استفاده از and در زبان انگلیسی
and به عنوان حرف ربط همپایه ساز
and یک حرف ربط همپایه ساز یا همان coordinating conjunction است. این بدان معناست که این حرف ربط دو کلمه، عبارت یا جمله را که از نظر دستوری ارزش برابری دارند و از یک نوع شمرده میشوند را به هم ربط میدهد.
استفاده از and بین دو کلمه
دو کلمه ای که and به هم مرتبط میسازد میتواند صفت، اسم، قید و یا فعل باشد.
در این حالت باید دو طرف and دو عبارت یا همان phrase را داشته باشیم.
در این حالت در طرفین and باید دو جمله داشته باشیم.
and به عنوان حرف ربط همپایه ساز
and یک حرف ربط همپایه ساز یا همان coordinating conjunction است. این بدان معناست که این حرف ربط دو کلمه، عبارت یا جمله را که از نظر دستوری ارزش برابری دارند و از یک نوع شمرده میشوند را به هم ربط میدهد.
استفاده از and بین دو کلمه
دو کلمه ای که and به هم مرتبط میسازد میتواند صفت، اسم، قید و یا فعل باشد.
- صفت
I like the red and yellow one. من قرمز و زرد را دوست دارم.
- اسم
I like both books and movies. من هر دوی کتاب و فیلم را دوست دارم.
- قید
She cooks well and quickly. او سریع و به خوبی آشپزی میکند.
- فعل
استفاده از and بین دو عبارتShe cooks and sings at the same time. او همزمان آشپزی میکند و شعر میخواند.
در این حالت باید دو طرف and دو عبارت یا همان phrase را داشته باشیم.
- عبارت اسمی
My uncle and his aunt both got married last month. عموی من و خاله او هر دو ماه قبل ازدواج کردند.
- عبارت قیدی
Reading a new book and watching a new movie are my hobbies. خواندن یک کتاب جدید و دیدن یک فیلم جدید جز سرگرمیهای من هستند.
- عبارت فعلی
استفاده از and بین دو جملهShe is able to stay calm and handle the situation. او میتواند خونسرد باشد و شرایط را کنترل کند.
در این حالت در طرفین and باید دو جمله داشته باشیم.
I baked the cake and my mom cleaned the house. من کیک را پختم و مادرم خانه را تمیز کرد.
She went shopping and I stayed home. او رفت خرید کند و من در خانه ماندم.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد and در زبان انگلیسی و همچنین کاربردهای این کلمه می توانید به مقاله گرامر and در زبان انگلیسی مراجعه کنید