دوستان نظر میدین؟:rose:
anayurdu Member Dec 29, 2010 #2 عالیه ولی اگه رو امین کمی کار کنی زیباتر هم میشه آخرین ویرایش: Dec 29, 2010
Mj Well-Known Member Dec 30, 2010 #4 خیلی خیلی دوسش دارم بسیار خوشگله کلا این تیپ کارای Gang و اسپرت رو دوست میدارم خسته نباشی
GsGraphic Well-Known Member Dec 31, 2010 #5 سلام دوست گلم یه چیزی بگم؟ بی نظمی و شلوغی کار چشمو اذیت میکنه بافت بک کار خیلی شلوغ شده
M Majid CG کاربر متخصص مدلینگ Dec 31, 2010 #8 بنظرم خیلی قشنگ شده دوستان الان اینجوری فکر میکنن شلوغه وقتی روی کارت بیاد خیلی طرح جالبی میشه نظرم اینه که تغییرش ندی
بنظرم خیلی قشنگ شده دوستان الان اینجوری فکر میکنن شلوغه وقتی روی کارت بیاد خیلی طرح جالبی میشه نظرم اینه که تغییرش ندی
Webber Well-Known Member Dec 31, 2010 #9 سلام زيباست و متفاوت. فقط ،پس زمينه تون رو با كاغذ خط دار معمولي امتحان كرديد؟چون نوشتيد چاپ ديجيتال گفتم.به نظرم فونت انگليسي تون رو هم تغيير بديد فكر نمي كنم بد باشه. موفقيت
سلام زيباست و متفاوت. فقط ،پس زمينه تون رو با كاغذ خط دار معمولي امتحان كرديد؟چون نوشتيد چاپ ديجيتال گفتم.به نظرم فونت انگليسي تون رو هم تغيير بديد فكر نمي كنم بد باشه. موفقيت