پسند خانمها هم زیاد هست ) یه ترکیب مناسبه چرا که با دیدن اون بیننده جذب رنگ میشه ( ویه سری خصوصیت دیگه) و از این طریق می تونید پیام خودتون رو سریع بهش منتقل کنید ، مخصوصا پیامی مثل نوشته های کارت شما که کم هست رو بیننده حتی ممکنه برای حدود 1 دقیقه روش تمرکز کنه ( دیدید وقتی تو سالنهای انتظار هستیم و داریم مجله میخونیم پیش میاد بی هیچ دلیل خاصی روی یک صفحه همینطور چرخ میزنیم ؟) این چرخ زدن همون چیزیه که شما می خواید !!

اندازه فونت و عکس و افکت و شیپ و ... رو ترکیب و هدف کار مشخص می کنه ، در یک کار تبلیغاتی عموما نیاز به اندازه های بزرگتر نسبت به یک کارهای دیگه هست ، البته بیشتر نیاز به تعیین نقاط تمرکز بیننده است ، مثلا در کار شما : شما نیاز دارید اسمتون به عنوان یه گرافیست معروف بشه ، در ابتدای کار کسی با لوگوی شما زیاد کار نداره ، بیشتر اسم و خصوصا تخصص و مخصوصا اطلاعات تماس شما اولویت دارد و در کار ما پختگی طرح هم اهمیت زیادی داره ) ، که اگر اینو در نظر بگیریم مثلا میتونیم لوگو رو در یک کادر (یا بی کادر) با اندازه متوسط به پائین قاب کنید ، بعد اسمتون رو با اندازه بزرگتر از متوسط کار کنید بعد تخصصتون رو بارنگی روشن و اندازه کمی بزرگتر و کچویکتر از اسم در کار قرار بدید و شماره ها رو بزرگ ...

در ادامه استفاده از ترکیبها ، تعیین نقاط تمرکز ، طراحی مسیر حرکت چشم و .... هست که از حوصله این بحث خارجه (همین الانشم طومار نوشتم :lol: )

خلاصه اگه میخواستم جنگی نقدت کنم فقط ایرادات رو مینوشتم + یه سری پیشنهاد فوقش !! اما اگه تو مسیرت مسمم هستی نیاز به دونستن مسایل اینچنینی داری ، نیاز داری بیشتر از اینکه طرح بزنی مطالعه و تحقیق کنی ، هیچوقت فراموش نکنید کارهای تبلیغات شخصی خودتون معرف تخصصتونه (برای همه مشاغل همینجوره ) معرف حرفه ای بودنتونه ، معرف کلاس کاری شماست و سعی کنید کارهای شخصیتون (حتی اگه کار رو به کس دیگه ای بدید ) رو به بهترین صورت ممکن عرضه کنید ....

این قدر کارت دیدم از روی اونها به این رسیدم !!
دوست عزیزمهیچکس با دیدن گرافیست نشده تا حالا ( اجرا کار شاید شده باشه )
موفق باشید :rose:

Amir storm

Well-Known Member
سلام
مشکی رنگ شیکی است ! اینو خیلی از طراحها میگن اما شیکی اون ربطی به خودش نداره !!! مربوط به بقیه عناصریه که مشکی اونها رو در برگرفته ، در حقیقت رنگ مشکی یه بستره با عمق زیاد ، سفید هم همینطوره منتهی یه چند درجه کمتر و خاکستری هم یه بستره خنثی است و ... ترکیب رنگ مشکی با زرد در بیننده حس اخطار رو بوجود میاره (عموما) ، خطر ! و بیننده این ترکیب سریع موضع دفاعی در برابر خودش میگیره (به آرمها و علامتهای هشدار دهنده توجه کن) و این موضع دفاعی در کار شما اصلا بدرد نمی خوره !! شما نیاز به ایجاد حس اطمینان و تحسین در نگاه بیننده تون دارید ، نیاز دارید بیننده کارتتون (عموما منظورمه ) رو ترغیب کنید که برای انجام کارهای گرافیکی با شما تماس بگیره ، البته روش اخطار هم می تونه در صورت درست اجرا شدن کار خودشو بخوبی انجام بده اما برای فرد تازه کاری مثل من و شما استفاده از این ترکیب یا ترکیبهای مشابه خیلی خطرناکه !!! :green:
یعنی میخواید بگید که طرف با چماق میفته دنبالمون...!
ببینید همیشه تو طراحی راهی برای فرار از تاثیر های روانشناسی هست
مثلاً با پترن و سایه و....
در ضمن رنگ (مشکی+زرد یامشکی+توسی یا مشکی+قرمز یا همه باهم) انرژی زا وشداب کننده هم هست شما که نمی خواید قرمز رو بدون استایل کار کنید
خب تو کدوم یکی از کار های پیوستی شما از خودت دفاع می کنی

موفق باشید
یاعلی

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    938.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • Demo.jpg
    Demo.jpg
    797 کیلوبایت · بازدیدها: 5

Tsobh.com

Well-Known Member
تمامي طرحهايي رو كه دوستان به عنوان كارت ويزيت جهت نظرخواهي اينجا مي ذارن RGB هستن
چون در طرحهاي RGB شفافيت رنگها بالاست و همه فيلترها فعال هستند دوستان هم به اون طرف كشيده مي شن
اين اصلا صحيح نيست
عرفان جان شما هم از اين قاعده مستثني نيستين!

لوگو چرا كيفيتش پائينه دوستم ؟
عرفان جان ويزيت يك طرح كوچيك و محدوديه حتما يادت باشه بايد براي Font family و color family تعريف كني و از اون خانواده درنياي
ولي با اولين ويزيتي كه براي خودت گذاشته بودي وقتي دارم مقايسه ميكنم عاليه:rose:

هنوزم با پرسپكتيو لوگوت موافق نيستم

Amir storm

Well-Known Member
حق با جنابTsobhهست
چون من هم تاچند وقت پیش RGB کار می کردم وبه چاپ دیجیتال امید داشتم ولی اشتباه می کردم چون اصلاً به صرفه نیست .

king75

Member
دوستان کارت ویزیت کمی تغییر کرد از سمت راست دومی جدید هست برید نظر بدید خوبه یا نه ؟

moslancer2

Member
عرفان جان سلام عزیز... خوبی؟؟؟ اومدم که سخت گیری کنم... بزرگ مرد این که فقط پیش نمایش رو عوض کردی (که بهتر شده از قبل)... اما برای چی افکت لوگو رو برداشتی؟؟؟
مرد از نظر من بذار همون افکت باشه حداقل روی لوگو... اینجوری خیلی کم روح میشه بدون افکت...
البته مرد اینا نظر شخصی هست و هرچی که به دل خودت میشینه قبول هست و این مطالب صرفا جهت بهبود کار خوبت هست...
اگر دوست داشتی ادامه بده:wink:
موفق باشی عزیز...:rose:

king75

Member
عرفان جان سلام عزیز... خوبی؟؟؟ اومدم که سخت گیری کنم... بزرگ مرد این که فقط پیش نمایش رو عوض کردی (که بهتر شده از قبل)... اما برای چی افکت لوگو رو برداشتی؟؟؟
مرد از نظر من بذار همون افکت باشه حداقل روی لوگو... اینجوری خیلی کم روح میشه بدون افکت...
البته مرد اینا نظر شخصی هست و هرچی که به دل خودت میشینه قبول هست و این مطالب صرفا جهت بهبود کار خوبت هست...
اگر دوست داشتی ادامه بده:wink:
موفق باشی عزیز...:rose:

فقط یک پیش نمایش رو عوض نکردم که :lol:

راستی

مرد = عرفان :rose: (اسم من عرفان هست از این به بعد بهم بگو عرفان)

آخه اگه اون افکت رو بهش بدم کیفیت لوگو به شدت میاد پایین:-?

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
سلام عرفان جان :دی

حوسله نداشتم مظرات بچه ها رو بخونم پس ببخشید و ندید با نظر moslancer2 و Tsobh.com موافقم طبق عادت همیشگی :دی

ولی کار کلی قشنگی داره ولی چند تا اشکال هم داره مثه فنت نوشته سایز متن ها که خعلی بزرگه . آیکن ها قشنگه ولی خیلی بزرگه و ...
اگه اصلاح کنی خعلی هم خوبتر از این میشه :دی

فعلا

king75

Member
یعنی آیکن و نوشته ها رو کوچک کنم ؟

من می خوام بدم برای چاپ این کارت رد به نظرتون کدوم یکی بدم

گلاسه UV300 = قیمت 6500

سلفون براق = قیمت 7000

پلاستیک = قیمت 11000

سلفون مات = قیمت 9500

کتان آلمان = قیمت 15000

سوسماری = قیمت 19000

نظر خودم سلفون مات هست

این قیمت ها به تومان هست و بودجه تا اینجا میرسه بقیه مثل لمینت براق و لمینت مات - موضعی سلفون و P.V.C 440 و لمینت مات برجسته داره کاتالوگ و لیبل قطع ویزیت پولم به اینها نمیرسه

یا برید اینجا تو تاپیک اول یک عکس گذاشتم از قیمت ها !

کدوم بزنم؟

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=169901

moslancer2

Member
یعنی آیکن و نوشته ها رو کوچک کنم ؟

من می خوام بدم برای چاپ این کارت رد به نظرتون کدوم یکی بدم

گلاسه UV300 = قیمت 6500

سلفون براق = قیمت 7000

پلاستیک = قیمت 11000

سلفون مات = قیمت 9500

کتان آلمان = قیمت 15000

سوسماری = قیمت 19000

نظر خودم سلفون مات هست

این قیمت ها به تومان هست و بودجه تا اینجا میرسه بقیه مثل لمینت براق و لمینت مات - موضعی سلفون و P.V.C 440 و لمینت مات برجسته داره کاتالوگ و لیبل قطع ویزیت پولم به اینها نمیرسه

یا برید اینجا تو تاپیک اول یک عکس گذاشتم از قیمت ها !

کدوم بزنم؟

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=169901

سلام عرفان جان:rose: مرد من میدونم کجا میخوای بدی چاپ خودم شنبه کار بردم برای چاپ(اون سری گفتی طرفه کجا بود گرفتم کجاس) بنا بود امروز بده که افتاد به دوشنبه... راستش من بار اول بود اینجا دادم نمونه کارهاش رو دیدم ماتش خوب بود... من یه کار 5000 تایی uv دادم و یه 1000 تایی مات... هر دو هم دورو... برای اولین بار اینجا از رنگهام ایراد گرفت که مجبور شدم عوض کنم... اینم بخاطر این بود که مشتری دیگه این مکان رو انتخاب کرده بود... راستش اگر عجله نداری صبر کن من ببینم کیفیت کارش چجوری هست بعد بهت بگم...:wink:
اگر بد بود میگم کجا بری... اگر خوب بود هم میگم بری پیشش:wink:

king75

Member
واقعا یادم رفت ! اون مغازه (برداشته شد) هست !

آخر سر کدوم رو بدم بهتره!/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی اسم من عرفان هست اینقدر نگو مرد عرفان بگی بهتره

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا