کاربا pen

michealwiper

Active Member
سلام
آقا چجوری میشه وقتی مسلن یک ناحیه رو با pen درست کردی و یک مسلن دایره یا بیضی درست کردی بعد ازش کپی بگیری یا داپلیکیت کنیش؟
اصن میشه همچین کاری یا نه؟چون من الان دارم یک طرحی میزنم و باید همچین کاری بکنم
خب ب ذهنم رسید که باید اینکار بشه آیا میشه؟
چون نمیخام همش از لایه ها کپی بگیرم و بعد پاک کنم یا کات کنم
مرسی ؟

MOSTAFA

کاربر فعال
منظورتون اینه که چطور توی یه لایه چندین دایره و بیضی به صورت وکتوری رسم کنید؟

Mohammad

Member
اگه دوره دایره چیزی نباشه ، شما دورشو انتخاب کن Ctrl رو بگیر و با ماوس جا به جاش کن اما همون لایه جابه جا میشه کپی نمیشه
اگه میخوای کپی کنی ، قسمتی که می خوای کپی کنی انتخاب کن بعد Ctrl+J رو بزن از قسمت انتخاب شده یه لایه جدید میسازه
در آخر هم اگه میخوای تعدد لایه هات زیاد نشه می تونی Merge کنی

======

اینم بگم شما با ابزار پن می تونید بدون ایجاد لایه جدید روی همون لایه کار کنید ! راستش هم بگم که دقیقا نفهمیدم مشکلتون چی بود

MOSTAFA

کاربر فعال
اگه دوره دایره چیزی نباشه ، شما دورشو انتخاب کن Ctrl رو بگیر و با ماوس جا به جاش کن اما همون لایه جابه جا میشه کپی نمیشه
اگه میخوای کپی کنی ، قسمتی که می خوای کپی کنی انتخاب کن بعد Ctrl+J رو بزن از قسمت انتخاب شده یه لایه جدید میسازه
در آخر هم اگه میخوای تعدد لایه هات زیاد نشه می تونی Merge کنی

مشکلتون چی بود

البته راه ساده تری هم هست که به Merge و ... نیاز نداره، کافیه شما بعد از رسم دایره ی اول در قسمت تنظیمات ابزار که بالا هست، حالت add to shape area (+) رو انتخاب کنید بعد هر شکلی که رسم میکنید در همون لایه اعمال میشه... چه با ابزار های shape چه pen tool

nima_dsnr

کاربر VIP
فکر کنم میخوای خطوط Path رو کپی کنی و توی همون لایه باشه.

خوب میتونی اون فلش سیاه رو انتخاب کنی (با کلید A یا Shift+A فعال میشه)

بعد Alt رو نگهدار و شکل رو درگ کن و رها کن.

michealwiper

Active Member
فکر کنم میخوای خطوط Path رو کپی کنی و توی همون لایه باشه.

خوب میتونی اون فلش سیاه رو انتخاب کنی (با کلید A یا Shift+A فعال میشه)

بعد Alt رو نگهدار و شکل رو درگ کن و رها کن.
مرسی نیما جان فکنم شما درستترین جواب رو دادی
فقط من منظورم ازاین سوال واسه این بوده که مسلن بتونم یکه خط و خطوطی بسادگی کار با illustrator که راحت میشه
ساخت و یکسری رنگها رو باهم قاطی کرد ویا گرادیانت داد بهشون و ازاین اشکال قشنگ که بک گراند 7 هست تو فتوشاپ
بسازم واسه این بود که اینو پرسیدم
مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا