کارت من 3 (حسین )

MrHossein

Well-Known Member
[FONT=&quot]سلام به همه[/FONT]
[FONT=&quot]شما هم اکنون شاهد سومین کارت ویزیت من در طول 48 ساعت گذشته هستید. امیدوارم این یکی دیگه ارزش چاپ رو داشته باشه.[/FONT]
[FONT=&quot]از همه دوستان عزیزی که نظر میدن ممنونم و از [/FONT]javadmagic[FONT=&quot] , [/FONT]winsent[FONT=&quot] , [/FONT]Gilas[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]و[/FONT] to remember sb [FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]که تا اینجا منو راهنمایی کردند تشکر میکنم.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​

پیوست ها

• hossein13.jpg
    hossein13.jpg
    80.7 کیلوبایت · بازدیدها: 48

winsent

Banned
سلام.
این کارتون نسبت به بقیه کارهاتون خیلی بهتر شده و این نشون دهنده پیشرفت شما هستش که جای خوشحالی داره.
در این طرح، به چند نکته و راهنمایی اشاره میکنم که امیدوارم مفید باشه:
- پترن و شکل زیر نوشته اسم شما کیفیت پایینی داره (البته در این طرح، نمیدونم سایز اصلی بهتر هستش یا نه)
- نوع فونت انگلیسی به کار رفته خوب نیست و حالت تقزیبا فانتزی به طرح داده
- بهتره برای هماهنگی بیشتر، نوع هر 2 فونت نوشته "طراح گرافیک" یکسان انتخاب بشه.
موفق باشید...

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام
به نظرم به اندازه ی کافی کارای دیگران و نگاه نمیکنی! یعنی توی این چندتا کارت ویزیتت همین آبجکتا بودن و فقط جاشون و عوض کردی!
سعی کن با دیدن کارتای خارجی و ایرانی یه ایده ای به کارت خودت بدی.
و مشکلی که داری، کارات یه مقدار بی کیفیت هستن.
فونتات هم یکدست کن که بهتر باشه.
موفق باشیــ.

Fa

Well-Known Member
اون کادر سفید و اون شماره تلفن اون وسط بده . حاشیه دور کارت هم بردار چون موقع کات کردن اندازه هاش بهم می خوره .طرح کارتم شبیه کارهای مذهبیه

dark_graph

کاربر فعال
سلام.
این کارتون نسبت به بقیه کارهاتون خیلی بهتر شده و این نشون دهنده پیشرفت شما هستش که جای خوشحالی داره.
- پترن و شکل زیر نوشته اسم شما کیفیت پایینی داره (البته در این طرح، نمیدونم سایز اصلی بهتر هستش یا نه)
موفق باشید...
:rose:

MohammadGh

Well-Known Member
سلام
اين طرح از طرح هاي قبليت بهتر شده
يكم روش كار كني بهتر هم ميشه
موفق باشي

MrHossein

Well-Known Member
از راهنمایی همه ممنونم .
خیلی ممنون میشم اگر چندتا لطف دیگه بهم بکنید.
1- اگر کار خاصی برای ایده گرفتن مد نظر دارید لینکش رو برام بگذارید یا برام میل کنید
2- من فونت فارسی سازگار به اندازه کافی ندارم تا بتونم متونع تر کار کنم اگر لینک دارید اونم لطف کنید
3- در مورد ترکیب و رنگبندی هم اگر مطلب خاصی باید بدونم بفرمایید
-------------------------------------------------------------------------------------

و در مورد مذهبی بودن هم البته اینطور که boofart جان میگه هم مذهبی نیست فقط من علاقه زیادی به خط شکسته دارم و البته چندتا مورد دیگه.

بازهم از همتون واقعا ممنونم. منتظر کارهای بعدیم هم باشید البته نه با سرعت این 3 تا کار.
راستی winsent چی شد این ماهنامه. . . . ؟
در پناه حق . . .

سلام.
موفق باشید...

me too

جدیدترین ارسال ها

بالا