دوستان عزیز این کار فقط صرف طراحی بود و به مکان خاصی تعلق نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jvaad_p84 Member Sep 2, 2010 #1 دوستان عزیز این کار فقط صرف طراحی بود و به مکان خاصی تعلق نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mj Well-Known Member Sep 2, 2010 #4 سلام زیبا شده اما شلوغه و روی موضوعه خاصی تمرکز نداره امیدوارم موفق باشی
majid_a95 Active Member Sep 2, 2010 #5 سلام ایده زیبایی داره! ولی ............... اگه یکی مثل من سواتش نم داشته باشه چی؟ برای مکان های عمومی (تو این مایه ها) بهتره حداقل تیتر اصلی تون فارسی استفاده بشه! یا علی آخرین ویرایش: Sep 2, 2010
سلام ایده زیبایی داره! ولی ............... اگه یکی مثل من سواتش نم داشته باشه چی؟ برای مکان های عمومی (تو این مایه ها) بهتره حداقل تیتر اصلی تون فارسی استفاده بشه! یا علی
S SMDaneshvar Member Sep 2, 2010 #6 طرح خوبه ولي شايد زياد واسه كارت ويزيت مناسب نباشه ... به نظر من يه كم زاويه نوشته ها هم زياده ...
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. Sep 2, 2010 #7 سلام به نظرم قشنگ شده اما برای کارت ویزیت مناسب نیست !! موفق باشیــ.
pouya saadeghi Active Member Sep 2, 2010 #8 javadmagic گفت: سلام به نظرم قشنگ شده اما برای کارت ویزیت مناسب نیست !! موفق باشیــ. کلیک کنید تا باز شود... موافقم. يكمى هم شلوغه آخرین ویرایش: Sep 3, 2010
javadmagic گفت: سلام به نظرم قشنگ شده اما برای کارت ویزیت مناسب نیست !! موفق باشیــ. کلیک کنید تا باز شود... موافقم. يكمى هم شلوغه
Saeed Well-Known Member Sep 3, 2010 #9 اگهـ توی چاپ بهـ همین شکل در بیاد ( کهـ بهـ احتمال 99% در نمیاد ) خیلی شیک میشهـ ... موفقیت .. !!