<<< کاربرد دوگانه يک کليد(Button) >>>

KAIREZA

Member
آيا ميشه حالتي به دکمه داد که با کليک اول يه کار انجام بده و با کليک دوم کار ديگري؟
مثلا با زدن روي يک کليد موزيک وصل و با زدن دومين کليک روي همان دکمه صدا قطع بشه
لطفا در صورت امکان يه مثال هم براي ما فقير بيچاره ها بزارين!:cry:

KAIREZA

Member
خیلی متشکر از راهنمایی شما
اما من خیلی کد نویسی بلد نیستم اگر امکانش هست یک مثال عملی بگذارید در غیر این صورت حداقل بگید من با این کد چکار کنم (لطفا دقیق بگید)
ممنونننننننن

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
خب دوست عزیز بهتره اول مقدمات بیلدر رو یاد بگیرید بعد برید تو کار اینجور کد نویسی ها

یه Button بزارید با یه Rectangle بعدش کد مورد نظر رو توی قسمت کد نویسی Button بنویسید بعدش حله

KAIREZA

Member
MahmoodM30 عزيز
عصاب مصاب نداريا!
خدا خيرت بده خودت از اول همه چيزو بلد بودي دادا ؟
به هر حال دستت درست! فهميدم چي شد.

chia_1372

New Member
دوتا دکمه عین هم بذار و کاری کن که با کلیک روی اولی خودش مخفی و دومی که مخفی بوده ظاهر بشه و برعکس بعد هر کدی هم که دوست داشتی رو هر کدوم بنویس

9up

Active Member
سلام
اگه بخوام یه مثال ساده از کاربرد عملی این نوع کلیدها بزنم می تونم به ولوم پخش ماشین اشاره کنم که مثلا برای تنظیم بالانس، باس، تریبل و ... باید کلید را به تعداد فشار بدین تا منوی مربوط به اون نمایش داده بشه. مثلا وقتی اولین بار کلید رو میزنید به منوی بالانس میره. دومین بار به منوی باس و به همین ترتیب تا آخر.
برای اینکه شما کلیدهای چندگانه درست کنید یه راه حل خیلی ساده وجود داره.
شما هر بار که باتن رو فشار میدید به مقدار متغیر 1 واحد اضافه میکنید. بعد نسبت به مقدار متغیرتون اعمال کنترلی رو انجام بدین.
یه مثال پیوست کردم که میتونید اونو تا n حالت افزایش بدین.
البته یادتون نره که تو حالت n باید مقدار متغیر رو صفر کنید!! (یعنی اگر شما 10 حالت داشته باشید، باید تو if دهمی مقدار متغیر شمارنده رو صفر کنید)

من همیشه از این نوع الگوریتم استفاده می کنم. لطفا اگر دوستان راه حل بهتری دارن توضیح بدن.

پیوست ها

• Multi Select Button.rar
    682 بایت · بازدیدها: 25

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
MahmoodM30 عزيز
عصاب مصاب نداريا!
خدا خيرت بده خودت از اول همه چيزو بلد بودي دادا ؟
به هر حال دستت درست! فهميدم چي شد.

آخه دادا چه ربطی داره به اعصاب داشتن یا نداشتن من نمیدونم چرا وقتی من چیزی میگم میگن اعصاب ندارم:-?

من فقط گفتم بهتره مقدمات رو یاد بگیرید شما که هنوز بلد نیستی یه دکمه رو بیاری روی صفحه و دابل کلیک کنی و بری قسمت کد نویسی چرا رفتی رو خط کد نویسی

بعضی از دوستان نمیدونم چرا دنبال لقمه اماده میگردن موندم اصلا چی بگم.

درضمن من اول مقدمات رو یاد گرفتم بعدش رفتم سراغ کارایی دیگه

درضمن هیچ وقت هم ادعایی نمیکنم که توی بیلدر همه چی بلد هستم

هرچی ام یاد گرفتم از لطف دوستای گلم توی انجمن بوده

من همیشه هرچی به دوستان میگم به خاطر خودشون هست

از این به بعد سعی میکنم دیگه چیزی نگم زیپ دهن بسته اینجوری فک کنم ادم خوبی میشم

جدیدترین ارسال ها

بالا