کارت نمیدونم چیزیت !!!!

h.khafan

Active Member
سلام:

اینم یه کارت ویزیت خیالی (البته شاید در اینده ای نه چندان دور برای سایتم ازش استفاده کنم.)

اینم طرحیه که تو پستای پایین گذاشتم:

موضوع سایت هم هوزم معلوم نیست اصلا شاید سایتی در کار نباشه.

فقط اشکالاته کارو بگید چون من تا به حال نه کارت ویزیت طراحی کردم ونه چیزی چاپ کردم.

نمیدونم فرق بین طرحی که تو مانیتور میبینم با چاپ شدش چقدره.

و یه سوال !! اندازه ی استاندارد کارت ویزیت چقدره .

ممنون
حامد

آخرین ویرایش:

MAJOR

Well-Known Member
خوب برای اولین بار خیلی خوبه ولی یکم از براش و طرح های دیگه هم استفاده کن البته چون موضوع نداشتی شاید اینطور بوده

اتفاقا اولین کار خیلی خاص میشه . به نظرم کار شما هم خیلی خاص و جدید شده .
clap.gif

فقط یه نکته اینکه فاصله نوشته ها تا اطراف کادر مناسب نیست .
no2.gif

در مورد اندازه هم سایز استاندارد اون 4.8 در 8.5 هستش و رزولشن کارت هم باید 300DPI باشه
fairy.gif

امیدوارم بزودی سایتت راه اندازی بشه . در ضمن نوشته های روی کارت خیلی بامزه بودند . موفق باشی

h.khafan

Active Member
خوب برای اولین بار خیلی خوبه ولی یکم از براش و طرح های دیگه هم استفاده کن البته چون موضوع نداشتی شاید اینطور بوده

دلیل استفاده نکردن از براش نداشتن براش بود . همی داراییه من یه سیدی براش بود که نمیدونم چیکارش کردم.

*4.8 ريزليشن 399 يا 391

كار هم خوبه

ممنون

در مورد اندازه هم سایز استاندارد اون 4.8 در 8.5 هستش و رزولشن کارت هم باید 300dpi باشه
امیدوارم بزودی سایتت راه اندازی بشه . در ضمن نوشته های روی کارت خیلی بامزه بودند . موفق باشی

ممنون.چشماتون خاص میبینه.
نوشته ها هم منظورتون نوشته های بالا بود دیگه.؟

روشون کار میکنم دوباره میزارم.

h.khafan

Active Member
سلام:

ممنون از استقبال گرمی که از دو طرح دوم شد .!!!

به خاطر استقبال بیش از اندازه کلا کارو کنفیکون کردم:

برای بهتر شدم کار اشکالاتش رو بگید.

پیشاپیش ممنون واگه تا سال دیگه همدیگه رو ندیدیم بدونید که سرم خیلی شلوخه !!!؟

h.khafan

Active Member
ممنون از لطفت.

برای آموزش که چیز خاصی نداره بزارم. ولی اگه به نتیجه برسه فایل psd رو مرتب میکننم برات میزارم.

فعلا که به هیچ نتیجه ای نرسیدم. یعنی هیچ اشکالی نداره !!!!!!!!! جللخالق

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
clap.gif

no2.gif

در مورد اندازه هم سایز استاندارد اون 4.8 در 8.5 هستش و رزولشن کارت هم باید 300DPI باشه
fairy.gif

من مطمئن هستم كه اين كه شما گفيد را اين جوري ياد گرفتيد ولي تو چاپخونه (بيشتر هم اصفهان) سايز را 8.4*4.8 ميگرند با ريزليشن 391 تا 399 البته فايل را از شما با همين مقدار هم كه بديد ميگيرند ولي خودشون تنظيم ميكنند من خودم اول 300 ميگرفتم ولي الان 2 سالي هست كه با يكي از كسائي كه تو كار چاپ اشنا شدم خيلي از ريز كاريهاش ياد گرفتم البته اين تو اصفهان عرف شايد جائي ديگه نباشه

جدیدترین ارسال ها

بالا