سلام. این کار رو جدیدن آماده کردم.البته چاپ شده :green: ممنونم
rohnaz Well-Known Member Nov 9, 2011 #1 سلام. این کار رو جدیدن آماده کردم.البته چاپ شده ممنونم پیوست ها Untitled-1.jpg 326.9 کیلوبایت · بازدیدها: 56
main Well-Known Member Nov 9, 2011 #2 قشنگ شدهـــ البته میتونست یکم از این سادگی در باید و یکم خلاقانه تر بشه . اینطوری خیلی سادس. در ضمن با فونت پایین کارت موافق نیستم. موفق باشی
قشنگ شدهـــ البته میتونست یکم از این سادگی در باید و یکم خلاقانه تر بشه . اینطوری خیلی سادس. در ضمن با فونت پایین کارت موافق نیستم. موفق باشی
MOSTAFA کاربر فعال Nov 9, 2011 #3 قشنگه فقط روی استایل متون میتونستی بیشتر کار کنی اسم عروس داماد هم یکم ریز هست درشت تر بشه بهتره موفقیتـ
قشنگه فقط روی استایل متون میتونستی بیشتر کار کنی اسم عروس داماد هم یکم ریز هست درشت تر بشه بهتره موفقیتـ
ArTaBaZ Well-Known Member Nov 11, 2011 #6 سلام دوست عزیز به نظر من اگه یکم پر رنگ تر باشه بهتره ، همچنین بقول آقا مصطفی یکم ریزه با تلفن و آدرس ... درکل کار خوبیه اگه پر رنگ تر بشه موفقیتـ
سلام دوست عزیز به نظر من اگه یکم پر رنگ تر باشه بهتره ، همچنین بقول آقا مصطفی یکم ریزه با تلفن و آدرس ... درکل کار خوبیه اگه پر رنگ تر بشه موفقیتـ
Yunes.grapix Well-Known Member Nov 12, 2011 #7 با دوستان هم عقیده ام ، ضمن اینکه اسم عروس و داماد بهتر بود از رنگهای گرم استفاده کنی مثل ترکیبی از قرمز و مشکی و قهوه ای سوخته که اولا هم شبیه خوشنویس شده های دستی باشه و به نظرم کار شما هم هنری تر می شد
با دوستان هم عقیده ام ، ضمن اینکه اسم عروس و داماد بهتر بود از رنگهای گرم استفاده کنی مثل ترکیبی از قرمز و مشکی و قهوه ای سوخته که اولا هم شبیه خوشنویس شده های دستی باشه و به نظرم کار شما هم هنری تر می شد