کارت میکس یا سرعت

سلان دوستان من دارن فیلمی full hdبه سایز1920در1080را در نرم افزار ادیوس کار میکنم ولی حرکت خیلی آهسته هست چه 25 فریم چه 30فریم می خام بدونم از پایین بودن سیستم هست و باید او ن رو ارتقائ بدم یا باید کارت میکس ببندم و تازه وقتی هم توی مدیا پلیر یا نرم افزار نرو یا کا ام پلیر میبینم جرکت باز هم آهسته هستش چی کار کنم کار عجله ای هست

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام،بله دوست عزيز،ايراد به ضعف سيستم برميگرده،دقيقا من هم همين مشكل ام در نرم افزاراي ديگه رو تجربه كردم:rose:

خوب دوست من از پاسخت ممنونم میخاستم بدونم چرا بعضی ها کارت میکس روی سیستمشون میبندن چه تاثیری داره
آیا سرعت سیستم و میبره بالا که اگه این طوره خوب یه سیستم مدل بالا می خریم که احتیاجی هم به کارت نداشته باشه
یا نه برای هدف خاصی می بندن

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
خواهش ميكنم،كارت ميكس الان ديگه استفاده آن چناني نداره،معمولا واسه ورودي از روي منابع DV و RGB بود،الان كه كم كم دارن منسوخ ميشن اون فرمت ها،واسه كار با فرمت هاي روز احتياج به اينا نيست ديگه(تنها دليلشون و امتيازشون نسبت به آي لينك(1394) توي خروجي گرفتن رنگ هاي گرم مثل قرمز هست كه نميذاره دچار شكست بشن)
در كل تاثيري بر روي سرعت نداره،واسه اين مساله شما بايد كارت گرافيك خوب و رم قوي داشته باشيد آقا رسول:rose:

خوب چرا پس شکرت کنوپوس اوید دارن این کارت ها را برای فرمت hd و dvتولید میکنن اخه این شرکتها کارشون باید روی یک حساب و کتابی باشه مثلا یک کارت تولید میکنه در حد یک میلیون خوب این کارت برای چی تولید میشه الکی برای چند تا افکت که ریل تایم باشه
خوب فکر نکنم

delta_netgroup

New Member
سلام .تا اونجایی که من میدونم اولین ملزم تو ادیت اونم با نرم افزار ادیوس داشتن یه سیستم با رم بالا که اونم به ویندوزت بستگی داره مثلا xp 32bit رم بیشتر از 3.5 رو نمیتونه ساپورت کنه اگه 64بیت باشه این مشکل محدودیت نداره و داشتن fsb بالا cpu های چند هسته ایه با حافظه کش بالا مثلا 1m به بالا و از همه مهمتر کارت گرافیک با حافظه 512 به بالا این سیستم باعث رون شدن کل کارهات میشه.
حالا چرا کارت میکس تولید میشه اونم به خاطر گرفتن خروجی ریل تام و دیدن نهایی کار هست چون اگه دقت کرده باشی بدون کارت میکس اگه بخوای بدونی در نهایت کارت چی میشه حتما باید رندر بگیری ولی کارت میکس بدون رندر گرفتن این کار رو انجام میده.
1نکته من بعضی اوقات تو نرم افزار یولید همین مشکل تو رو داشتم که با بالا بردن فریم ریت فیلم مشکلم حل شده مثلا 7000 که تو نرم افزارهای convertor میشه این کار رو کرد.

جدیدترین ارسال ها

بالا