بله دوستان آمیتیس بازی رایان شرکت خیلی قویه
امین تری دی Active Member May 6, 2011 #21 بله دوستان آمیتیس بازی رایان شرکت خیلی قویه آخرین ویرایش: May 6, 2011
rezaoptic Well-Known Member May 7, 2011 #23 به به آقای امین مشتاق دیدار. ننوشتی با چه نرم افزاری کار کردی؟
Amin 4D مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f May 7, 2011 #25 امین جان ببخشید دیر سرزدیم. مثل همیشه کارت عالیه. بسی حال کردیم. واقعا که خسته نباشی. به امید موفقیت و پیشرفت روز افزونت. شاد باشی و موفق.
امین جان ببخشید دیر سرزدیم. مثل همیشه کارت عالیه. بسی حال کردیم. واقعا که خسته نباشی. به امید موفقیت و پیشرفت روز افزونت. شاد باشی و موفق.
امین تری دی Active Member May 7, 2011 #27 خدمت دوستان عرض کنم که مدلینگ + ریگ + انیمیت بازی ملینا با Softimage |XSI انجام شده
deli2 Member May 7, 2011 #28 کارتونیش خیلی خوب شده به شما که نمیشه ایراد گرفت کار وسطیه ، آب و سطلش با ps است آیا ؟
mehrdad_hellboy Well-Known Member May 9, 2011 #31 امین جون ترکوندی همه رو آفرین من هم رفتم گرفتمش فکر مکیکردم کار دوستم باشه نگفته بودی کلک :دی
hamid_iranman New Member May 14, 2011 #33 سلام انیمیتش حرف نداره البته مدلینگش + بقیه چیز هاش هم همینطور
mehrdad_hellboy Well-Known Member May 14, 2011 #34 امین جون من هستم شما نیستی کارت فوق العادست تبریک میگم
M m.n1362 Member May 18, 2011 #39 امین خیلی خوب شده دهدهش هروز کارات بهتر میشه قابل تقدیری ماشاااالااا