کاربرد و تفاوت های make و create در انگلیسی

tatschool

Active Member
تفاوت اصلی make و create چیست؟

«make» و «create» هر دو به تولید چیزی اشاره دارند، اما «make» به ترکیب برخی از موارد با هم بدون هیچ خلاقیتی اشاره دارد، در حالی که «create» زمانی است که کسی چیزی را به وجود می آورد، چیزی منحصر به فرد که برای اولین بار تولید شده است.

هر دوی این کلمات زمانی به کار می روند که بخواهیم نشان دهیم چیزی تولید شده است. “create” نشان می دهد که چیزی به وجود آمده است، منحصر به فرد است زیرا خلاقیت در پشت آن نهفته است و اولین در نوع خود است. به نمونه های زیر نگاه کنید:

Mary Shelly created Victor Frankenstein in the 18th century.

مری شلی ویکتور فرانکنشتاین را در قرن هجدهم خلق کرد.

God created humans and that was her biggest mistake.

خدا انسان ها را آفرید و این بزرگترین اشتباه او بود.

از “Make” نیز برای تولید استفاده می شود. هنگامی که ما چیزی را می سازیم، چندین ماده از قبل ساخته شده را با هم ترکیب می کنیم. غذا، دسر، نان و… درست می کنیم اما خلاقیتی پشت آن نیست. تنها با دست ساخته شده است. به مثال های زیر نگاه کنید:

I wish I knew how to make cheesecakes.

کاش بلد بودم کیک پنیر درست کنم.

I’ve decided to make white fries for you this weekend.

من تصمیم گرفتم این آخر هفته برای شما سیب زمینی سرخ کرده درست کنم.

شباهت های make و create

ما از هر دوی این کلمات برای نشان دادن تولید چیزی استفاده می کنیم. به نمونه های زیر توجه کنید:

I wonder who has created all this beauty in nature?

نمی دانم چه کسی این همه زیبایی را در طبیعت خلق کرده است؟

She can’t wait for the day you guys make pasta.

او به شدت منتظر روزی است که شما بچه ها ماکارونی درست کنید.

دو فعلmake و create گاهی باعث ایجاد ابهام برای زبان آموزش می شوند. در مقاله کاربرد و تفاوت های make و create در انگلیسی تفاوت های میان این دو به تفصیل مشخص شده است. همچنین به کاربردهای هر یک از آن ها در زبان انگلیسی نیز پرداخته شده است.

منبع: گرامر، کاربرد و فرق make و create در انگلیسی + مثال در جمله

جدیدترین ارسال ها

بالا