کارت ویزیت استودیو فیروزه

hoceyn

Active Member
سلام ، اگه کارت ویزیت اونایی هست که وسط عکس کارت واقعا فوق العاده است و همینطور کلاس کاری و مد روز بودنشم به جذابیتش افزوده.

راستش یاد سایت mandana_ns ( مدیر سایت ) افتادم.

آخرین ویرایش:

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام
از این کارت ویزیت خیلی خوشم میاد.
زیبا شده.
راستی این کارتو قبلا گذاشته بودیا!!
موفق باشیــ.

30min

Banned
کارت ویزیت شیکی شده تهمورث خان :wink:
چیدمانش هم خیلی خوب شده به قول دوستمون مد روز !
Hoceyn خان لینک ماندانا رو اشتباه دادی این بنده خدا Banned هستش !
موفق باشید .

Ultra3D

Well-Known Member
سادگی و در عین حال ترکیب رنگش خیلی خوشکلش کرده
حالا باید بدی یک مرکز چاپ توپ
(لمینت دار چاپ کن خیلی خوشکل می شه)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اصول طراحی کارت ویزیت با چیزی که شما طراحی کردید متفاوته.
در زیبا بودن این طرحی که گذاشتید هیچ شکی نیست.
ولی اون طرحهایی که اطراف کارت گذاشتید یا اون استروک سفید دور کارت بعیده که توی چاپ چیزی ازشون باقی بمونه.
البته توی ایران اینطوری هست و در زمان برش دقت ندارن.
وگرنه کارت خیلی زیبایی هست.

mrtnet

Member
با سلام

جای حرفی نمونده تمام دوستان نظرات خوبی دادن و واقعا قشنگ شده و سوالی که من دارم شما این کارت چاپ اختصاصی میدید در غیر اینصورت به نظرتون این رنگ مشکی میتونه در بیارن یا خیر ؟؟؟

موفق و پیروز باشید

hhhhaaaa

Member
GFX Master
ولی اون طرحهایی که اطراف کارت گذاشتید یا اون استروک سفید دور کارت بعیده که توی چاپ چیزی ازشون باقی بمونه.

کاملا موافقم ! اون رو پاک کنی بدی چاپ بهتره چون امکان داره یه جا بیفته یه جا نه!

کارت زیبا و شیک و سنگینی هست اگه رو کارت جنس خوب چاپ بشه خوبه ولی رو این معمولی های براق جالب در نمیاد:-?
موفق باشی دوست :rose:

Mr.Doosti

Active Member
دوست عزیز کار قشنگی شده....ولی سایزش زیادی بزرگ نیست؟؟؟؟احتمال زیاد از چپ و راست زیر برش میره....
اگه نمی خوای زیاد هزینه کنی رو سلفون مات چون زمینه کار مشکیه قشنگ میشه.....
موفق باشی

absdostan

Active Member
خوق العاده زیباست ، تبریک می گم . از گلادینت پس زمینش بیشتر خوشم اومده .

اما کاش اون استروکی که دورش دادی خوب بیفته

:rose:

Saeed

Well-Known Member
سلام

این طرح رو قبلا گذاشته بودید ، اوونجا گفتم اینجا هم میگم خیلی شیکه اما همونطوری که دوستان گفتن باید ببینید بعد چاپ چی در میاد !!

اما بنظر من اگه تهران میدید چاپخونه که معمولا ( بهارستان میدن ) بهتره بدید یه چاپ خونه ای که سرش خلوته ، چرا ؟ اکثر چاپ خونه ای هایی که سرشون شلوغه سرسری برش میدن !! چون به چشم دیدم میگم

موفقیت :rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
به به تهمورث خان قديم :wink:
كارتت خوب ديزاين شده ولي با كيفيت دستگاه هاي ايران بعيد ميدونم توي چاپ خروجي خوبي داشته باشي

موفق باشيد

خوب اول تشکر میکنم از دوستان به خاطر نظراتشون .
در مورد Stroke حق با شماست و جالبه بدونید من شرط کردم که در صورتی طرح رو میخوام که خطوط در کار باشه !
چاپخونه هم که در مشهد هستش قبول کرد که کار رو انجام بده !
در هر صورت شاید این کیفیت در کارشون هست که اینطور تضمین به من دادن .
چند نفر از دوستان ذکر کرده بودند که من این کار رو قبلا گذاشتم که توجهشون رو به این تاپیک جلب میکنم :
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=143829
امیدوارم به زودی زود این شبهات برطرف بشه .
موفق باشید .

alionline1366

Active Member
کار قشنگی شده از لحاظ دیداری ولی کاملا با GFX Master موافقم تو چاپ کلی از دیتیلات از بین میره حالت حسابی گرفته میشه

kamifa1986

Well-Known Member
کارت ویزیت شیکی شده، تبریک میگم

یکی از نقاط قوت کارتت استروک سفید دور کارت هست ، اما 100% بعید میدونم بعد از برش اون خطها رو بازم ببینی !

شاد زی
كاملاً تأييد ميشه. اگه فقط مونيتورينگه كه خيلي زيبا شده. ولي اگه تو فكر چاپي بايد بگم متاسفانه خيلي جالب نميشه

Erfan

Active Member
رنگبندی و زیبایی خاصی داره ولی باید دید با کدوم روش چاپ قراره چاپ بشه که آیا این زیبایی رو بعد از چاپ به همراه داره ؟

:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا